Dodaj do ulubionych

Wątek Paranovopsychobezsurlogiczny

IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.01.05, 11:42
Na Grota-Roweckiego zauważono pierwszą jaskółkę, ale ona wiosny nie czyni,
gdyż termin zakończenia robót na wiadukcie Limanowsko-Aleksandrowskim
wyznaczono na 15 listopada. Tym samym twierdzenie, że to nie Niemcy, a naziści
budowali obozy zagłady, tak się ma do prawdy, jak opowiadanie o tym, że Urlik
von Jungingen to napastnik Bayernu Monachium. Nara.
Obserwuj wątek
    • evonka no to napisałeś teraz.... 26.01.05, 11:45
      ;-)
      a już pisałam, że teraz czytam co napiszesz... ale widzę, że znów moj ptasi
      móżdzek nie nadąża....
      • Gość: byłylogowany Re: no to napisałeś teraz.... IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.01.05, 11:51
        A czem€ż to twierdzisz miła Evonko, że Twój móżdżek nie nadąża? To takie w
        gruncie rzeczy proste i nie doszukuj się tu podtekstów. Otóż wątek jest założony
        w trosce o surrealistów. Jak łatwo można zauważyć, Ich wątek niebezpiecznie
        zbliża się do granicy 2500 wpisów. Tym samym, zgodnie z najnowszymi
        ograniczeniami, musi się zakończyć. Niech więc nie trudzą się z zakładaniem
        kolejnego, a walą tu. I tak będę twierdził, że wolę jesień średniowiecza od
        starocerkiewnej muzyki kantorowej.
        • evonka Re: no to napisałeś teraz.... 26.01.05, 12:02
          a no właśnie.. niebezpieczna granica 2500m n.p.m ... lecąc kiedys samolotem w
          burzę siedziałam przy wyjściu ewakuacyjnym i zastanawiałam sie co się stanie
          jak drzwi sie otworzą... ale nadszedł stuard i poczęstował mnie ciastkiem musli
          i rozproszył moje rozważania.
          potem widziałąm tęczę z góry. śmiesznie wyglada.
          • aard Stuaard odpowiada hurtem 26.01.05, 16:54
            A mogłeś byłeś, Były, wrzucić to WNa :-)
            Wszak ładne.
            A o surrealistów i ich 2500 się nie martw. Trzeciego wątku nie będzie. Jest
            Utopia.

Dzierżbór bowiem występuje tam, gdzie chce, a szczególnie w malinach!
        • Gość: lavinka z nielogu mam wrażenie IP: *.arch.pw.edu.pl 26.01.05, 12:02
          że dzisiejsza a raczej dwie komisje śledcze odwalają za surrealistów całą
          robotę...
          Widzieliście trzech pinokiów?

lav

poprostu bądź i tak dalej....
    • Gość: byłylogowany Inicjatywa godna pochwały IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.01.05, 12:11
      MPK w porozumieniu z MPO postanowiło dogodzić łodzianom. Wzorem najbardziej
      renomowanych kurotów zimowych, na miasto wypuści się sanie. W tym celu MPO zadba
      o odpowiednie naśnieżenie jezdni, którymi poruszać się będą kuligi. Będą sanie
      zwykłe i pośpieszne. Ceny biletów jednorazowych i migawek pozostają bez zmian.
      Dla studentów dodatkowa atrakcja: lepienie bałwanów w wybranych miejscach. Ta
      inicjatywa pozwoli spółce zaoszczędzić i na taborze i na częściach zamiennych i
      na kasie.
      • neochuan Re: Inicjatywa godna pochwały 26.01.05, 12:59
        Gość portalu: byłylogowany napisał(a):

> MPK w porozumieniu z MPO postanowiło dogodzić łodzianom. Wzorem najbardziej
        > renomowanych kurotów zimowych, na miasto wypuści się sanie. W tym celu MPO
        zadba o odpowiednie naśnieżenie jezdni, którymi poruszać się będą kuligi.

niestety, w tym roku jak co roku, wiosna zaskoczy drogowców brakiem śniegu w
        maju. na jezdnie będą wywalane tony zamarzniętej cukrzanki, ale to oczywiście
        też nie pomoże i przez pomorze odpłynie w morze. dzierżbór śledzie w
        czekoledzie, a gdy WN dobije do 2500, to się zobaczy ;)...
        • Gość: byłylogowany Re: Inicjatywa godna pochwały IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.01.05, 13:22
          Spółka MPK nie zasypia. Gruszek. Już myśli o zbliżającym się katakliźmie.
          Śliwek. W okresie tak niesprzyjającym jak wiosna, lato i jesień, w porozumieniu
          tym razem z Wodociągami, wyleje się na jezdnie wszelkie możliwe zasoby wodne.
          Porzeczek. Skieruje się koryta licznych łódzkich rzek na miejskie arterie.
          Agrestu. Sanie zastąpi sie pontonami. Mi brakuje. Śmiało dzierżmy w dłoniach
          wiosła. Łodziami po Łodzi szlakiem utartym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka