Dodaj do ulubionych

W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta w...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:28
Głópie babsko i tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: Mart Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:08
      Zajrzyj do słownika ortograficznego, zanim coś "mądrego" napiszesz.
    • Gość: łodzianin Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.01.05, 22:40
      szkoda za jeszcze nie pokazaliście jej zdjęcia ...hieny
    • Gość: łodzianin szkoda za jeszcze nie pokazaliście jej zdjęcia ... IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.01.05, 22:41
      .
    • Gość: luki Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 23:20
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Głópie babsko i tyle

A Twoja wypowiedź tak mądra jak poprawna ortografia w tym co napisałeś. ;/
    • Gość: Bart Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: 217.153.156.* 27.01.05, 23:28
      Ej, mówili że 40letnia.
    • Gość: bibu Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.devs.futuro.pl 28.01.05, 07:53
      no coż, kobita nie wykazała się przytomnością, ale jej głupota nie została
      niczym potwierdzona, natomiast twoja jak najbardziej - pewnie cierpisz na
      słynna chorobę leni "głópolu"
    • Gość: Dompedro Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: 212.191.130.* 28.01.05, 08:25
      Ostatnio, w Gazecie, co złego to MPK. A tym razem nie? Mam propozycję. Przed tramwajami powinien biec facet z czerwoną flagą ostrzegający krzykiem o jadącym potworze.
      • camelot Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta 28.01.05, 10:12
        Dla mnie w tym całym wydarzeniu najbardziej jest żal motorniczego. Facet będzie
        długo to przeżywał. A skoro ludzie chodzą jak barany to nie jest mi ich żal.
        • Gość: zelka Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 28.01.05, 10:37
          ale miejsce w ktorym sie to stalo jest naprawde paskudne, jezdze tam codzienie
          i patrze ze zgroza na ludzi czekajacych na zielone tuz przed jadacym tramwajem

pozdr.
        • Gość: wojtek Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: *.mm.com.pl 28.01.05, 14:01
          i pewnie jest ci żal także tych co specjalnie wjeżdzają w samochody na
          skrzyżowaniach, żeby mieć dwa dni wolnego?
    • Gość: halski Zelka IP: 217.149.244.* 28.01.05, 10:52
      oczywiście że paskudne,ale nie zapominaj że na pasach przechodzimy na zielonym
      świetle.Nie szukajmy teraz tanich usprawiedliwień dla tej pani,choć szczerze
      jej wspołczuje i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
      • Gość: zelka Re: Zelka IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 28.01.05, 11:01
        nie mialam na celu usprawiedliwiania nikogo; tylko stwierdzam ze to sie musialo
        w koncu tak skonczyc... piesi mają czesto dziwne pomysly, pewnie im brakuje
        adrenalinki na codzien;]

a brawura naszych kochanych tramwajowych to osobna bajka
    • Gość: bezrobotny Re: W czwartek na ul. Kopernika 30-letnia kobieta IP: 217.153.198.* 28.01.05, 12:47
      Szkoda kobietki, podobno szła "odhaczyć" się w Urzędzie Pracy. Wątpię czy ta
      czerwona SLD-owsko ZUS-owska banda złodziei przyzna jej rentę. Została przecież
      jeszcze jedna noga.
    • Gość: halski Zelko IP: 217.149.244.* 28.01.05, 12:52
      Czy Ty naprawde uważasz że tramwajami można jeździć brawurowo?Ja myślałem że
      brawurowo to można pojeździć najnowszym Porsche,a tu tylko tory bujają.Zyjemy w
      Matrixie,nie widzisz tego?;)
      • Gość: Zelka Re: Zelko IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 28.01.05, 14:17
        Komisarzu! Masz racje...

Ale ja juz drżę na myśl powrotu wspomnianą trasą :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka