Gość: Maruda IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.06.02, 21:23 Niestety nie moglem dzis przybyc na spotkanie i Piknik, ech! Powiedzcie przynajmniej jak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: I jak bylo?! 23.06.02, 21:34 Było nas dużo; w kolejce było jak w saunie; na miejscu była fabryka z ciekawymi zdobieniami na poręczach, suficie i kafelkach; w drodze powrotnej był "titanic" i "atak klonów"; była wata cukrowa; były wianki; było szukanie Kropki.; było piwo; była szarlotka; były lody; była kawa, pepsi, woda mineralna; była ogromna ilość śmiechu... pozdroofka, Ixtlilto ps. jeśli czegoś nie rozumiesz to pytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I jak bylo?! IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.06.02, 21:59 Hle hle, LWD pokazalo jakie tlumy byly. A najlepsza byla ta para starszuszkow ktorzy najpierw uciekali przed okiem kamery kazde w inna strone trzymajac sie za rece i ciagnac niemilosciernie, a potem w innym ujeciu obsciskiwali sie siedzac na murku... miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:03 My byliśmy lepsi! Chcieliśmy wyrzucić ludzi z "naszego" przedziału Chcieliśmy wracać na piechotę (niektórzy wracali) Chcieliśmy jechać na lokomotywie (i jechaliśmy) Chcieliśmy przeprowadzić atak klonów. Chcieliśmy posiedzieć sobie w ogródku i chyba wystraszyliśmy (?) innych klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:35 nie wystraszyliśmy;) po prostu Ziemia Obiecana otwarta jest w niedzielę na pewno nie do 21, ale chyba do 19....;)) I było prawie tak jak Ixik mówi, prawie bo nic nie odda tego co tam było;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:39 dzis było do 23! Bozia i HuBar się pytali! A ludzie tylko przechodzili, spglądali się, widzieli roześmianą bandę i szli dalej :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: I jak bylo?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 22:02 Powiem krotko: byo ekstra choc nieco zbyt goraco i tloczno. Ale i tak supeeer!!!! Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:36 a czemu nie dołłeś do KaFeLków?? A my naprawdę czzekaliśmy... ech....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:44 Kafelki bawily sie swietnie... Wracaly juz lekko zdekompletowane, ale nadal rozbawione... Moze ja tez mogłabym zostac Kafelkiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:50 ...no tak trudno nas było nie zauważyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: I jak bylo?! 23.06.02, 22:58 Jakże mi smutno że pracowałem do 21.30 i nie mogłem z wami piknikować :-(((( Ale następnym razem ..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: I jak bylo?! 23.06.02, 23:02 Trzymamy za słowo :-) Nam też Ciebie brakowało... A mnie osobiście jeszcze straaaaasznie brakowało Porucznika. Ale poza tym było super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I jak bylo?! (tulka) 23.06.02, 23:13 hahahaha.. tak bardzo, że aż opuściłaś PODzamcze gdy zadzwonił :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: I jak bylo?! (tulka) 23.06.02, 23:15 Hahahaha, bardzo śmieszne ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: I jak bylo?! (tulka) 23.06.02, 23:24 hahahahhaahhaahaha :))))))))))))) uważaj bo mogłam napisac inaczej... bardziej dwuznacznie! I dopiero musiałabys się tłumaczyć :)P Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: I jak bylo?! 24.06.02, 01:36 fajnie było! najbardziej podobało mi się jak zobaczyłem kirkę, geo i mch (dobrze piszę, to was pierwszych zobaczyłem) i nie mając pojęcia kto to jest zacząłem za nimi krzyczeć tylko dlatego, że zobaczyłem znaczki... *** -**KFŁ *** Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: I jak bylo?! 24.06.02, 10:24 Oj tak!!:) Czegoś takiego nie przezywa się codziennie:) Jakto było?? "Czołem Forumowicze"?? :) pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: I jak bylo?! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.06.02, 13:18 I ciąg dalszy konwersacji: "A z kim rozmawiam?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: I jak bylo?! 26.06.02, 01:18 No to chyba powinniście napisać to tu: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=405&wid=1826227&aid=1826227 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś