yarro_ 08.06.02, 00:56 Pan Strawa wyleciał z rady nadzorczej MPK :) lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/179486.html Idzie ku dobremu... ;) <Y>< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro_ Re: Dobre nowiny :) 08.06.02, 01:13 Skąd wiedziałem, że ty pierwszy się odezwiesz ;)? Ja lecę juz spac. Dobrej nocy! A Flipom niech sie ptysie w Pradze śnią! <Y>< PS-Codziennie widuję pociąg z Kaliskiego do Pragi o 20:42 (bodajże). Fajne wagony ;). <Y>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Dobre nowiny :) IP: *.p.lodz.pl 08.06.02, 02:02 Mysme se ozvali prvni, protoze neni moc lidu dneska na forum. Jenom flipove diveji se na pocitac, ako zavzdy. :-) Dobre rano. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek CATO VINCIT!!!!!!!!! 08.06.02, 09:59 No to jeszcze Giedryś... :) Na co czekasz, babo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dobre nowiny :) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:48 Naiwni!!! "Lucjana Strawę, zasiadającego w radzie nadzorczej spółki Międzygminna Komunikacja Tramwajowa" MKT! Wyleciał z rady MKT. W UMŁ zasiada sobie nadal i ma się tam dobrze, więc nie podzielam radości. No, chyba, że chodzi o to, że trochę mniej zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Dobre nowiny :) 08.06.02, 13:51 O w mordę! No faktycznie!!! STRAWA I GIEDRYŚ NATYCHMIAST WON Z UMŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś