Dodaj do ulubionych

GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika

12.05.05, 08:27
pontyfikatu w zesztach w 27 częściach. GW sie nie powstrzymała i zastąpiła
przepisy kulinarne Papieżem. Bardzo ładnie, bardzo. Naprawde jestem pod
wrażeniem. A może by tak na koniec dodać jeszcze przepisy na kremówki w 27
odcinkach? albo figurke Papieza z odkręcaną główką na trzymanie napojów? GW
trzyma fason.
Obserwuj wątek
    • gray Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 12.05.05, 08:31

tzn. jesteś zły bo lubiłeś ten kącik kulinarny czy o co ci chodzi?
      • cassani Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 12.05.05, 08:39
        tzn że kącik mi przenieśli na sobotę ;)
        Ale nie podoba mi się szczególnie mocno ze GW wpisuje się w ten cały cyrk - np
        Fakt dołozył do gazety Biblię (!) a GW robi cyrk w odcinkach. Jak mają taka
        potrzebę żeby uhonorowac Papieza to zrobiliby jedno wydawnictwo, a tak to robia
        stare numery - 27 odcinków - z pierwszym okładka - kup teraz! potem nie będzie!
        uzaleznij się! Ruf zie jetz am! Only now!
        • gray Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 13.05.05, 06:50

marketing i takie tam. ja kupuję i tak tylko w piątki :)
          • cassani Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 13.05.05, 09:52
            Świąteczną tez polecam - sa niezłe artykuły w środku (no chyba że Pan Michnik
            wywali trzy strony o Jakobinach - to nie polecam) ;))
            • radioaktywny Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 13.05.05, 10:22
              Z przykroscia obserwuje powolny upadek GW. Odkad nie ma w niej intelektualnej
              mocy A. Michnika gazeta stacza sie.
              • dzo-asia sezon na leszcze 13.05.05, 12:17
                Casani, drogi Przyjacielu! Uprzejmie donoszę, że jako kobieta glamurowata, w
                tym sezonie do poduszki czytuję Pismo Święte, przekaszając co i rusz kremówkami
                obficie kremikiem zaopatrzonymi. Nie zapominam takze o winku. Koniecznie
                mszalnym. Co z Tobą, do jasssnej cholery? Czyzbys nie był trendy w tym sezonie?

Leszcz
                • cassani Re: sezon na leszcze 13.05.05, 15:20
                  w tym sezonie ciężko sie połapac co jest trendy a co passe. ja na ten przykład
                  bym sie nie zdziwił jakby w końcu zmienili nazwę miasta na Barka - naprawdę!
                  przecie tu u nas jest tak fajowo że wszystko jest możliwe!
                  Jam chyba już nie trendi - wole śledzia od kremówki i żołądkówkę od winka. ale
                  widzę że idzie nowe - lepsze i plastikowe. człowiek sie zamyslil i zapomniał
                  że "my juz są amerykany..." - ale obiecuje poprawę - jeszcze sie tak odpicuję
                  ze ziomalom oko pęknie i niejedna dama z beemy się odwróci!!!

• gray Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 14.05.05, 10:38

ja tam z chęcią bym o jakobinach poczytał :-)
    • evonka Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 13.05.05, 12:27
      ale co w tym złego, ze jest histria pontyfikatu? to nie jest biblia ani tez
      madonna z odkręcaną główką... ja to inaczej odbieram zupełnie.... choć nie
      kupuję...
      dla wielu osób to lekcja historii...
      nie rzucalabym się tak od razu na gazetę, ze hiena....
      • cassani Re: GW - hiena roku. Dziś rozpoczyna się kronika 13.05.05, 15:00
        ale nie chodzi o produkt - chodzi o sposób. W miejsce przepisów na maślankę
        wstawimy Papieża i będzie ok.
        Wg mnie powinni przygotować oddzielne wydawnictwo i je sprzedać z któryms
        numerem - a tak to postawili historię Papieża na równi z przepisami, czy mapą w
        odcinkach. Już widzę tu posty - "macie cholera 12 odc Papieża" bo mi kiosk
        zamknęli?"
        I to mnie martwi.
        • dzo-asia presto! 13.05.05, 21:01
          Cassani, Chłopie, weź Ty wyluzuj! Nie rób z siebie bezmyślnego produktu, tylko
          kombinuj, jak wczuć sie w amerykańsko- religijne klimaty. Możesz se na przykład
          niczym Miami Boys pasemka na łbie walnąc. Albo łańcuchem złotym na klacie się
          przyozdobić. Albo różańcem. A nogi przystroić plastikowymi klapkami. Koniecznie
          zakładanymi na skarpetki. I to koniecznie koloru pink! Tak przyozdobiony mozesz
          se wziąć pod pachę śledzia i razem, zbratani i pojednani w miłości, możecie sie
          udac do pobliskiego kiosku ruchu celem zakupienia stosownych rekwizytów, by już
          w pełni trendy, udać sie na jakiś najbliższy modlący wiec. Ku pamięci.
          Cholera.....moze bluźnie. Ale też mam juz tego dość....
          • Gość: leslaw_m Re: presto! IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 21:45
            gw to jest biznes,drukuje to na co jest zapotrzebowanie,
            zeby tylko mieli dobre prognozy wierz mi ze na pewno talmud w odcinkach by
            drukowali,albo historię holocaustu,
            ale to i tak jest w odcinkach zawsze na czołowych stronach

p.s. wytnie się mnie?
            nie mam anty jakiejstam fobii,
            tylko ręce mi opadają jak czytam codzien o tragicznej historii
            pewnego narodu,
            • Gość: frywolna Re: presto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:03
              Nie wytną. Daję słowo. Cokolwiek by wydali, to jest to solidne i prawdziwe / no
              może poza liczbami, bo w tym gw celuje - tzn. w ilości zer :) /. A każdy z nas
              ma facetów, matki, żony, siostry i kochanki / to wycięli na maturze -
              czytaliście? /, które to będą zbierać. Jak teraz o Papieżu moja mama. Dlatego
              nie skrytykuję, chociaż komercja mnie mierzi. A fe !
          • cassani Re: presto! 14.05.05, 20:09
            enyłej - kupta se świąteczną GW i zobaczcie w jaki sposób reklamują to
            wydawnictwo na stronie 6. Z taką czcią i należnym szacunkeim ze aż mnie
            rozczuliło. Weźta i spójrzta tylko.
            O to mi od pocżatku chodziło - sama GW postanowiła udowodnić moja teze o hienie
            za co niezmiernie dziękuję. Plastykowo dziękujje i po amerykańsku -
            fenkjuwerymacz!
            • Gość: frywolna Re: presto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:37
              Und ich. Danke schon / co ty kobito - to polska maszyna - proszę wstawić nad
              o "/ . Na 6 stronie rzuciła mi się na oczy jeno kiełbasa. Aaa.. mówisz o tym
              ogłoszeniu syndyka ze S-K i jakimś ogłoszeniu obok? Ledwom zauważyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka