Dodaj do ulubionych

PKM Duda SA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:43
Zapraszamy do Dumy i chluby Wszystkich Łodzian-WIDZEWA ŁÓDŻ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzych Czy Duda to ten kanciarz z Zamościa? IP: *.retsat1.com.pl 20.05.05, 08:08
      Czy to ten Duda siedział za przekręty?
    • Gość: CONSTAR TO JEST FI Re: PKM Duda SA IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 20.05.05, 10:11
      no po tej deklaracji na moje pieniążki bym nie liczył a sklep mam pod
      nosem :))))
      ŁKS ŁÓDŹ
      • Gość: gosc Re: PKM Duda SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:26
        wcinaj dalej zielone wedlinki z Constaru:)tobie i tak nie zaszkodzi hehhehy
      • Gość: vg Re: PKM Duda SA IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 13:34
        buraczku to nie ten DUDA.

jest PKM Duda i skelpy mięsne Duda. To co masz pod nosem to sklep mięsny
        jakiegos byznesmena ze Sląska a w Widzew chce wejsc Polki Koncern
        Miesny "Duda", spólka giełdowa. To sa dwie rózne firmy pajacu.
        • Gość: do icka z widzewa Re: PKM Duda SA IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 20.05.05, 13:52
          no to mnie wkur....... troszke autoironii :( , a pajaca i buraka to sobie
          znajdz w rodzinie !!!!!!! i nie podniecaj sie jak dziecko tym wielkim widzewem
          bo te czasy już mineły !!!! a Ty pewno wtedy lałeś w pieluchy parchu jeden!!!
          • Gość: vg Re: PKM Duda SA IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 14:41
            dobrze pamietam wielki Widzew z połowy lat 90-tych. Widzialem na żywo 6 czy 7
            zwycięstw w derbach miedzy 1990-2000. Ty pewnie żadnego, ba pewnie nigdy nie
            widziles na zywo zwysiestwa u sibie nad WIELKIM BRATEM. cieżki twój los.
            • Gość: RE Re: PKM Duda SA IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 20.05.05, 15:03
              BYŁEM NA WSZYSTKICH DERBY OD 1993-2005 SKORO MAMY SIE LICYTOWAĆ!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka