lavinka 22.04.05, 13:22 Czyli wątek dla dyslektyków, dysgrafików oraz innych ludzi dla których pisownia nie ma większego znaczenia. ] Oczywiście otwieram konkurs na zdanie z popełnieniem jak najwięcej ilości błenduw. ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann bzygó bzygó 22.04.05, 13:31 bżdżułgi ji tszmiele firdółalne ji móhy ij ozy ji żarandża oraz bazigonig. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: KRULIK 22.04.05, 13:30 cusz sa rzauosny fontek. trohe fstytó moguy byśta mjedź:( Odpowiedz Link Zgłoś
dartles Re: KRULIK 22.04.05, 13:36 O kórczem, nje mogem pszeczytaci tyle tyh błenduf robicie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Wstępne wieści 22.04.05, 13:39 Wskótek niemorzności pżeczytania kilkó wontkuw nie jezdem w stanie wydać jednoznacznego werdyktó. Zdajem siem zadem na was. Narazie pszodóje huann,gdysz jego wypowieć jest absolótnie niesrosumiala... ;-)) lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wstępne wieści 22.04.05, 13:41 lafinką nabjizauą: > Narazie pszodóje huann,gdysz jego wypowieć jest absolótnie niesrosumiala... cjengóiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu II edycja konkursu-"papież" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:57 Ile blenuf morzna popełnidź w słowie "papież"? ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzóraf Re: II edycja konkursu-"papież" IP: *.umed.lodz.pl 25.04.05, 15:15 Jle blenduw muwirz? A jak ocenbjsz: "papież" = łupież/ópjerz. znacy w karzdei litesze błond (6 liter i 6 blenduw) - hihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu czekam na nastempne zguorzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:23 wyniki konkórsó zostanom ogłorzone w dniu jótszejrzym. lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihał M. Re: czekam na nastempne zguorzenia IP: 80.51.227.* 25.04.05, 18:57 Ówarzam, że nagrodem powinna dostaci lawinka z nielogó bo oprucz błęndów ortograficznyh potrafi popełnić jeszcze jenzykowe. Nieh rzyje lawinka z nielogó i dzień jótszejszy! :-) Żekła żepa żepakowi, rze w Żeszowie żodkwie króhe, żodkieweczki tam żęsiste, żeźnik rzadko rrznie żerzuhę. Odkryłem jedną żecz: Tekst napisany z błęndami najłatwiej zrozómieć, gdy się go pszeczyta głośno :) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 iatuospis 25.04.05, 17:02 miut, monka, rysz i kieubasa. morze terz byci marhefka albo japka. smarzone wenrze i rzmiie terz mogom byci, tylko ówaga na iat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:34 Nagrody pierszej nie pszysnaję, by nikogo nie wywyrzszadź. Jeśli hoci o drógom nagrodem to ekzekwo otżymóją jom huann oraz Rzóraf. Reszta zawodnikuf zostala wyrurzniona ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzóraf Re: ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.umed.lodz.pl 26.04.05, 12:24 Soly. To byl blond w wyjaźe: Hura - samo to iakoś wyrzlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: ;-)) no i gdzie ta cenzura? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:37 Ja sie nie gniefam .Facet co nie pżeklina to dla mnie ciota. Hodzi mi o to, rze hyba admin zaszpau, abo nie ómie czytac z bledami... ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozmogerl jezd nafed specjalnę foróm dla piszoncych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:38 o tó: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu ALE TAM NIE BYŁABYM ORYGINALNA ;-)NT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozmogerl tam kaszdy jezd oryginalny :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Zaprzeczasz sobie. "Oryginalny" wyklucza każdy. nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozmogerl Re: Zaprzeczasz sobie. "Oryginalny" wyklucza każd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:21 oryginalny na swój sposób, pasuje? ale ty jestes czepialska...mało oryginalnie =\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Ja? A kto zaczoł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:29 Ja siem tylko odgręzam ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozmogerl ale nie miałas za co się odgryzać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:47 tylko Ciem zaprasiłam, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu brzmiało andaluzyjnie ;-) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: wyniki 26.04.05, 23:46 ooo! drógji?? dag mji topżę dag ratośńę po mam wuośńe*! cjengóię Dźji sa do Muj guózofńjigó** ta-ato! :D Zuofniczeg Drótńeiżyh Sfroduf: * wuośńe - włośnie ** guózofńjigó - kłusowniku żurafjofi tesz fjelgję kraduladzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu SÓBIEKTYW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:01 Wyniki konkórsó som skrajnie sóbiektywne i podlegajom feryfikacjom wedlóg ohoty safotnikuff. lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Nowe kon kóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:00 Przytocz wypowiedź kogoś znanego(polityka lub nie) gdzie pąpełnił blond jenzykowy -morze kto pszylapal na ortograficznym ale sobiscie ważam, e o nieożliwe... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
huann i w ten sposób za dni parę 28.04.05, 11:29 KRULIK umrze na 'łodzi i polityce'. a taki był już rozwinięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Kiedyś trzeba go pochować ;-) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś