Dodaj do ulubionych

Tragedia na moscie kolejowym

23.03.05, 20:42
Znowu wypadek na moscie kolejowym, mezczyzna chyba wpadl lub ... pod pociag
trwa szukanie reszty ciala.
Obserwuj wątek
    • anilek_swiety Re: Tragedia na moscie kolejowym 23.03.05, 21:08
      a ja tam kiedys pod spodem z panienka po nocy chodzilem po takiej kladce z
      desek, kurcze odwazna byla dziewczyna jak teraz pomysle, albo tak bardzo mi
      zaufala hihihihi
      • jopp67 Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 17:50
        Widze ,ze tematy poruszajace ludzka tragedie sa malo popularne na tym forum,
        moze to i racja lepiej pisac o pierdolach a to co jest faktem i be -
        przemilczec, pewnie co tam ,moze to jakis pijak czy bankrut przejmowac sie byle
        kim...Wesolego alleluja dla wszystkich forumowiczow.
        • esie Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:05
          Nie obruszaj się tak. Po prostu myślę, że nikt nie miał dodatkowych informacji. Sam troche dziwnie sie czułem jak pytałem sie na forum pare miesiecy temu o zabójstwo na stacji benzynowej w Woźnikach.
          • jopp67 Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:15
            Tak pamietam faktycznie ,ale to byla jedna z ciemniejszych spraw a takich tu
            wogole pewnie nietolerujemy prawda? .A przeciez jest co tydzien jakas sprawinka
            np ostatnio modne w naszej okolicy podpalenia.
            • esie Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:21
              Jak wiesz coś więcej o tym wypadku na moście to napisz, a nie zastanawiaj sie dlaczego nikt nie pyta.
              • jopp67 Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:25
                esie napisał:

> Jak wiesz coś więcej o tym wypadku na moście to napisz, a nie zastanawiaj sie
                d
                > laczego nikt nie pyta.

Nic wiecej nie wiem, wczoraj sasiad mnie wolal abym z nim szedl zobaczyc ale ja
                nie lubie takich widokow.Moze w radio cos mowili?Dziwne ,ze taka cisza.
                • esie Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:33
                  Nie słuchałem radia, a w gazetach nic nie było - może w jutrzejszej coś będzie
                  • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 18:56
                    w sumie to ja nei wiem czy lydzie z ekip poszukiwawczo ratowniczych sie zajmuja szukaniem zwlok...bo nie wiem czy pies wyczuwac zwloki potrafi
                    www.ratownicy.org
                  • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 19:01

Zadzwonilam do Gpr ale oni niestety jeszcze nie maja psow szukajacych po tropie (bo tak sie w takich sytuacjach szuka).
                    Wiec prosze nie mowic ze sie nie interesuje nikt.
                    • jopp67 Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 21:29
                      Z Twoich wypowiedzi wynika, ze owe zloki leza albo pod Zdunska albo z 5m pod
                      ziemia lub jakimis zwalami gruzu a one leza pewnie max 30 od miejsca zdarzenia
                      (byc moze w kilku kawalkach)wiec nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi psami.
                      • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 24.03.05, 21:53
                        Psy szukaja zaginionych ludzi. Np szukaja tez pod zawalonymi budynkami. Na to samo wychodzi co szukanie w tym przypadku(=gruzy) Ale ta grupa nie ma jeszcze psow gotowych do szukania na gruzach. O to mi chodzi. chciales zeby ktos sie zainteresowal to sie interesuje.
    • ebusia_fam_fatal Re: Tragedia na moscie kolejowym 25.03.05, 14:05
      ja nie wiem czy to jest taka sensacja i ciekawa informacja, ze trzeba o niej
      dyskutowac. dziwicie sie ze ludzie nie chca o tym gadac? koles sie zabil. nie
      on pierwszy i nie ostatni, szacunek, chwila zadumy, a nie rozszarpywanie i
      robienie z tego sensacji. nie jestesmy gapiami, ktorzy sie zatrzymuja przy
      wypadku i zamiast pomagac to patrza zeby potem rozpowiadac po miescie, ani
      paparaci, ktory z takich informacji zyje.

takie moje spostrzezenia. i pewnie nie tylko moje i dlatego takie wątki nie
      ciesza sie popularnoscia.

a ja osobiscie wole 'pozytywne' informacje. np: JEDZIEMY NA ROWER!? :D
      • jopp67 Re: Tragedia na moscie kolejowym 25.03.05, 18:31
        ebusia_fam_fatal napisała:

> ja nie wiem czy to jest taka sensacja i ciekawa informacja, ze trzeba o niej
        > dyskutowac. dziwicie sie ze ludzie nie chca o tym gadac? koles sie zabil. nie
        > on pierwszy i nie ostatni, szacunek, chwila zadumy, a nie rozszarpywanie i
        > robienie z tego sensacji. nie jestesmy gapiami, ktorzy sie zatrzymuja przy
        > wypadku i zamiast pomagac to patrza zeby potem rozpowiadac po miescie, ani
        > paparaci, ktory z takich informacji zyje.
        >
        > takie moje spostrzezenia. i pewnie nie tylko moje i dlatego takie wątki nie
        > ciesza sie popularnoscia.
        >
        > a ja osobiscie wole 'pozytywne' informacje. np: JEDZIEMY NA ROWER!? :D

NO COMMENT
        • siradz Re: Tragedia na moscie kolejowym 29.03.05, 23:56
          Czy wiadmo już kto tam zginął i dlaczego?
          • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 11:39

wiadomo kto ale ja nie wiem dlaczego
            • anilek_swiety Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 11:44
              ktos z Sieradza?, facet kobieta?
              • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 11:54
                Nie wiem czy z SIeradza bo chodziłam z nim do podstawowki w SIeradzu ale ztego co wiem to pogrzeb był w Zduńskeij. Chlopak z mojego rocznika 21 lat
                • anilek_swiety Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 12:00
                  a moze Ty jestes winna, zakochal sie i koniec, znowu beda pisac o niespelnionej
                  milosci!!!! Takie tragednie znane sa juz z historii. Niejaki Romeo jest na to
                  dowodem
                  • paenka Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 12:05
                    bez przesady
                    • anilek_swiety Re: Tragedia na moscie kolejowym 30.03.05, 12:23
                      masz racje, tragedia jest tragednia nalezy sie nad nia pochylic (¡)(¡)(¡)(¡)(¡)
                      (¡)(¡)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka