Dodaj do ulubionych

Znów się czepiam Keridwen

IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 09:47
Według mnie za dużo pretensji ma na tym forum Keridwen do Gazety do innych
forumowiczów i pewnie do swojego życia też. Ja wiem że każda kobieta ma
trudne dni, ale Ty Keri zbyt często je miewasz. Może powinnaś się z tym
problemem zgłosić do specjalisty?
To zaśmiecanie forum ciągłymi uwagami do wszystkich staje się nudne.
Zastanów się nad sobą.
Obserwuj wątek
    • Gość: E______a Re: Znów się czepiam Keridwen IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 11:03
      No i co? Nic nie odpowiesz? Hehehehehe, to żałosne, tak jak i ty!
      Idź się babrać gównami swoich kotów sama, a nam daj spokój.
      • michael00 Za siebie, za siebie mów. 05.03.05, 12:40
        Gość portalu: E______a napisał(a):

> a nam daj spokój.

Jak Wy chcecie spokoju to sobie wrzućcie Keri na czarną listę i jej nie
        oglądajcie na forum. A my chcemy właśnie, żeby spokoju nie dała, także nie ten
        tego, bo pełnomocnictwa Wam nie udzieliliśmy. Tyle.
        • keridwen Re: Za siebie, za siebie mów. 05.03.05, 12:42
          sza, nie karm troli.
          • Gość: E______a Re: Za siebie, za siebie mów. IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 12:48
            Właśnie, wypie..j!
            • michael00 Re: Za siebie, za siebie mów. 05.03.05, 12:59
              A co to kogut, żeby miał wypiać kuranty?
            • prosty_banan Re: Za siebie, za siebie mów. 05.03.05, 14:16

> Właśnie, wypie..j!

Bananka?
              • kotbert Dla takiej przemiłej osoby 05.03.05, 15:07
                to co najmniej dwa, nie bądź taki pojedynczy, na serdeczność odpowiedzmy
                serdecznością!

prosty_banan napisał:

> Bananka?
                • Gość: E______a Re: Dla takiej przemiłej osoby IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 15:18
                  A najśmieszniejsze jest to , że pierwszy post sygnowany E______a był mój a
                  kolejne nie.
                  • prosty_banan Oj, oj 05.03.05, 15:24

> A najśmieszniejsze jest to , że pierwszy post sygnowany E______a był mój a
                    > kolejne nie.

Ależ Ci się sytuacja zakrzywiła :/
                • prosty_banan Alez proszę bardzo 05.03.05, 15:23
                  kotbert napisała:

> to co najmniej dwa, nie bądź taki pojedynczy, na serdeczność odpowiedzmy
                  > serdecznością!

Ja mogę nawet całą skrzynkę! Albo dwie! To naprawdę jest żaden problem :)
                  • dova Re: Alez proszę bardzo 05.03.05, 16:54
                    to skrzynkami banany rodzielasz? ja bym wolała cale drzewo !
                    taka zachłanna jestem, bo loobie :)
                    • p8 loobie??? 05.03.05, 17:07
                      o żesz ku... loobie??? kiedyś były makaronizmy, teraz jakaś chora mania
                      zangielszczania języka polskiego. loobie, boshe, tesh... "very cacy" można by
                      rzec tylko po ch.. coś takiego???.

pzdr

Bozia
                      • dova Pejt, nie gorączkuj się ;) 05.03.05, 17:12
                        wrzuć na looz , bo szkoda prądu :))
                        • pawel-strzalka ale Dova... 05.03.05, 17:13
                          po ch.. Ty loobisz te banany?
                          • dova to jest dopiero mania! 05.03.05, 17:15
                            niby pytanie zadaje a juz sam na nie odpowiada...
                          • prosty_banan No, no, no!!! 05.03.05, 17:54
                            Tylko bez ch..a do tych bananów ;p
                        • p8 ??? 05.03.05, 17:20
                          to nie jest śmieszna sytuacja, a ty nie jesteś zabawna.
                          • dova moze dziwne 05.03.05, 17:26
                            ale akurat tu sie z Tobą zgodzę ! :D

p8 napisał:
                            > to nie jest śmieszna sytuacja, a ty nie jesteś zabawna.
                            • p8 ... 05.03.05, 17:29

nie bawią mnie eksperymenty w stylu doktora mengele dokonywane na języku polskim
                              i tyle.

pzdr

Bozia

---

"nie będziemy śpiewać po angielsku, nie będziemy myśleć tak jak oni"
                              • Gość: b00g13 Re: ... IP: 217.153.198.* 05.03.05, 17:59
                                Boziu, coś ty taki apodyktyczny?!
                              • szprota pan bozia też ma troodne dni 05.03.05, 18:01
                                p8 napisał:

>
                                > nie bawią mnie eksperymenty w stylu doktora mengele dokonywane na języku polskim
                                > i tyle.
                                chcesz o tym porozmawiać?
                                • prosty_banan To może przy okazji 05.03.05, 18:03
                                  szprota napisała:

> p8 napisał:
                                  >
                                  > >
                                  > > nie bawią mnie eksperymenty w stylu doktora mengele dokonywane na języku
                                  > polskim
                                  > > i tyle.
                                  > chcesz o tym porozmawiać?

Po bananku???
                                • p8 być może 05.03.05, 19:14

raczej napewno nie pogadam z tobą. no chyba że będę miał akurat ochotę
                                  pobredzić, w tym jesteś najlepsza.

pzdr

Bozia
                                  • szprota Boziu [brednie_mode_ON] 06.03.05, 10:39
                                    ja ci dam adres jednej fundacji leczenia uzależnień, bo mam wrażenie, że
                                    trawsko przeżarło ci mózg już tak, że nie rozpoznajesz, kiedy reagować agresją,
                                    a kiedy nie.
                                    i ja jednak loobię, kiedy ktoś czepiający się języka używanego przez rozmówców
                                    sam miał na tyle intelektualnych zdolności, by przepuścić posta przez worda,
                                    skoro nie jest w stanie napisać "na pewno".
                                    spadaj, żałość bierze.
                                    • p8 trafiona, zatopiona, 06.03.05, 17:48
                                      i wylazło szydło z worka. udało się wku..ć szprotę, chociaż pogrywała taką
                                      "wyloozowaną".
                                      co do używania używek - boli cię to czy jak??? doprawdy, pojęcia bladego nie
                                      masz o czym mówisz :):):), jeśli to ma być argument do
                                      zdenerwowania/poniżenia/zdyskredytowania/* mnie to nie trafiłaś. a właściwie to
                                      jednak trafiłaś. kulą w płot. mnie krzywdy nie robisz, najwyżej sobie.
                                      wytknęłaś mi błąd - masz rację, nie mam zamiaru tego kwestionować ani tym
                                      bardziej się tłumaczyć. jeszcze jedno - weź się kobito opanuj trochę. te
                                      "loozy", "teshe", "boshe" - to jest w porządku, nie??? wspaniała innowacja,
                                      rewolucyjna zmiana, wzniosła nowomowa. kto tu jest żałosny.

pozdrawiam Cię serdecznie Szproto, dzięki że okazałaś prawdziwe oblicze:) teraz
                                      wiem że nie jesteś taka oryginalna na jaką się kreujesz. jesteś zwykła i szara,
                                      pokazałaś to, tylko czekałem na takie postawienie sprawy. już nie jesteś taka
                                      surrealna tylko ordynarna. miałem ci napisać żebyś spadała, ale nie kopie się
                                      leżących.

pzdr

Bozia

ps.masz pecha, bo nie ma żadnej fundacji leczącej uzależnienie od toksycznych
                                      piaardów.

*-cokolwiek

• p8 aghrab@tlen.pl 06.03.05, 18:48
                                        tu przyjmuję wszelkie zażalenia
                                      • dova Szanowny Panie P8! 06.03.05, 20:40
                                        udzielanie sie na forum traktujesz jako rozrywke czy mozliwosc wyladowania
                                        nagromadzonych w Tobie negatywnych emocji tudziez agresji?? chyba , ze dla
                                        Ciebie to drugie stanowi rozrywke, to przepraszam

uklony
                                        Izab.
                                        • p8 Re: Szanowny Panie P8! 07.03.05, 01:06
                                          dova napisała:

> udzielanie sie na forum traktujesz jako rozrywke czy mozliwosc wyladowania
                                          > nagromadzonych w Tobie negatywnych emocji tudziez agresji?? chyba , ze dla
                                          > Ciebie to drugie stanowi rozrywke, to przepraszam
                                          >
                                          > uklony
                                          > Izab.

długoś nad tym myślała pani watson???
                                      • keridwen mialam napisac, ze 06.03.05, 21:10
                                        mi sie podoba, ale nie napisze, bo bedzie, ze znow czegos chce, albo cos tam.
                                        no.
                                        agr, zazalenia i inne niedorzecznosci przyjmuje pod deafultowym mailem.

i tyle, pa.
                                      • huann Response: traphyonah, zatopyonah 06.03.05, 22:28
                                        p8 napisał:

ps.masz pecha, bo nie ma żadnej fundacji leczącej uzależnienie od toksycznych
                                        piaardów.

