Dodaj do ulubionych

TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!!!

01.04.05, 23:36
Witam serdecznie

Najwieksza impreza tegorocznych dni Sieradza bedzie niewatpilwie Event pod
nazwa Trancefields. Milo mi poinformowac, zeimpreza odbedzie sie na 100% w
Sieradzu na stadionie MOSiRu w dniu 03.06.2005 (piatek) w godzinach 19.00-
05.00
Ponizej przedstwaiam pewne fakty dotyczace tej imprezy:

1) wstep wolny - zadnych biletow - podziekowania naleza sie Urzedowi Miasta w
Sieradzu oraz sponsorom ktorzy w calosci pokrywaja koszty imprezy.
2) co do Line UP`u to w tej chwili wyglada on nastepujaco:
- Randy Katana - Amsterdam / Holandia
- Pedro Del Mar - Niemcy
- DJ GT (w trakcie negocjacji) - San Diego / USA
- Saer X - Tranceatlantic / FTB.PL
- Direct - D.L.A Kru / FTB.PL
- Edy - Hyperavers / klub Eden
- Muh & tjam - PCSU / FTB.PL
- Adamus vs. Robertuz - Chicago DJs Team
3) Bedzie to pierwsza impreza w Polsce ktora bedzie miala specjalnie na jej
potrzeby skomponowany hymn - juz niedlugo - pod koniec kwietnia - odbedzie
sie oficajlna premiera tego utworu.
4) Jednosczesnie bedziemy takze pierwszym eventem w Polsce ktory posiada
swoje wlasne, niepowtarzalne logo, ktore mozecie obejrzec tutaj:
www.broszki.pl/tf.jpg

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mapi4 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 09:15
      levy_sdz napisał:

> Witam serdecznie
      >
      > Najwieksza impreza tegorocznych dni Sieradza bedzie niewatpilwie Event... !???

Chłopie /albo dziwczyno/! Bez przesady! Może to i będzie 'najwieksza impreza' ale tylko dla subkultury broszkowskobrzeskiej.
      Dla normalnych ludzi dbajacych o swe zdrowie, a przede wszystkim o swój słuch, jest to zwykłe wynaturzenie i rzecz nie warta jakiejkolwiek uwagi. Ja rozumiem, że jesteś 'tryndy', ale zejdź na ziemię! Nie wszyscy w Naszym Kraju są już ćpunami i nie wszyscy zdecydowali się utratę słuchu i padaczkę po czterdziestce.
      • mapi4 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 09:17
        Aha! Jeszcze jedno!

Jest wspaniale, że odbywa się to na stadionie na bocznym boisku, a więc daleko od miasta.

Słowa uznania dla władz miasta.
        • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 09:26
          ja nie chodz ućpana a podoba mi sie ten pomysł
          • harry_76 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 10:18
            Powiało wiochą... Na szczęście wyjeżdżam tego dnia:)
            • samdej Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 15:27
              harry_76 napisała:

> Powiało wiochą... Na szczęście wyjeżdżam tego dnia:)

Rozumiem, że nie bawią Cię takie imprezy.
              Ale nazywanie czegoś co Tobie akurat nie odpowiada wiochą nie świadczy o Tobie
              za dobrze ;)
              • mapi4 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 03.04.05, 10:28

> Rozumiem, że nie bawią Cię takie imprezy.
                > Ale nazywanie czegoś co Tobie akurat nie odpowiada wiochą nie świadczy o Tobie
                > za dobrze ;)

Ale musisz przyznać, że trafił w samo sedno!
    • xpiotrx1 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 11:42
      > Najwieksza impreza tegorocznych dni Sieradza bedzie niewatpilwie Event ...

Post wysłany 1 kwietnia .... jest nadzieja ze to jednak zart primaaprylisowy
      • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 13:25
        No i prosze co sie dzieje. Najpierw sami narzekaliscie ze sie nic nie dzieje
        ze mlodziez nie ma co ze soba zrobic a teraz to co?
        • xpiotrx1 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 14:27
          ... piekny głaz ... to naprawde piekny głaz :-)
          pozdrawiam juz mniej marudnie :)
    • zgryzlak Brawo - robimy techno-Jarocin? 02.04.05, 14:59
      Te nazwiska nic mi nie mówią. Może dlatego, że na ostatniej dyskotece byłem 10
      lat temu:-). Ale jeżeli tylko ma to służyć dobrej zabawie i rozsławieniu
      Sieradza, to jestem za.
      • dzwoneczek69 Re: Brawo - robimy techno-Jarocin? 02.04.05, 16:00
        Dziadku weź laseczkę i idź na spacerek, nie zapomnij zabrać bereciuku
        • zgryzlak Re: Brawo - robimy techno-Jarocin? 03.04.05, 10:45
          Dzięki - ale udało mi się wsiąść na rower, to sobie pojadę. Berciku nie mam -
          kapelusz może być? A laseczkę to mi jakiś mały "dzwonek" podprowadził...:-)
    • desperatka777 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 16:08
      no nie noo pytań nie mam. najpierw narzekają, że nic sie w Sdz nie dzieje a
      teraz wybrzydzają. Ech smutne to
      • xpiotrx1 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 16:19
        no i zapytalem sie na chacie czy cos im te nazwy mowią z postu levara no i
        wyobrazcie sobie ze wiedzą :] i ze bedzie cool, i super extra :D
      • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 02.04.05, 18:20
        desperatko czy ty jstes ta sama desperatka co na forum CC?
        • levy_sdz Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 09.04.05, 14:00
          Jeszcze sie taki nie urodzil coby wszystkim dogodzil :P
          Wszyscy narzekaja ze lipa, nic sie nie dzieje, itp itd. A jak ktos sie za to
          zabral to pretensje ze to mi sie nie podoba. Moze zabrzmi to troche po chamsku,
          ale moim zdaniem "to Wy macie problem". Ja od pol roku przygotowywalem ta
          impreze, zaczynajac od scenariusza i na sponsorach konczac. Jesli Wam sie to
          niepodoba, trudno. Ja wiem, ze na pewno na tej imprezie beda bawic sie setki
          osob, zeby nie pisac tysiace :P (liczmy na min 5000-6000 osob) i wiem ze Ci
          ludzie ktorzy przyjda na pewno beda dobrze sie bawic. I to sie dla mnie liczy.
          Nie wiem kto uzyl wczesniej stwierdzenia ze robimy techno-jarocin... ale jesli
          komus odpowiada takie nazywanie imprezy bo nie ma pojecia o tego typu muzyce to
          jestem sklonny sie zgodzic ze jest to impreza w podobnym stylu tylko inna
          muzyka.
          Tym, ktorym sie nie podoba ta impreza "bo nie jest w ich klimacie" to w sobote
          UM przygotowal im koncert Elektrycznych Gitar. I co Wy na to?
          Podsumowujac wszystko - jestem zadowolony, ze wziolem sprawy w swoje rece, mimo
          tego ze mam przy tym cholernie duzo roboty i wlasciwie nic nie bede z tego mial
          poza satysfakcja.

Pozdrawiam...
          • sbi Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 09.04.05, 15:18
            > Tym, ktorym sie nie podoba ta impreza "bo nie jest w ich klimacie" to w
            > sobote UM przygotowal im koncert Elektrycznych Gitar. I co Wy na to?

Jak dla mnie to ok. :)
          • harry_76 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 09.04.05, 16:52
            No i dobrze, że wziołeś sprawy w swoje rence:PPPP
          • xpiotrx1 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 10.04.05, 11:54
            > Nie wiem kto uzyl wczesniej stwierdzenia ze robimy techno-jarocin... ale jesli
            > komus odpowiada takie nazywanie imprezy bo nie ma pojecia o tego typu muzyce to
            > jestem sklonny sie zgodzic
            to juz jest profanacja ... jarocina oczywiscie
            > UM przygotowal im koncert Elektrycznych Gitar. I co Wy na to?
            zaskoczony ... mile zaskoczony :)
            • zgryzlak Techno-Jarocin.... 12.04.05, 09:24
              Chodziło mi o klimat imprezy, bo zgadzam się, że jest to profanacja dawnego
              Jarocina. A co do dźwięków generowanych przez w/w artystów to faktycznie nie mam
              o nich pojęcia - dla wychowanego na Republice, Perfekcie, Iron Maiden, Madness
              któremu do tańca zawsze służył R&R i ballady, dźwieki
              umpaumpabzzzzzzzztititaullluztiiuztaa to nie jest muzyka. Bo chyba gibanie się
              zdropsowanych i młynkujących rękami trudno nazwać tańcem nawet przy maximum
              dobrej woli:-(.
              Co do Elektrycznych Gitar - bardzo miłe zaskoczenie. Mam nadzieję, że koncert
              się uda tak samo, jak 13-14 lat temu, kiedy także byli w Sieradzu.... Oczywiście
              się wybieram na koncert....
              • raider_15 Re: Techno-Jarocin.... 01.05.05, 18:41
                Zgryzla k powiem ci tyle, to co piszesz nie jest tolerancyjne, a po drugie , to co słyszysz to najczęściej organy perkusja... a że technika idzie do przodu to na takich oprganach jest ponad 100o i oby nie wiecej dźwięków z różnymi gamami... Wcześniej pisałeś o ćpunach, nie wszyscy ćpają piją i się chwieją, ci co naprawde chcą się dobrze bawić mogą i bez tych używek... A wiem że na koncertach Iron Maiden, Kazik itp. też ćpają i niestety też będziesz nazwany ćpunem za tych co to robią, wszyscy generalizują i ty sam się w to włączasz.
        • desperatka777 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 01.05.05, 20:57
          jak najbardziej ta sama :)
          • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 08.05.05, 11:43
            :D to szybko odpowiedzialas:D witam tu MAlenka
    • mapi4 30.04. w amfiteatrze - Pudelsi !!! 14.04.05, 18:10
      początek g. 18.oo - Oda do Radości, później występy miejscowych artystów
      o g. 19.oo - kabaret - Maniek Opania i Wiktor Zborowski
      o g. 20.30 - Pudelsi
      o g. 22.oo - fajerwerki

to wszystko w ramach Europa Party oraniz. przez Delegaturę UW w Sieradzu
      • harry_76 Re: 30.04. w amfiteatrze - Pudelsi !!! 14.04.05, 18:13
        Super:-) Kraków górą:-)
        • mapi4 Re: 30.04. w amfiteatrze - Pudelsi !!! 14.04.05, 18:29
          A pewnie! I to nie tylko z racji Pudelsów!
      • esie Re: 30.04. w amfiteatrze - Pudelsi !!! 15.04.05, 13:20
        Skoro w amfiteatrze to wstęp wolny :) ?
        Są gdzieś jakies dodatkowe informacje o tej imprezie?
        Szukałem na stronie MDK-u ale nic tam nie ma nowego (za tydzień występ grupy
        Mo Carta :)) ale później spojrzałem że to nie oni są organizatorami
        • zodiak72 Re: 30.04. w amfiteatrze - Pudelsi !!! 15.04.05, 13:25
          Na nieoficjalnej stronie Pudelsów jest również informacja o koncercie w
          Sieradzu.
          www.pudelsi.art.pl/
        • sbi Europejskie party z Pudelsami - program 27.04.05, 15:45
          Szczegółowy plan imprezy:
          18.00 – 18.10 Uroczyste otwarcie: hymn Unii Europejskiej „Oda do radości” w
          wykonaniu Chóru Państwowej Szkoły Muzycznej I Stopnia w Sieradzu.
          18.10 – 19.00 Urszula Pakuła z zespołem - koncert dla dzieci pt. „Z Unią na
          Ty”, wędrówka z tańcem, piosenką, konkursami i zagadkami po krajach Unii
          Europejskiej.
          19.00 – 19.10 Występy sieradzkich wokalistek - Marty Jagnińskiej i Magdy
          Wasylik.
          19.10 – 20.10 Kabaret - Marian Opania i Wiktor Zborowski.
          20.10 – 20.30 Konkursy z nagrodami.
          20.30 – 22.00 Koncert gwiazdy wieczoru – Püdelsi.
          22.00 – 22.10 Pokaz sztucznych ogni.

Szczegóły
          www.umsieradz.pl/portal/index.php?option=content&task=view&id=417&Itemid=218
          • ebusia_fam_fatal Re: Europejskie party z Pudelsami - program 27.04.05, 15:53
            wszystkie imprezy w sieradzu na "jedno kopyto" :/ tylko sie "gwiazdy" zmieniaja
          • paenka Re: Europejskie party z Pudelsami - program 29.04.05, 13:17

A mie sie to podoba:) myslicie ze mozna brac Kazeloty ze soba?
            • sbi Re: Europejskie party z Pudelsami - program 29.04.05, 15:13
              > myslicie ze mozna brac Kazeloty ze soba?

Można, ale trzeba mieć ze sobą pakiet sanitarny :D
          • paenka Re: Europejskie party z Pudelsami - program 29.04.05, 13:18

No i jeszcze ten chór! Szczerze polecam sama kiedys w nim spiewałam ale skończyła sie edukacja w tej szkole :) ale było fajnie:)
    • zgierzak Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 15.04.05, 03:28
      Dajcie info na innych lokalach - Zgierz i inne takie...
    • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 18.04.05, 11:48
      no moze levy zaktualizuj liste:)
    • raider_15 Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 01.05.05, 18:43
      No cóż, trochę artystó ubyło z listy, ale wciąż są na niej sławy i zapowiada się nieźle :) Levy oby tak dalej ;)
    • holek_sdz Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 10.05.05, 15:20
      MAMW TEDY URODZINY, I BEDZIE OK.
    • paenka Re: TRANCEFILEDS - 03.06.2005 r. - DNI SIERADZA!! 14.05.05, 22:21
      No żesz kurdę zaraz powiem hop
      www.tranceatlantic.pl/trancefields/media.html
      a przy okazji fajne zdjecie stadionu tam jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka