Dodaj do ulubionych

Wasz samochód jest ubogo wyposażony?

IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 15.04.05, 18:51
Macie czasami wrażenie, że Wasz samochód jest ubogo wyposażony? I nie myślę
tu o klimatyzacji, elektrycznych szybach, czy skórzanej tapicerce.
Raczej o solidnych zderzakach, rakietach ziemia-ziemia oraz karabinie
maszynowym. Dodatkowo, o klaksonie brzmiącym: "Jak jeździsz baranie!"
Obserwuj wątek
    • czciciel_cebuli Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 15.04.05, 18:52
      Mój samochód wydaje smród czosnku.
      • Gość: lidka Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 15.04.05, 19:46
        Od takiego aromatu można poczuć się jak kiełbasa krakowska..
    • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:01
      Tak masz rację.
      Mógłby jeszcze opluwać tych co stoja za blisko - mogą przeca guzikami od
      paltocików świetny lakier porysować.
      Ja w swoim zamontowałbym jeszcze maszynę do czyszczenia okularów albo taką co
      to by chusteczkę do nosa podawała - pachnącą i odświerzającą.
      A zderzaki i owsze przydałyby sie by mozna spychać samochory przed sobą.
      Ja jednak wolałbym aby były szyby: takie co nie widać by było osób w środku, a
      szczególnie kierowcy - strasznie to uwagę mi odbiera gdy jakowaś piękność z
      rozwianymi włosami przejeżdża obok.
    • Gość: Obserwator_postępu Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:05
      A ja w swoim zamontowałbym maszynę co podaje od razu rozpakowane prezerwatywy.
      Choć najlepiej aby je od razu zakładała.
      • Gość: zafrapowany Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:10
        Ja jednak wolę, jak to "urządzenie" zakłada mi ukochana, namiętna i ciepła
        kobieta (za każdym razem w inny sposób i w innych okolicznościach,) a nie jakaś
        zimna maszyna, która wszystkim, zawsze zakłada je tak samo.
    • michael00 Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 15.04.05, 19:07
      E, po co takie zborjenia ;)) . Nie lepiej przystroić autko w kwiatki namalowane
      na przykład hihi ... alb pomalować tak, żeby reflektory imitowały oczy, a
      zedrzak szeroki uśmiech :)))))).
      A co do tego klaksonu, to przpeisy zabraniają chyba sygnału o zmiennym tonie,
      wieć odpada też i taki, który by mówił "Życzę miłego dnia"... nietsety bo ja bym
      wolał taki ... hehe ....

Szerokiej dorgi moi kochani :)))
    • gray Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 16.04.05, 08:56

ja bym chciał żeby oparcie tylnej kanapy było 'łamane' bo teraz muszę składać
      całość - szkoda, że o tym nie pomyśleli :/
    • evonka Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 16.04.05, 14:06
      mój super szybki wóz jest znakomicie wyposazony. Drzwi, bagażnik, kierownica,
      wszystko na swoim miejscu, wiecej nie potrzebuję...
      • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:39
        Napewno, a dach i podawanie napitków?
        a sprawy koloru oświetlenia ----> nastrój?
        a zapach i natężenie wilgotności.....
      • Gość: taki_sobie_facet Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:24
        A czy na pewno jest to samochód, jeśli ma tylko drzwi, barażnik i kierownicę?
    • Gość: infrastruktura Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: 195.69.82.* 16.04.05, 16:09
      Wydaje mi sie, ze znalazlabys sie na muszce takiego karabinu jako jedna z
      pierwszych, nieudacznico
      • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:08
        A mnie wydaje się, iż jesteś zadufanym w swoje umiejętności facetem.
        Znam wiele kobiet świetnie jężdżących, aby nie powiedzieć lepiej ode mnie ;)
        A jeżeli nie lepiej to napewno nie przeceniających swoich umiejętności!!!
        • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:12
          Co do nowości bardziej użytecznych to przydałoby się coś aby nie płacić tak
          wysokiego AC. Cos co by zakotwiczyło samochód tam gdzie pozostał. Ewentualnie
          moze te pieniądze powinny pójść na jakąs ochronę. Policja sobie z tym nie
          poradzi i Straż Miejska również - ale specjalna sekcja myślę, że byłaby w
          stanie te gangi porozbijać. A może po prostu dla nich tak jak i dla
          gwałcicieli, pedofili przydałaby sie kara śmierci? Co nie znaczy, że jestem za
          tymi co zgubili księżyc ;)
          Szlag mnie trafia jak wyliczono mi składkę i podniesiono ją 50% za VW bo one
          giną! A może powinienem się cieszyć, bo za merca jest 100% ???
          • gray Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 17.04.05, 13:21
            Gość portalu: Rzóraf napisał(a):

> A może po prostu dla nich tak jak i dla
            > gwałcicieli, pedofili przydałaby sie kara śmierci? Co nie znaczy, że jestem za
            > tymi co zgubili księżyc ;)

no zaraz - przecież oni też ukradli więc... ;D
            • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:38
              I tu masz rację - naruszenie własności i nietykalności powinno być szczególnie
              traktowane.
              Myślę, iz nie byłoby tak jak jest gdyby wykrywalność była większa! Co zrobic
              jak możliwośc zysku jest tak bardzo ograniczająca zdrowe myślenie i kusi do
              występku. A może sytuacja do tego doprowadziłą w kraj, iż jet to jeden z
              najlepszych i najwyższych źródeł dochodu!
    • Gość: . Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.04.05, 22:10
      "Pimp my ride"? <rotfl2>
      • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:22
        Wszystko co jest w samochodach jest wymuszone potrzebami uzytkowników.
        Kiedyś zastanawiałem się czemu sprzęgło nie jest umiejscowione w dźwigni
        przełączenia biegów. Długo jeździłem automatem i tyeraz przeszkadza mi to
        deptanie tego pedału.
        Z technicznego pkt. widzenia nie jest to takie trudne poza tym, że odrywa rękę
        z kierownicy.
        Ciekawi mnie jakie jeszcze macie propozycje. Moim marzeniem jest złożyc sobie
        mercedesa beczkę (jak bedę na emeryturze) chętnie zastosuję w nim wszelkiego
        typu inowacje.
        • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:53
          Tylko bez czujników w jezdni - wspomagających lub w ogóle eliminujacych
          kierowcę.
          Moze takie użytkowe (napęd 4x4 równiez nie), bo drugim marzeniem to przejechać
          trasę Paryż-Dakar.
    • Gość: taki_sobie_facet Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:45
      Niekiedy brakuje mi szyby (nie tylko dźwiękochłonnej) oddzielającej pasażera z
      prawej strony od kierowcy :)
      • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.umed.lodz.pl 18.04.05, 13:55
        HIhhihii - dobry jesteś!
        Ja juz kiedyś byłem całkiem bliski odwrócenia fotela pasażera do tyłu, aby tam
        sobie gadali, a nie mi truli, że za szybko czy światła im się nie
        podobały ..pomarańczowe ;)
        • Gość: taki_sobie_facet Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:01
          Czekam na reakcję na mojego posta. Na szczęście dziś juz nie kieruję :)
    • Gość: barracuda7110 Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.dsl.telepac.pt 18.04.05, 14:35
      Przydałby się większy silnik i lepsza skrzynia biegów.
      • wblodz41 Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 18.04.05, 14:43
        i tanie paliwa na codzień :)
        • Gość: zona_modna Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:23
          Mógłby być wyposażony w przystojnego kierowcę
          • Gość: czytelnik_forum Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:09
            A mąż nie jest przystojny?
            Czy nie wozi żony_modnej samochodem?
    • Gość: zafrapowany Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:05
      A ja mam od wczoraj nowy - stary samochód i go doposażam pozostałościami po
      starym - starym.
      Ważne że jeżdzi i na głowę nie kapie.
      • Gość: Rzóraf Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:14
        i to już wszystko z dodatkowych wyposażeń?
        nikomu nic nie brakuje?
      • nuela Re: Wasz samochód jest ubogo wyposażony? 23.04.05, 12:11
        Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica.;)
    • Gość: zafrapowany Mój samochód nie posiada: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:21
      -sportowego zawieszenia
      -systemu kontroli trakcji
      -wyświetlacza wielofunkcyjnego z komputerem pokładowym
      -regulacji poziomu reflektorów przednich
      -wysokociśnieniowego systemu myjącego reflektory
      -dodatkowych świateł przeciwmgielnych
      -kolumny kierownicy regulowanej w dwóch płaszczyznach
      -podgrzewanych foteli przednich
      -klimatyzacji automatycznej dwustrefowej
      -przeciwpyłkowego filtra powietrza
      -szyb absorbujących ciepło
      -elektrycznie sterowanych szyb drzwiowych z przodu i z tyłu
      -elektrycznie regulowanych i podgrzewanych bocznych lusterek
      -centralnego zamka ze zdalnym sterowaniem
      -schładzanego schowka w desce rozdzielczej
      -oświetlenia wnętrza z opóźnionym wyłączaniem
      -reflektorów z funkcją opóźnionego wyłączania
      -systemu antypoślizgowego ABS
      -poduszek powietrznych kierowcy i pasażera
      -pirotechnicznych napinaczy pasów bezpieczeństwa, przód
      -immobilisera i blokady zamków
      -wysokociśnieniowych spryskiwaczy reflektorów
      -elektronicznego systemu stabilizacji jazdy
      -elektrycznie otwieranego szklanego dachu
      -systemu nawigacji satelitarnej
      -elektrycznie regulowanych foteli przednich,
      -czujnika deszczu wycieraczek
      -automatycznie przyciemniających się lusterek wstecznych
      -elektrycznie składanych lusterek zewnętrznych
      -czujników parkowania z tylnym zderzaku
      -reflektorów ksenonowych
      -...
      -...
      -...
      A JEŹDZI
      :)

• Gość: RxxxxX Re: Mój samochód nie posiada: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:32
        I właśnie o to Przyjacielu chodzi. Właśnie o to aby być zadowolonym.
        Ja pamietam pierwszy swój pojazd nieco lepszy od Syreny (Skoda Oktawia) w roku
        1981. NIc z tego co wymieniłeś nie było tam zainstalowane, a byłem niesamowicie
        zadowolony. W tamtych latach nikomu się jeszcze nie śniło, że coś takiego
        będzie na porządku dziennnym (za chwilę w standardzie).
        Zatem ważńe, że jeździ i na głowę nie kapie!!!
        • dzo-asia A mój..... 22.04.05, 21:35
          Samochód powinien być wyposażony w mężczyznę. Dobrze widziany brunet ok. 190
          cm., sprawny, z niezbyt dużym przebiegiem ( ale z doświadczeniem )niedrogi w
          eksploatacji, szybki i niekłopotliwy w obsłudze. Acha, i wkomponowany
          kolorystycznie do tapicerki!
          • Gość: xXXXXx Re: A mój..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:50
            hihihihihi - dobre,
            a ten za 300 postów juz dal nogę?
            • dzo-asia Re: A mój..... 22.04.05, 21:59
              dał nogę? Kpisz? Na wątku cassani zbieram posty jak się go skutecznie pozbyć!
              • Gość: Xxxxx Re: A mój..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:08
                KPISZ ???
                Nie żartój, że nie wiesz
                Masz kolezanke (kolegów również) jakby co - ona zna takie metody
                i to nad wyraz skuteczne!!!
                zbednym słowem ust nie kalaj.......
                • dzo-asia Re: A mój..... 22.04.05, 22:34
                  Usta swe zwykłam wprawdzie kajać, ale znam(y) niewspółmiernie skuteczniejsze
                  sposoby kojenia. Ust także.
          • Gość: taki_sobie_facet Re: A mój..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:23
            Samochód powinien być wyposażony w mężczyznę - to ja
            Dobrze widziany brunet ok. 190 cm. - to też ja
            Sprawny, z niezbyt dużym przebiegiem ( ale z doświadczeniem )- to nadal
            (jeszcze) ja
            Niedrogi w eksploatacji - to znowu ja, lubie dobrze i dużo podjeść (ale z
            innych wątków widzę, że głodu bym raczej nie zaznał)
            Szybki - to można rozumiec wieloznacznie...
            Niekłopotliwy w obsłudze - też do mnie pasuje
            Wkomponowany kolorystycznie do tapicerki! - tapicerkę masz brunetową??

Mimo tak wielu zgodności z Twoimi pragnieniami,
            Nie będę stawał w szranki z innymi wielbicielami.
            :)
            • Gość: lidka Re: A mój..... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.04.05, 14:01
              Chyba odwrotnie, najważniejsze, aby facet miał to "coś". Najlepiej z
              klimatyzacją i na alufelgach.

• Gość: taki_sobie_facet A do alufelg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:04
                gumy firmowe?
                ;)
                • pawel.l Re: A do alufelg 23.04.05, 14:10
                  te gumy to ma miec autko czy jego kierownik, że tak nieśmiało zapytam? :)
                  • Gość: XxxxX Re: A do alufelg IP: *.umed.lodz.pl 23.04.05, 14:39
                    Najlepiej i tak i tak - hihihhihihihi
                    co oryginał to oryginał
                    wtedy bieżnik pewniejszym ;-)
                    hihhihi - protektor i tu i tu wskazany!
              • dzo-asia Re: A mój..... 23.04.05, 14:14
                Droga lidko! Opacznie zrozumiałaś mój tutuł "coś z jajami". Gdzież bym śmiała
                nazywać mężczyznę "czymś"....
            • Gość: lidka Re: A mój..... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.04.05, 14:30
              Obawiasz się przegranej?
              • pawel.l Re: A mój..... 23.04.05, 14:33
                obawiam się tej chwili gdy umilknie głos i nastanie taka chwila w
                niedopowiedzeniu, gdy czas się zatrzyma a apteka lub sklep motoryzacyjny jest
                daleko...
                • orin Re: A mój..... 23.04.05, 19:42
                  Dlaczego zawsze mam poczucie wyobcowania?
                  No bo mój automobil jest zbyt hojnie wyposażony.
                  Tak przynajmniej stwierdził ów dżentelmen, który uwolnił mnie od tylnej
                  wycieraczki i bocznych kierunkowskazów.
                  Mam wrażenie, że to ten, któremu odmówiłem wsparcia na gorącą herbatę
                  (zdecydowanie lepiej moją empatię rozbudza sugestia zasponsorowania czegoś
                  mocniejszego :)
                  Drugim zbędnym gadżetem jest pewna lampka, która, jak tak sobie jadę i jadę,
                  zaczyna migać na pomarańczowo. To nawet zabawne. Potem następuje drugi etap
                  flirtu, nie gaśnie już. Ostatnio wciągnęła mnie ta gra, chciałem sprawdzić co
                  będzie dalej. Do zabawy włączył się akumulator. Chyba jednak ich rozczarowałem,
                  bo po 5 minutach pojechałem do roboty taryfą.
                  Jak mi się uda, to ją wymontuję.
                  • Gość: lidka Re: A mój..... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 25.04.05, 00:53
                    Ja bardzo lubię mężczyzn hojnie wypoażonych, jednak czy nie sądzi Pan,
                    że tylne wycieraczki tylko rozpraszają niepotrzebnie uwagę kierowcy, ponadto
                    rysują szyby.
                    • Gość: Hojne obdarzenie c Re: A mój..... IP: *.umed.lodz.pl 25.04.05, 07:29
                      Hojne obdarzenie czasem boli. Szczególnie przy opłatach OC i AC.
                      Czy rysuje? Hmmm... o Pani: bez poślizgu nie jest to zbyt przyjemne.
                      Jednak stosowanie odp. płynu juz wspomaga proces ten to.
                      Można też po prostu zachować czystość i częściej stosować proces wecowania.
                      • Gość: taki_sobie_facet Re: A mój..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:22
                        A z poślizgiem proszę Pana, może być niebezpieczne (jak się nie ma żadnych
                        zabezpieczeń...)
                    • orin Re: A mój..... 25.04.05, 07:53
                      Mężczyzn? Czyżby nastąpiła zmiana obiektu zainteresowania w tym wątku?
                      I znów przez przyziemny pragmatyzm oraz totalny brak dystansu do rzeczywistości
                      nie zauważyłem tego??
                      A co do rozpraszania kierowcy to poruszyłaś bardzo istotny temat dla
                      bezpieczeństwa ruchu drogowego. I nie są to bynajmniej wycieraczki, chyba że to
                      jakiś nowy kolokwializm na wylegające o tej porze roku ubrane lekko i kuso
                      przedstawicielki płci pięknej.
                      Jednak mimo mojego niewątpliwego magnetyzmu nie rzucają się jeszcze na szybę,
                      przynajmniej porysowanie nie grozi.
                • Gość: taki_sobie_facet Re: A mój..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:15
                  I właśnie dlatego drogi Pawle, samochody posiadają KOŁO ZAPASOWE (z gumą
                  oczywiście) - na nieszczęście (samochodu) tylko jedno. Natomiast właściciel i
                  kierowca takich zapasowych gum może mieć wiele - do wyboru i koloru:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka