Gość: Lennon IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 25.06.02, 10:20 Wreszcie ktos zmienil kiczowata strone Urzedu Miasta. Moze tamta zabral do Wawy byly prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Strona UMŁ 25.06.02, 10:27 Yaa bym bardzo chciał, żeby zabrał ze sobą cały urząd miasta a przynajmniej dyrektorów wydziałów ze szczególnym uwzględnieniem jednego pana B.W., zajmującego się rozwalaniem oświaty w naszym mieście. Pozdrawiam Yaa PS. I jeszcze poproszę o zabranie pana Pawłowskiego (p.o. prezydenta Łodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Strona UMŁ IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.06.02, 12:44 WOW polecam "lodz w obiektywie" Odpowiedz Link Zgłoś
michotek13 Re: Strona UMŁ 25.06.02, 15:38 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > WOW > polecam "lodz w obiektywie" A ja polecam :Piknik świętojański 23 czerwca br., w wigilię św. Jana, na Księżym Młynie odbył się piknik świętojański. Pod okiem przewodnika można było przespacerować się po osiedlu Księży Młyn, wziąć udział w plenerze artystycznym, obejrzeć występy zespołów młodzieżowych z Widzewskich Domów Kultury, zwiedzić Bielnik Koposcha, dziś mieszczący Bank Przemysłowy oraz secesyjną elektrownię w zakładach Scheiblera. Dużym zainteresowaniem Łodzian cieszyły się wycieczki zabytkową kolejką po dawnych zakładach Sheiblera. źródło informacji: Wydział Kultury i Ochrony Zabytków -------------------------------------------------------------------------- Skoro nie robił tego URZĄD - to spadło z nieba. Chyba że ze wzg politycznych nie wolno wspominać działalności Fundacji związanej z poseł Katarasińską. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Strona UMŁ 25.06.02, 17:27 michotek13 napisał(a): > Skoro nie robił tego URZĄD - to spadło z nieba. Chyba że ze wzg politycznych ni > e > wolno wspominać działalności Fundacji związanej z poseł Katarasińską. > Ale o co Ci w ogóle chodzi???? bo ja widze tu brednie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Strona UMŁ 25.06.02, 20:14 Bez przesady. Jest info i nawet fotografie. I nie była to impreza Urzędu - a opisano ją. To dobrze i nie doszukujmy sie wszędzie politycznych kombinacji. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Strona UMŁ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.06.02, 21:44 michotek13 napisał(a):> A ja polecam :Piknik świętojański zwiedzić Bielnik Koposcha, dziś mieszczący Bank Przemysłowy > źródło informacji: Wydział Kultury i Ochrony Zabytków No , to jak sie ten Bielnik nazywa? Ale tak naprawde...prosze Wspaniałego Źródła Informacj??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Strona UMŁ 25.06.02, 12:49 Jestem odwiedzającym nr 133113, czy to coś znaczy? Bo jakoś nie mogę nic otworzyć :-( pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Strona UMŁ IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 16:20 Musze powedzec że jestem pod wrażeniem:)) To jeste jednocześnie informator o Łodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Strona UMŁ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:35 Ta strona tak wygląda przynajmniej od 2 miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Strona UMŁ IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:49 ale trzeba bylo na nia wchodzic. wczesniej wchodzilam bo potrzebowalam ale "ostatnio" nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Strona UMŁ 25.06.02, 17:29 Szczerze mówiac to poprzedni wyglad (przez niektórych zwany "Iamge") strony WWW bardziej mi sie podobał..o wiele bardziej... co innego gdy chodzi o treśc merytoryczna;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Strona UMŁ 25.06.02, 20:07 Cos w tym jest, że ludziska przestali zaglądać na strony UMŁ. A teraz wg mnie zyskało. I chyba część zawartości przeredagowano nie tylko graficznie. Jasam jestem zadowolony po zaglądnięciu. Zostały tylko pewne serwisy zbyt przeciążeone wywiadami z Prezydentem (byłym). Chyba mozna byłoby to zmodyfikować dla nowego włodarza. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Strona UMŁ 25.06.02, 21:16 Miałam teraz więcej czasu żeby posiedzieć na tej stronce i stwierdzam, że mi się podoba! Zwłaszcza pod kontem metytorycznym. Ixtlilto Ps. jest web-cam! [ www.uml.lodz.pl/kamera/s.html ] Z mojej kilkunastominutowej obserwacji wynika, ze kamera dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Strona UMŁ 25.06.02, 21:49 No to już wiemy gdzie pomachać Do i NINNIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Strona UMŁ IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 26.06.02, 00:28 Zobaczcie teraz tzn 26.06 jak informatycy ustawili - otwiera sie strona z zyczeniami z okazji dnia matki ktory byl 26.05.Zapomnieli ze oprocz daty dziennej jest rowniez numer miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Strona UMŁ 26.06.02, 00:32 Ale fajnie:-)) To jestem o miesiac mlodszy? peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Strona UMŁ IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 26.06.02, 00:34 A moze to duch bylego prezydenta tak sprawil. Najbardziej powinni sie z tego cieszyc pilkarze - jada na mistrzostwa po zloty medal. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Strona UMŁ 26.06.02, 00:36 masz dziś Urodziny?! JEJQ! sto lat sto lat niech żyje żyje naaaaaaam sto lat sto lat niech zyje żyje naaaaaaaaaaaaaam jeszcze raz jeeeeeeszcze raz niech żyyyyyyyyyje żyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nieeeeeeeeeeeeeeeeech żyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! A kto? Peter! Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Strona UMŁ 26.06.02, 00:38 No nie tak do konca:-) Urodziny mialem pare dni temu. Ale i tak bardzo dziekuje pozdrawiam peter Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (peter) 26.06.02, 00:44 I się nie przyznałeś? To jednak nie zmienia faktu, że sto lat było odśpiewane z całej siły! pozdroofka i P.V. Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Strona UMŁ (OT) 26.06.02, 00:46 No to skora ja śpiewać nie umiem to życzenia tylko złoze: Wszystkiego dobrego i dużo... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Strona UMŁ 26.06.02, 00:50 Ja też!! JA też się dołączam!!:) sto lat i wszystkiego naj;) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Do Petera 26.06.02, 12:05 Co za niewybaczalne niedopatrzenie... Nie doczytałam wczoraj... Wobec tego skandalicznie spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia wszystkiego, co najlepsze :-) - od Tulki i Porucznika (chwilowo nieobecnego, ale mam pełnomocnictwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Strona UMŁ IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 26.06.02, 08:30 Cos ciezkie przebudzenie maja informatycy z UML. Juz nie ma dnia matki tylko brak strony. Odpowiedz Link Zgłoś