Dodaj do ulubionych

AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :)

IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.02, 08:07
Pomimo nienajlepszej pogody weekend był dla mnie udany. Nie będę się rozwodził
co i jak było, ale przez te 2 dni doładowałem swoje baterie. Mam teraz takiego
kopa psychicznego, że mogę ściany rozwalać i góry przenosić. Full energy! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mlody Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.02, 08:45
      Gość portalu: mch napisał(a):

> Pomimo nienajlepszej pogody weekend był dla mnie udany. Nie będę się rozwodził
      > co i jak było, ale przez te 2 dni doładowałem swoje baterie. Mam teraz takiego
      > kopa psychicznego, że mogę ściany rozwalać i góry przenosić. Full energy! :)

Chwilowe.....zaraz bedziesz mial dola....
      • yaa Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) 03.06.02, 09:06
        Gość portalu: Mlody napisał(a):

>
        > Chwilowe.....zaraz bedziesz mial dola....
        Nie ma jak optymista...
        Pozdrawiam
        Yaa
        • Gość: Mlody Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.02, 09:19
          .........realista, realista.
          Pozdrawiam

Mlody
          • Gość: Ixtlilto Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.widzew.net / 10.14.3.* 03.06.02, 11:28
            Gość portalu: Mlody napisał(a):

> .........realista, realista.
            Buuuuu....!
            Ja natomiast przez tę pogodę byłam w takim sobie nastroj, ale dziś jak zobaczyłam
            to słoneczko to od razu się lepiej zrobiło!
            Nasze słoneczko się najadło! [polecam makaron z truskawkami... miaaam]

pozdroofka, Ixtlilto, optymstka

ps. Mch- jeśli możesz góry przenosić- przenieś trochę do Łodzi :)P
            • Gość: Mlody Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.02, 11:33
              Naprawde zastanawiam sie ile tego optymizmu Ci zostanie za kilka lat. NIe to,
              ze jestem pesymista, ale gdy sie zawsze czlowiek najgorszego spodziewa to dobre
              chwile po trzykroc cieszyc moga. Tych dobrych chwil Tobie i wszystkim zycze
              (sobie tez, ale jakos w to nie wierze.)

Mlody
              • yaa Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) 03.06.02, 11:41
                Młody, piszesz jakbyś miał siedemdziesiątkę na karku. Może do zeszłej środy
                mógłbym w to uwierzyć, ale teraz mowy nie ma ;-)
                Pozdrawiam
                Yaa
                • Gość: Mlody Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.02, 11:46
                  Hheheeheh, dobre dobre........Hahahahahah. NIe moge.... Taki dzis humor
                  perfidny mam i tyle... Zwalczam wszelkie objawy radosci...
                  Hahahaha, no YAA rozbawiles mnie do LEZ...

Pozdr. Mlody
                • Gość: mch Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.02, 11:46
                  A jednak Młody miał rację - już mi się unormowało (znaczy to tyle samo co:
                  jestem baaaaaardzo umiarkowanym optymistą).

Ixik, jak widzisz gór już do Łodzi nie doniosę. Power wyłączył mi się w połowie
                  drogi, a w dodatku policja stwierdziła, że przewożę ładunek ponadgabarytowy bez
                  zezwolenia i mi go zarekwirowali. :)
                  • Gość: Ixtlilto Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.widzew.net / 10.14.3.* 03.06.02, 11:54
                    Mch- dobrze, ze mimo wszystko nadal jesteś opytmistą!!! ;)
              • Gość: Ixtlilto Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry przenosić! :) IP: *.widzew.net / 10.14.3.* 03.06.02, 11:45
                Hmm... niech Ci będzie, to ze jestem [ponoć] apodyktyczna już zauważyłeś, ale
                jeszcze nie dostrzegłeś tej aureolki optymizmu! Optymistką jestem od pewnego
                czasu i jest mi z tym dobrze; dzięki wierze, ze wszystko pójdzie po mojej myśli-
                na prawde się tak dzieje; a jeśli mi się coś nie uda- to się nie załamuję ani
                nie mówię: "no tak- spodziewałam się porażki".
                Teksty typu: "jutro i tak będziesz miał doła" mnie śmieszą. Czy ani razu nie
                udało Ci się być radosnym, zadowolonym; nie czułes że jesteś w stanie zrobić
                wszytko na co masz ochotę i że to się uda?

pozdroofka, Ixtlilto
    • bartuch Re: AAAAAAAAAAAA! Mogę góry prz DO MŁODY 03.06.02, 16:27
      Z Tobą faktycznie trzeba iśc na wódkę i wyjaśnić kilka spraw!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka