Gość: Doker IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 20:36 Brawo! Wspaniale wspaniale! Cudownie! Coż za innowacja. Chciałbym tylko zauważyć, że USOS Web oraz Sul działają na UŁ już od dłuższego czasu. (usosweb.uni.lodz.pl/ www.sul.uni.lodz.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Nowości na PŁ IP: proxy.port* / 217.75.114.* 14.03.05, 08:21 Oj!mam nadzieję że ta radosna nowina nie dotrze do reszty Europy, bo jako absolwentowi tej uczelni było by mi wstyd. Ta radosna nowina świadczy niezbicie o poziomie PŁ co by mnie bardzo zasmuciło i z pewnością nie przyniosło chluby. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Nowości na PŁ 14.03.05, 08:59 Dokładnie - UŁ wprowadza od juz kilku lat USOSa. Na kilku wydziałach działa on juz w pełni z mozliwością rejestracji na zajęcia, na innych póki co służy jedynie do gromadzenia danych o studentach i ich wynikach. Jednak obejmuje on całą uczelnię i sukcesywnie rozszerza się lista spraw, któe w dziekanatach załatwia się z wykorzystaniem USOSa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weie Re: Nowości na PŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.03.05, 10:31 ehh... zakompleksiale snoby z uniwersytetu :P nie umiecie dobrze matmy ani fizyki, wiec lepiej schowajcie glowy w piasek. precz rece od kochanej polibudy, lenie cuchnace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Nowości na PŁ IP: 212.51.216.* 14.03.05, 13:34 No i bardzo dobrze! Tytuł brzmi: "Nowości na PŁ", a nie: "Nowości na skalę światową" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shah Re: Nowości na PŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:24 hmm to źle, że powstało coś na PŁ? chyba dobrze nie? trochę będzie konkurencji... poza tym może warto porównać funkcjonalność obydwu systemów, np fakt, że na PŁ są karty z chipem jako indeksy i dla nauczycieli również... nie trzeba wszystkiego z ręki wpisywać.... więc może warto aby raczej uczyć się wzajemnie od siebie nie? Odpowiedz Link Zgłoś