22.04.05, 13:22
Czyli wątek dla dyslektyków, dysgrafików oraz innych ludzi dla których
pisownia nie ma większego znaczenia. ]

Oczywiście otwieram konkurs na zdanie z popełnieniem jak najwięcej ilości
błenduw. ;-)))

lav
Obserwuj wątek
    • yavorius uć rzółf 22.04.05, 13:25
      Dziękuję za uwagę.
      • lavinka Ja terz dzienkuje za ówagę ;-))) 22.04.05, 13:26

• yavorius brożę 22.04.05, 13:28
          O!
          • lavinka raczej płoszę błardzo... ;-))nt 22.04.05, 13:29

• huann bzygó bzygó 22.04.05, 13:31
              bżdżułgi ji tszmiele firdółalne ji móhy ij ozy ji żarandża oraz bazigonig.
              • uerbe h.uanó 26.04.05, 13:08
                ję hlep... kceż trohe?
    • big_news Re: KRULIK 22.04.05, 13:30
      cusz sa rzauosny fontek. trohe fstytó moguy byśta mjedź:(
      • dartles Re: KRULIK 22.04.05, 13:36
        O kórczem, nje mogem pszeczytaci tyle tyh błenduf robicie :D
        • lavinka Wstępne wieści 22.04.05, 13:39
          Wskótek niemorzności pżeczytania kilkó wontkuw nie jezdem w stanie wydać
          jednoznacznego werdyktó. Zdajem siem zadem na was.
          Narazie pszodóje huann,gdysz jego wypowieć jest absolótnie niesrosumiala... ;-))

lav
          • huann Re: Wstępne wieści 22.04.05, 13:41
            lafinką nabjizauą:

> Narazie pszodóje huann,gdysz jego wypowieć jest absolótnie niesrosumiala...

cjengóiem.
    • Gość: lavinka z nielogu II edycja konkursu-"papież" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:57
      Ile blenuf morzna popełnidź w słowie "papież"? ;-)))

lav
      • Gość: Rzóraf Re: II edycja konkursu-"papież" IP: *.umed.lodz.pl 25.04.05, 15:15
        Jle blenduw muwirz?
        A jak ocenbjsz: "papież" = łupież/ópjerz.
        znacy w karzdei litesze błond (6 liter i 6 blenduw) - hihhihi
        • Gość: lavinka z nielogu czekam na nastempne zguorzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:23
          wyniki konkórsó zostanom ogłorzone w dniu jótszejrzym.

lav
          • Gość: Mihał M. Re: czekam na nastempne zguorzenia IP: 80.51.227.* 25.04.05, 18:57
            Ówarzam, że nagrodem powinna dostaci lawinka z nielogó bo oprucz błęndów
            ortograficznyh potrafi popełnić jeszcze jenzykowe. Nieh rzyje lawinka z nielogó
            i dzień jótszejszy! :-)

Żekła żepa żepakowi, rze w Żeszowie żodkwie króhe, żodkieweczki tam żęsiste,
            żeźnik rzadko rrznie żerzuhę.

Odkryłem jedną żecz: Tekst napisany z błęndami najłatwiej zrozómieć, gdy się go
            pszeczyta głośno :)
          • huann Re: czekam na nastempne zguorzenia 25.04.05, 23:08
            oićedz źfjendy!
    • p8 iatuospis 25.04.05, 17:02
      miut, monka, rysz i kieubasa. morze terz byci marhefka albo japka. smarzone
      wenrze i rzmiie terz mogom byci, tylko ówaga na iat!!!
    • Gość: lavinka z nielogu Re: wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:34
      Nagrody pierszej nie pszysnaję, by nikogo nie wywyrzszadź.

Jeśli hoci o drógom nagrodem to ekzekwo otżymóją jom huann oraz Rzóraf. Reszta
      zawodnikuf zostala wyrurzniona ;-)))

lav
      • Gość: Rzóraf Re: wyniki IP: *.umed.lodz.pl 26.04.05, 11:59
        Hura==>chója
        • Gość: lavinka z nielogu ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:13
          • Gość: Rzóraf Re: ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.umed.lodz.pl 26.04.05, 12:24
            Soly. To byl blond w wyjaźe: Hura - samo to iakoś wyrzlo!
            • Gość: lavinka z nielogu Re: ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:37
              Ja sie nie gniefam .Facet co nie pżeklina to dla mnie ciota. Hodzi mi o to, rze
              hyba admin zaszpau, abo nie ómie czytac z bledami... ;-)))

lav
            • Gość: kozmogerl jezd nafed specjalnę foróm dla piszoncych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:38
              o tó: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20430
              • Gość: lavinka z nielogu ALE TAM NIE BYŁABYM ORYGINALNA ;-)NT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:41
                • Gość: kozmogerl tam kaszdy jezd oryginalny :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:43
                  • Gość: lavinka z nielogu Zaprzeczasz sobie. "Oryginalny" wyklucza każdy. nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:46
                    • Gość: kozmogerl Re: Zaprzeczasz sobie. "Oryginalny" wyklucza każd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:21
                      oryginalny na swój sposób, pasuje? ale ty jestes czepialska...mało oryginalnie =\
                      • Gość: lavinka z nielogu Ja? A kto zaczoł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:29
                        Ja siem tylko odgręzam ;-)))

lav
                        • Gość: kozmogerl ale nie miałas za co się odgryzać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:47
                          tylko Ciem zaprasiłam, nie?
                          • Gość: lavinka z nielogu brzmiało andaluzyjnie ;-) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:41
      • huann Re: wyniki 26.04.05, 23:46
        ooo! drógji??

dag mji topżę dag ratośńę po mam wuośńe*!
        cjengóię Dźji sa do Muj guózofńjigó** ta-ato!

:D

Zuofniczeg Drótńeiżyh Sfroduf:
        * wuośńe - włośnie
        ** guózofńjigó - kłusowniku

żurafjofi tesz fjelgję kraduladzie!
        • Gość: lavinka z nielogu SÓBIEKTYW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:01
          Wyniki konkórsó som skrajnie sóbiektywne i podlegajom feryfikacjom wedlóg ohoty
          safotnikuff.

lav
    • Gość: lavinka z nielogu Nowe kon kóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:00
      Przytocz wypowiedź kogoś znanego(polityka lub nie) gdzie pąpełnił blond
      jenzykowy -morze kto pszylapal na ortograficznym ale sobiscie ważam, e o
      nieożliwe... ;-)))
      • huann i w ten sposób za dni parę 28.04.05, 11:29
        KRULIK umrze na 'łodzi i polityce'.
        a taki był już rozwinięty...
        • Gość: lavinka z nielogu Kiedyś trzeba go pochować ;-) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka