samdej 08.02.05, 23:02 Ogłaszam jakby ktoś chciał się wybrać :) Coma 14 lutego a Sidney 27 lutego A podobno w Sieradzu nic się nie dzieje :/ Ja osobiście bardzo polecam Comę, naprawdę fajnie grają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajdana Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 12.02.05, 21:29 idziecie w poniedziałek na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 14.02.05, 20:43 Ja miałem być na koncercie Comy, ale niestety mój stan zdrowia na to nie pozwolił :( Pozostaje mi tylko żałować, pewnie w tej chwili jeszcze grają... Eh, ale kiedyś to sobie odkuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 17.02.05, 20:11 koncert Sidneya Polaka zagrożony !!! Podobno jest małe zainteresowanie biletami i MDK rozważa czy nie odwołać występu. Tak więc pędem po bilety jeśli ktoś z Was ma zamiar zobaczyć Sidneya w Sieradzu, bo później może już być za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 17.02.05, 20:25 norma w sieradzu zawsze tak jest, ze jak juz cos jest to sie nie chodzi na to a jak ni ma to sie narzeka;/ Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 17.02.05, 21:37 paenka napisała: > norma w sieradzu zawsze tak jest, ze jak juz cos jest to sie nie chodzi na to a > jak ni ma to sie narzeka;/ > zgadzam się, ale w tym przypadku to wydaje mi się, że po prostu każdy czeka z kupnem biletów na ostatnią chwilę,bo jakoś nie chce mi się wierzyć żeby nie było chętnych na Sidneya. Oby to tylko taki był powód nikłego zainteresowanie. Bo jeśli nie, to już na prawdę świadczyło by to o tym,że w naszym mieście źle się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 Re: Coma i Sidney Polak w Sieradzu 19.02.05, 10:58 samdej napisał: > bo jakoś nie chce mi się wierzyć żeby nie > było chętnych na Sidneya. Wydaje się jednak, że trzeba będzie w to uwierzyć. Koncerty nie takich wykonawców spadały w Sieradzu z afisza. Kwota 25 zł za bilet jest ceną zaporową dla potencjalnych widzów koncertu. Produkcja tego artysty skierowana jest przede wszystkim do bardzo młodych ludzi, dla wiekszości których zmarnowanie takiej kwoty na bilet jest w zasadzie nie do pomyślenia, a nawet jeżeli by się tak zdarzyło, że weszli by posiadanie takiej sumy pieniędzy, to zazwyczaj wolą iść na piwo, kupić winiucho lub działkę i... dalej stać w klatce i narzekać, że nic się nie dzieje, nic w mieście dla nich się nie robi, że nuda, że brak perspektyw i jedyna rozrywka nadal pozostaje "skrojenie" od czasu do czasu komóry małolatowi albo torebki staruszce. Odpowiedz Link Zgłoś
esie Sidney Polak w Sieradzu 21 marca, tańsze bilety !! 26.02.05, 14:57 Podaje za Dziennikiem Łódzkim Koncert Sidneya Polaka który miał się odbyć w niedzielę 28 lutego został przełożony na 21 marca (poniedziałek). Ponadto MDK zdecydowało się obniżyć ceny blietów do 20 zł, zakupione wcześniej bilety można wymienić na tańsze. PS. To juz ode mnie. Moim zdaniem słowa uznania dla MDK za obniżenie cen bietów. Tylko rozglądając się dzisiaj po mieście niespecjalnie zauważyłem informacje o koncercie - może stad niezbyt duze zainteresowanie poprzednim terminem? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Sidney Polak w Sieradzu 21 marca, tańsze bile 26.02.05, 18:20 To ja podam jeszcze link do strony MDKu z informacją o koncercie www.umsieradz.pl/mdk/file/aktualnosci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Przypominam o koncercie Sidneya - 21.03 tuż tuż 18.03.05, 08:18 Ja się z żoną wybieram, kupilismy juz bilety. Kto jeszcze jest chętny - ma jeszcze dziś i poniedzialek na kupno biletów. A warto - Sidney śpiewa bardzo 'życiowe' teksty;-) Ostatnio otrzymał nagrodę Fryderyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Uff - no i po koncercie! 22.03.05, 05:29 Bylismy na koncercie Sidneya wczoraj. Było super! Wyskakaliśmy się za wszystkie czasy;-) Trwal poltorej godziny. Sala byla prawie pelna! Szkoda, że duzej części sieradzkiego betonu nie dalo sie namowic do wstania z krzesel i pojscia pod scenę - jak nas! Kto nie byl ,niech zaluje! Odpowiedz Link Zgłoś