Gość: JFK IP: *.toya.net.pl 28.02.05, 09:25 Trzeba tylko troszke poczekać a do PD zapiszą się Konieczny z Łuczakiem...i wtedy będzie komplecik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hh Przefarbował się? Przecież niedawno aportował IP: *.toya.net.pl 28.02.05, 10:55 Millerowi.Co to są za ludzie ?Jacy bezwstydni ,bez honoru.Miałem zamiar kibicować tej partii ale z takimi przefarbowańcami napewno nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx jak to było ? Partia ta sama, ale nie taka sama.. 28.02.05, 11:18 nieee ! raczej :partia taka sama, ale nie ta sama....no i jak ją brać poważnie? i to jest powód dla którego ta firma nie jest dla mnie wiarygodna. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch Re: Teodorczyk w nowej partii? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 13:07 po pierwsze: „z SLD może przejść 500 dotychczasowych i byłych członków.” Ilu wśród nich będzie PZPR-owskich zgredów? Pewnie większość, bo SLD tonie. po drugie: Szczyl Makowski poucza Teodorczyka co to jest klasa. Cha, cha, cha. po trzecie – „Kim jest Teodorczyk”: Życiorys polityczny: Teodorczyk zaczął w wieku 44 lat ??? Mało brakowało, a poleciałbym zapisać się do nowej partii demokratycznej Mazowieckiego. Ale już wiem co jest grane. Serdeczne dzięki Gazecie za ostrzeżenie. LODZERMENSCH Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Fajna menażeria. 28.02.05, 20:41 Absolwent Wyższej Szkoły Nauk Społecznych. Jak donosi dzisiejsza prasa zapisuje się też syn Wałęsy (do tej partii, bo szkoły już nie ma :-). Komedia, ale ludzie to kupią. Takie rządy jakie społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxior Re: Teodorczyk w nowej partii? IP: *.retsat1.com.pl 28.02.05, 21:44 Panie Teodorczyk niech pan juz odchodzi z SLD. Juz najwyzszy czas,nic dobrego pan nie zrobił. Cieszy mnie to ze w koncu będzie spokojniej w tej partii. A tak w ogole niech pan nie wraca z tej Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx Nie widzę możliwości przyjęcia.... 01.03.05, 11:20 Nie widzę możliwości przyjęcia prominentnych polityków SLD, którzy szukają innego szyldu - zapowiada Rosset...trzy kropki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewar Re: Nie widzę możliwości przyjęcia.... IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 22:38 A co z Niewiadomskim ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś