ixtlilto 27.06.02, 20:48 [ www.gazzetta.pl ] Najświeższe informacje z Albanii? USA? Indii? Miłego czytania. Nie zapomnijcie o porannej filiżance kawy/harbaty, niestety tego na stronie już nie oferują :)P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Gazety, gazety... 27.06.02, 22:22 ixtlilto napisał(a): > Miłego czytania. Nie zapomnijcie o porannej filiżance kawy/harbaty, niestety > tego na stronie już nie oferują :)P A gdzie można to dostać? Dzięki, pocztam sobie. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gazety, gazety... 02.07.02, 12:47 Jejq jak dużo tu tego!!! bardzo podoba mi się ta animacja przy kursorze :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Gazety, gazety... 02.07.02, 13:37 Koniec świata! Ostroznie, bo można wsiąknąć na amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gazety, gazety... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 02.07.02, 13:44 mnie to przerasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gazety, gazety... 02.07.02, 21:59 mnie też.. póki co tylko przeczytałam spis gazet w Polsce... i weszłam na kilka stronek, ale jeśli będę miała wiecej czasu to się zapoznam ze stronką tak dogłębiniej. Ixtlilto ps. hubar: mnie animacja przy kursorze denerwuje... lata takie coś... I jeszcze jedno jest takie mało przyjemne: co się kliknie to się otwiera nowe onko; ale merytorycznie stronka jest SUPEROWA! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gazety, gazety... 02.07.02, 22:04 Z tymi nowymi oknami to faktycznie przesada. Nawet jak się przegląda inne tytuły "na inne" litery. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Gazety, gazety... IP: 217.96.37.* 02.07.02, 13:48 jaki piękny link! kitos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Gazety, gazety... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:11 sporo tu tego:))), ale adres wyglada znajomo nieprawdaz?? Odpowiedz Link Zgłoś