Dodaj do ulubionych

po tysiacu chocby potop...

IP: 212.160.155.* 01.07.02, 00:35
powoli, acz nieublagalnie doganiacie forum zyrardowskie pod wzgledem liczby, o
jakosci to jeszcze popostujemy:-)))
pozdrawiam Lowicz, miasto, w ktorym co prawda nie bylem ladnych pare lat, ale
wirtualny odwiedzam ... powiedzmy, regularnie.
przezylem impreze w wirtualnych Markach (z okazji tysiaca postow), mam
nadzieje, ze juz niedlugo bedziemy swietowac w Lowiczu i Zyrardowie...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: po tysiacu chocby potop... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:04
      Ano doganiamy , jakoś tak sie ulozyło , na szczeście znalazło sie kilka osób
      które zaglądają tutaj . Gdy zaczynałem pisać myslalem ze bede sam tutaj do siebie
      pisał ,a tutaj proszę idzie bardzo ładnie . Co prawda nie jest to typowe forum
      miastowe , bno tematy są poruszane raczej ogólne ale co tam , cos sie dzieje i o
      to chodzi . Moze jak niektórzy z was odwiedzą miasto w " realu " , to bedziemy
      dyskutowac o wiecej o Łowiczu . Co do jakości postów , myślę ze nie jest chyba
      tak źle z tą naszą polszczyzną , prawda ? ;-)))
      A o imprezie pomyślimy , fajerwerki , szampany , tysiąc świec czemu nie , jak sie
      bawic to sie bawic ! ;-))

pzdr serdecznie
      mian

Myślę ze troche za wczesnie na podsumowanie , ten tysiąc mozemy potraktować jako
      dobry początek ;-)
      • zelgoszcz Re: po tysiacu chocby potop... 01.07.02, 10:52
        Uwazam, ze to wcale nie jest takie zle, ze tu wpadaja ludzie spoza Lowicza. Sam
        bylem w sumie moze trzy razy w Lowiczu, ale za kazdym razem laczyl sie moj
        pobyt w tym miescie z milym wspomnieniem. Dlatego, mimo, ze nie moge dyskutowac
        o aktualnych sprawach lokalnych, chetnie tu wpadam, aby cos niecos dowiedziec
        sie o tym miescie, no a przede wszystkim, ze wzgledu na milych forumowiczow (to
        nie jest naprawde tani komplement!)
        • Gość: mian Re: po tysiacu chocby potop... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:19
          Jasne ze super ze tutaj jestescie . Mysle ze gdyby byli tutaj wyłacznie ludzie
          z Łowicza to dyskusja moglaby sie przeradzac w pyskówkę ( za bardzo zyjemy
          niektórymi lokalnymi sprawami ) , a tak mozemy sobie spokojnie , kulturalnie
          popostować o tym co nas interesuje .

pzdr
          mian
          • Gość: kuki Re: po tysiacu chocby potop... IP: 212.160.155.* 01.07.02, 11:54
            masz racje mian. proba dyskusji na tematy lokalne spowodowala zastoj na forum
            zyrardow. nigdzie nie jest napisane, ze trzeba sie trzymac jakiegos regulaminu,
            a przyjemniej zabrac glos na "temat ogolny", ktory zjednoczy ludzi z innych
            miejsc i jest bardziej kolorowy od rozwazan, czy rynek glowny powstanie, czy
            nie.
            co do jakosci to byla mala prowokacja:-)))
            pozdrawiam

pamietam Twoje pierwsze posty, w ktorych tak sie bales, ze nikt tu
            nie zaglada:-))))
            • Gość: mian Re: po tysiacu chocby potop... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:32
              Rzeczywiscie , myślałem ze nic z tego nie bedzie . Juz mialem nawet zamiar
              zrezygnować ( no moze przystopować troszkę ) gdy sie myszka pojawiła i
              podtrzymała na duchu ;-))))

pzdr
    • Gość: mysza Re: po tysiacu chocby potop... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:28
      ja tez ciesze sie ze moge sie z wami spotykac,a 1000 to dla nas pestka i wcale
      nie o to chodzi :))ale i tak zrobimy tysiace :)))))) pozdrawiam wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka