gelozet 29.04.05, 22:56 szukam dobrego okulisty w Sieradzu prosze o propozycje. Z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaramysza9 Re: okulista Sieradz 29.04.05, 23:21 Dr Tokarska, ja jestem zadowolona, ale zależy co dolega Ci. Okuliści są ok, ale o inne specjalności ciężko:) Odpowiedz Link Zgłoś
gelozet Re: okulista Sieradz 04.05.05, 12:36 nic mi nie dolega chcialem kupic soczewki kontaktowe i nie wiem gdzie sie wybrac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: okulista Sieradz 04.05.05, 13:27 To może do Lisa na Kolegiacką? Albo OKO na Polnej? Oni tam trudnią się takimi rzeczami;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: okulista Sieradz 04.05.05, 12:48 proponuje pojsc do ortopedy ......... Odpowiedz Link Zgłoś
aniazarychta Re: okulista Sieradz 12.05.05, 16:25 dlaczego do ortopedy?? nie rozumiem dowcipu... chyba, że to był quasi- dowcip... ale i tak nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: okulista Sieradz 12.05.05, 19:04 > dlaczego do ortopedy?? > nie rozumiem dowcipu... Jakiś czas temu ebusia szukała chirurga szczękowego a wszyscy podrzucali jej dentystów :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazarychta Re: okulista Sieradz 12.05.05, 20:14 aaa, dzięki za wytłumaczenie:)) już myślałam że to jakies specyficzne lokalne poczucie humoru...:)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazarychta Re: okulista Sieradz 12.05.05, 20:16 chociaż ostatecznie dentysta ma więcej wspólnego z chirurgiem szczękowym, niż ortopeda z okulistą.... Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: okulista Sieradz 12.05.05, 21:54 Był kiedyś taki dowcip (trochę makabryczny): Przychodzi o 16 do chirurga facet z widelcem wbitym w dłoń. Lekarz mu odpowiada, że juz skończył dzisiaj pracę. Panie, ale mi się krew leje. Chirurg wyjął mu widelec z dłoni, wbił w oko i powiedział: Idź Pan do okulisty, on pracuje do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: okulista Sieradz 13.05.05, 08:54 dentysta nie ma NIC wspolnego z chirurgiem szczekowym!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: okulista Sieradz 13.05.05, 09:10 > dentysta nie ma NIC wspolnego z chirurgiem szczekowym!! :/ No ..., może dać skierowanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazarychta Re: okulista Sieradz 13.05.05, 15:34 jednak trochę ma- obydwaj grzebią przy szczęce...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: okulista Sieradz 13.05.05, 15:41 ok, jak beda Cie bolaly palce u dloni - nie wiem, stawy, kosci - wyslemy Cie do kosmetyczki - w koncu tez grzebie przy łapach.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazarychta Re: okulista Sieradz 13.05.05, 20:35 no bez przesady- naprawdę nie widzisz różnicy?? jednak lekarz i lekarz mają ze soba więcej wspólnego niż lekarz i kosmetyczka, nieprawdaż?? tym bardziej, że na stomatologii jest bardzo dużo wykładów z chirurgii. Odpowiedz Link Zgłoś
gelozet Re: okulista Sieradz 13.05.05, 21:20 ebusia sorrki ale Ty jestes jakas glupiutka:))za to Ania jest kochana!!!!!!!!:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: okulista Sieradz 29.05.05, 18:35 A co już pieniędzy nie widzisz, to nie wina okulisty to wina tych na górze, sam miewam czasami taką sytucaję. Odpowiedz Link Zgłoś