do Pani Bozyah, tzschyli PiEjt: po tzscho letzschenie, scoro yest
                                        OOtopyah?? :P:P:P

Bozyah pozdrovy

--
                                        folklor huculski stał się furmankami powożonymi przez bałagułów hieratyczną
                                        emfazą nieprzyjazną naturze kina i statyką bliższą ekspozycji muzealnej niż
                                        wizualnej swobodzie którą oddycha film huculski.
                                        • p8 Re: Response: traphyonah, zatopyonah 07.03.05, 00:55
                                          skacz małpko, skacz:)
                                          • huann ReRe: coomcoom 07.03.05, 01:03
                                            raderade, schabka travna
                                            • p8 tańcz małpko, tańcz... n/t 07.03.05, 01:05

• huann spamer! /t 07.03.05, 01:07
                                                t!

boziah pozdrovy
                                                • p8 tańcz dalej:) n/t 07.03.05, 01:08
                                                  • huann to wszystko 07.03.05, 01:11
                                                    co dziś możesz mieć??
                                                    cóż, przereklamowany, jak wszystko...
                                                  • p8 już nózki bolą?? 07.03.05, 01:14
                                                    huann napisała:

> co dziś możesz mieć??
                                                    > cóż, przereklamowany, jak wszystko...
                                                    >

a coś ty chciała??? pomarańczy za złotówkę???

pzdr / dobranoc

Bozia

ps.aż żal na na tym forum nie można PM wysłać.

• huann otzschka nie noozschki! 07.03.05, 01:25
                                                    p8 napisała:

a coś ty chciała??? pomarańczy za złotówkę???

tzscharno to widzschę

pzdr / dobranoc
                                                    >
                                                    > Bozia
                                                    >
                                                    > ps.aż żal na na tym forum nie można PM wysłać.
                                                    >
                                                    a co to jest PM??

Bozyah pozdrovy
                                                  • asenizacja PM - Private Message 07.03.05, 01:27
                                                    Znaczy Bozia jest delikatny i nie chce Ci (Szprocie, komukolwiek) nawtykać na
                                                    ogólnym ;)
                                                  • huann Re: PM - Private Message 07.03.05, 01:27
                                                    o, to miło :)
                                                  • p8 a tam 07.03.05, 02:29

a tam nawtykać zaraz. jestem zdania że takie zagadnienia powinno omawiać się
                                                    poza ogólnym forum między zaangażowanymi, bez stada klakierów i obrońców
                                                    uciśnionych, a tutaj jak dobrze wiesz takiej możliwości nie ma i raczej nie będzie.

pzdr

Bozia
                                            • asenizacja travna? 07.03.05, 01:20
                                              koło Lądka Zdroju?
                                              Polecam knajpę "Vecerka u Rumcajsa". Piwo Holba po złotówce za kufel.
                                      • szprota już po wytrysku? 07.03.05, 01:40
                                        tak, udało się wku..ć Szprotę. Myślisz, że Szprota nie ma emocji tylko dlatego,
                                        że lubi absurd?

co do używania używek (naucz mnie takich tautologii) - nie boli samo używanie,
                                        tylko pamiętam, jak pisałeś przed kilkoma laty, a jak kostyczny i drażliwy
                                        stałeś się teraz. szkoda. po prostu szkoda.

co do boshów i loobień - gdybyś, zamiast jechać po steretypie albo zawiści o
                                        surreal czytał, co piszę, zauważyłbyś, że nie używam tego języka. co nie
                                        oznacza, że mam się czepiać tych, co ich używają. Od czepiania jest Keri i jak
                                        widać, zaczynasz jej do pięt dorastać.

za to ja tobie nie dorastam do pięt jeśli chodzi o ordynarność i sfrustrowanie.
                                        Staram się, jak mogę, boś niedościgłym wzorem, więc sobie pozwolę na uwagę, że
                                        zachowujesz się jak gó..arz grający w dooma.
                                        no, łap tę satysfakcję, wku..łeś Szprotę.
                                        Tak, Szprota bluźni, wyzywa, ma w dupie takich jak ty, poza tym jej mocz ma
                                        zapach amoniaku, a nie fiołków. wyobrażasz sobie?
                                        • p8 i po co się miotasz??? 07.03.05, 02:25
                                          chciałaś być twarda, nie poszło Ci, więc po co dalej w to brniesz??? ty lubisz
                                          absurd, ok - ale też nie wszyscy za nim przepadają (wybacz, ale zwłaszcza w
                                          Twoim wykonaniu). zarzucacie mi jakieś bzdety, usiłujecie prowokować. po co???
                                          jeśli tak bardzo mnie nie lubisz to po jaką cholerę cały czas się do mnie
                                          przypinasz??? co chcesz udowodnić??? bardzo dobrze wiem jakie to forum było
                                          kiedyś i wiem jakie niestety jest teraz - naprawdę nie jesteście tacy
                                          błyskotliwi jak wam się wydaje. jeśli chodzi o ciebie to uważam że trzymasz
                                          wysoki poziom, ale nie aż tak wysoki abym żywił do ciebie coś więcej poza
                                          kurtuazyjnym szacunkiem. a że na złośliwostki reaguję złośliwostkami??? a cóż w
                                          tym dziwnego.

pzdr

Bozia
                                          • szprota Re: i po co się miotasz??? 08.03.05, 00:39
                                            jeśli tak bardzo mnie nie lubisz to po jaką cholerę cały czas się do mnie
                                            > przypinasz?
                                            właśnie dlatego, że wzbudzasz moją sympatię i krew mnie zalewa widząc, że jej
                                            nie odwzajemniasz ;)
                                            masz rację, poniosło mnie.
                                            umiesz prowokować.
                                        • keridwen Re: już po wytrysku? 07.03.05, 19:15
                                          czuje sie zaszczycona.
                                          dzieki, ze moge sie dopie..c dalej ;>
                                    • michael00 Toffani moi! 06.03.05, 20:01
                                      Więcej uśmiechu do sieibe nawzajem, a będzie dużo mliej! Po co się denewrować,
                                      wiosna za pasem! ;)

Buziaki 4 all!
                    • michael00 a i o 05.03.05, 17:11
                      wszem, ale ja bym wolał sandałowe, bo lato idzie.
                      • dova sandalowe? 05.03.05, 17:20
                        za ostry zapach jak na lato... cytrusowe bardziej odswieza w tych miejscach ;)
                        • Gość: E______a Re: sandalowe? IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 22:21
                          O! Państwo Surrealostwo się pojawiło!
                          A wypie..ć z Forum Łódź!
                          • Gość: Stefan Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:25
                            Ta pseudokoteria umie tylko bredzić, nabijać się ze wszystkiego i nigdy nie
                            mówić na temat. Sprawdziłem ich znaki zodiaku. To barany.
                            • Gość: E______a [...] IP: *.toya.net.pl 05.03.05, 22:35
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • Gość: dova Re: Popieram IP: *.astral.lodz.pl 06.03.05, 00:29
                                > Śmierdzące koty i fekaliowani Surrealiści. Jedno warte drugiego! Obciagają
                                sobi
                                > e
                                > wzajemnie! Pie..ni zoofile!

ahahahaha :)))
                                E_________Ty to masz fantazję :)))))
                                • huann Re: Popieram 06.03.05, 22:42
                                  Pie..ni zoofile!
                                  >
                                  po pierwsze nie pieni tylko pni, po drugie nie zoofile tylko florofile.
                                  chlorofiluś się najadł????????
                            • Gość: senna_mara Re: Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 00:38
                              Gdzie barany! To skorpiony!
                              Mrówkolwy!(13 znak zodiaku w egzegezie tajemnej)
                            • huann Re: Popieram 06.03.05, 22:40
                              Gość portalu: Stefan napisał(a):

To barany.

banany?? ale proste?
                          • huann Re: sandalowe? 06.03.05, 22:40

> O! Państwo Surrealostwo się pojawiło!
                            > A wypie..ć z Forum Łódź!

bo tso
    • pawel-strzalka Re: Znów się czepiam Keridwen 05.03.05, 22:25
      tak! tak! cale zło tego świata przez Żydów, pedałów i surrealistów!
      • pawel-strzalka to nie w tym miejscu miało być <nt> 05.03.05, 22:26

• Gość: marianczyk Re: Znów sie czepiam Keridwen IP: *.krakow.sint.pl 07.03.05, 01:18
        > tak! tak! cale zlo tego swiata przez Zydow, pedalow i surrealistow!

Zydem ani surrealista to ty nie jestes
    • szachownica_w_ksztalcie_banana Bo wszyscy harcerze to jedna rodzina..... 06.03.05, 00:25
      • Gość: senna_mara Uprzejmi, pomocni, nie jakaś gadzina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 00:46
    • gray Re: Znów się czepiam Keridwen 06.03.05, 08:22

> Według mnie za dużo pretensji ma na tym forum Keridwen

a jaki jest dopuszczalny poziom pretensji, które można mieć na tym forum?
      • Gość: sTAtysTYK Re: Znów się czepiam Keridwen IP: *.toya.net.pl 06.03.05, 21:19
        pOZIOM PRETENSJI NIE POWINIEN PRZEKROCZYĆ 2,8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka