Gość: lavi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:08 Jakie jest stanowisko odających hołdy w sprawie antykoncepocji , której zabraniał papież. Przestaniecie używac pigułek i kondomów czy nie? lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:10 A sex to nie grzech? Myślę, że należy zapytac Macierewicza... Albo Giertycha... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:12 Oni nie wiedzą co to sex, oni znają się tylko na pożyciu małżeńskim ;-) Przynajmniej tak mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:18 A te dzieci? Z adopcji? Oni? ... :/. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:20 hubar napisał: > Przynajmniej tak mówią... a my im wierzymy, bo inaczej to mógłby być grzech! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:22 jest jest jest mój ulubiony forumowicz :D. Antyfan kunsztu Angielek :D. Notabene ciekawe co wolą wyżej wymienieni panowie... Angielki czy Kajzerki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:24 al_ napisał: > jest jest jest mój ulubiony forumowicz :D. ochocho! a co z marianczykami???? ;p > Notabene ciekawe co wolą wyżej wymienieni panowie... Angielki czy Kajzerki ;P Polkę-Galopkę. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:26 Nie znam chyba :D. Albo za szybko mi sie przewinęli :D. hehe no można i tak :D. Ale juz ciii... przecież to autorytety moralne w naszym kraju ;P. wzorcowe rodziny ;P. Nawet całe ligi rodzin... Tyle, że rozróby w tych ligach tak jak w ekstraklasie... Poziom niższy ale i tak niebezpiecznie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:28 cóż, ja się znam tylko na jedzeniu. znaczy - na jedzeniu jedzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:31 z konsumpcją? kons-kons rzecz jasna! :D dzierrrżbórrr żarrrcia pełen kosz!!!!! cz.ka pturek Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:38 Czka kapturek bo się... no chyba nie opił?... !! Pewnie zjadł za dużo jabłek i się w żołądku sfermentowały ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:48 no to wtedy grzech obżarstwa, czy opilstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 18:54 O to pytanie... Jesz jesz, a tu pijany... A skąpstwo? Samolubstwo? Pijaństwo:D, kradzież? Bo przecież te jabłka na pewno nie były ze sklepu ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 20:39 fakt hehe :D. A to kopie jak głupie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 Re: Chciałabym się dowiedziec 09.04.05, 19:41 Heh ja nie zamierzam sie temu poddać- nikt nie może decydować za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś