Gość: tica IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:17 najpierw mam jedno pytanko: kiedy obchodzą swoje imieniny Malwiny? ktoś wie? coś mi się obiło o uszy, że w najbliżyszych, albo w ostatnich dniach... wie ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Malwiny 03.07.02, 19:23 Malwiny to fajne dziewczyny (zapewne, bo znam tylko jedną) JUTRO!!! 4 Lipca!!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tica Re: Malwiny IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:28 w takiej sytuacji chciałabym złożyć mojej ulubionej malwinie życzenia :))) ona wie czego jej życze! cmok Kotku Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Malwiny 03.07.02, 19:33 Gość portalu: tica napisał(a): > w takiej sytuacji chciałabym złożyć mojej ulubionej malwinie życzenia :))) ona > wie czego jej życze! > cmok Kotku Hmmm ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Post zyczeniowy:) 03.07.02, 19:38 Ja również dołączam się do życzeń:) Najlepszego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Malwiny IP: *.retsat1.com.pl 03.07.02, 20:52 hubar napisał(a): > Malwiny to fajne dziewczyny (zapewne, bo znam tylko jedną) Ja też znam jedną. Jeżeli to nie ta sama, to są już dwie fajne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Malwiny IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:50 Dziekuje Wam bardzo:) Ticuś kochanie Tobie w szczególności.[Ty to potrafisz narobic hałasu wokół człoweika;)] caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Malwiny IP: *.retsat1.com.pl 03.07.02, 20:53 Poeta Fikander powinien wiedzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Malwiny 03.07.02, 21:05 Wszystkiego najlepszego, czego sobie tylko zapragniesz! (uścisnę Cię dopiero w niedizlę) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Malwiny 04.07.02, 00:53 No dziś to ja już mogę składać życzenia :-) Wszystkiego dobrego dobrego dużo dużo zdrowia zdrowia zawsze zawsze wszystkiego :-) PS Właśnie wysyłam SMS pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Malwiny 04.07.02, 09:32 Zadnych wiecej kontuzji, Sloneczko:-)))))STO LAt!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Malwiny 04.07.02, 09:44 Blendzi wszelkie serdeczności i życzenia jak najmniej niebieskich podkolanówek śle Zamek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Malwiny IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 11:20 Dzieki, calusek dla każdego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś