redakcja 25.06.02, 18:31 We wtorkowych blokadach Samoobrony w Łodzi miało wziąć udział 3 tys. osób. Wzięło ok. 20. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: Blokady? 25.06.02, 18:33 Śmiech na sali, droga Redakcjo, śmiech na sali :))) Zresztą już pisałem: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=2279564&aut=zamek&aid=2279564 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Blokady? 25.06.02, 18:34 Ja tylko powiem, że ejstem zadowolona z policji, która błyskawicznie reagowała. Poza tym cieszy mnie fakt, że Samoobrona na "takie ogromne" poparcie w Łodzi. :)))))))) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Blokady? 25.06.02, 18:35 Moim zdaniem te wszystkie protesty, ty wybryki każdego z posłów Samoobrony, to kuriozalne zahcowanie w Sejmie i nie tylko, ma na celu tylko jedno: rozgłos wokół tej partii. Lepper nie widzi sensu w działaniu swojej "partii" (w rzeczywistości partii jednej twarzy) w sposób pokojowi. Jemu chodiz o zrobienie szumu aby każdy usłyszał o nim, o jego obietnicach, które i tak nigdy nie mógłby spełnic.. A to, ze 20 odsób przybyło..no cóż..jak wspomniałem Pan Lepper ma bardzo bujna wyobraźnię, a ludziom już chyba znudziło się robienie to co Pan od samoopalacza mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Blokady? 25.06.02, 18:40 Wypada tylko się cieszyć, że w Łodzi jest o 2980 kretynów mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Blokady? IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.06.02, 19:00 A mi sie podobal tekst jednego z dziennikazy, ktory szedl na offie, kiedy byly pokazywane zdjecia z blokady. "Samoobrona blokuje tylko jedno przejscie dla pieszych bo na inne nie dostala pozwolenia" ! :)))) hahahahahaha tak jakby od dzis Samoobrona czekala na jakies pozwolenia na protesty ! Buahaha! ;) Pozdrawiam, rozbawiony Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Blokady? IP: *.p.lodz.pl 25.06.02, 21:42 No to mozna chrapac sobie spokojnie. Nareszcie. Jaka ulga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Blokady? IP: *.makolab.pl / *.mm.com.pl 26.06.02, 12:03 A ja wcale nie spałabym spokojnie. Co wskazują sondaże, każdy widzi. Lepper przeliczył się nieco z porą roku. Widać już zapomniał, jaki jest kalendarz prac polowych. Bo chłopi mogą blokować jedynie na przednówku, po żniwach i po wykopkach. Teraz sianokosy i chłopi zapracowani w polu. Nie czas na manifestacje. A emeryci nie będą się przecież narażać na szarpanie z policją. Ale wybory to zupełnie inna bajka... Obym się myliła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Blokady? 26.06.02, 12:24 Specjalnie wczesniej wstalem ,zeby dojechac bez przeszkod na uczelnie i zdac egzamin...poprostu obawialem sie zablokowanych ulic i sparalizowanego ronda :) Na szczescie ludzie sie opamietali( w co az nie chce sie wierzyc) i malo kto posluchal "szalenca",ktory tak sie uczepil naszego miasta.Pan Lepper nie zamierza chyba odpuscic....a moze cos do niego w koncu trafi? Echh..marzenia :< Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Blokady? IP: *.p.lodz.pl 26.06.02, 18:31 Zlapak kozak tatarzyna, a tatarzyn za leb trzyma. Niespodziewanki demokracji, droga kropeczko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Blokady? 26.06.02, 18:26 Prowadzenie akcji p.Lepperowi(z matecznika Millera) jakoś nie poszło. Odpowiedz Link Zgłoś