Dodaj do ulubionych

Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koników

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:26
druga liga i tyle ludzi?
pomocnik.com/prasa/sport.php
Obserwuj wątek
    • nicola21 Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni 07.06.05, 08:49
      a moze beda bilety imienne sprzedawane przez internet ? oczywiscie na jedno
      nazwisko mozna kupic do 5 biletow. odbior z dokumentem tozsamosci ?
      ja akurat nie wierze pania z okienka ;(
    • Gość: derby są nasze ŁKS Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.pai.net.pl 07.06.05, 08:50
      ŁKS derby są nasze!
      • Gość: Versus Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 07.06.05, 12:17
        Nasze, wasze... Derby mogą być nawet świętej Jadwigi, ważne, żeby nie było
        burd, a ewentualne szkody pokrywali wandale i kluby.
    • ixtlilto Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni 07.06.05, 09:15
      No i co z tego że limit był na 5 biletów? Przecież wszyscy doskonale wiedzą jak
      wygląda taki proceder... Konik podchodzi do kogoś z kolejki i daje kase, żeby
      ta osoba kupiła prócz biletu dla siebie, jeszcze kilka więcej...
      A potem koleś stoi tuż przed zamkniętą kasą i wymachuje kibicom bloczkiem
      biletów :-0

Ja mam pomysł... może od razu bilety dawać konikom? Po co ludzie mają zrywać
      się z pracy/ szkoły skoro i tak jest mała szansa że dostaną bilet w normalnej
      cenie.

Poza tym rozpoczynanie sprzedaży o godzinie 10... mało kto może sobie w
      poniedziałek pozwolić na stanie w kilkustet osobowej kolejce. Na przyszłość
      może tak kasy otworzyć koło 18?
      • Gość: znawca Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 07.06.05, 14:03
        Koniki mieli bilety jeszcze przed otwarciem kas.
        Dostali bezposrednio z drukarni oraz od osoby w klubie ktora w ten sposob
        dorabia sobie do pensji.
      • Gość: Filip Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 18:10
        Cóż, chciałem iść na ten mecz, liczyłem się z tym że o bilet będize trudno ale
        to co było w poniedziałek to skandal. Moja sugestia jest taka: olać konków, nie
        iść na mecz, niech bedzie przy pustych trybunach wtedy może do kogoś dotrze że
        nabroił. A koniki - ugotują się z biletami co na dłuższy czas wyleczy ich z
        handlowania.
        Tak na przyszłość kto to słyszał o kasach otwieranych o 10 rano. Przecież
        większość ludzi pracuje, otwieranie o tej godzinie stwarza tylko okazję właśnie
        dla koników.
    • Gość: dago DZIWIE SIĘ KIBICOM WIDZEWA IP: 194.204.164.* 07.06.05, 09:16
      Dali sie oszukać garstce cwaniaczków. Ludzie ilu was tam było? Mogliście
      spuścić łomot konikom i bilety zaraz wróciłyby do kasy.A tak jakiś frajer
      sprzeda wam bilet za 30 zł.
      • Gość: Aleczko Re: DZIWIE SIĘ KIBICOM WIDZEWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:19
        Dokładnie tak. Na ŁKSie wszelkie próby konikowania kończyły się dość smutno i
        naturalnie zanikły :)
        • Gość: Aleczko Re: DZIWIE SIĘ KIBICOM WIDZEWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:29
          Ale z drugiej strony to od czasów mistrza Polski koszykarek okazji do
          konikowania nie było :)
          • lanka Re: DZIWIE SIĘ KIBICOM WIDZEWA 07.06.05, 18:19
            Przecież było powiedziane, że 2 tys biletów do ręki dostali Ludzie Widzewa, to
            może oni zamienili sie w koników i zarabiali, żeby dorobić na oprawę lub na
            kary jak narozrabiaja
    • Gość: tamarka Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 18:32
      panowie dzisiaj w południe moglam kupic dwa bilety na sektor C za jedyne 90
      Plnów - to chyba nie sa małe pieniądze dla normalnego kibica? Przecież to jakiś
      obłęd . . .
    • Gość: kibol Re: Bilety na piłkarskie derby Łodzi tylko u koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:54
      spoko przed samym meczem konie spuszczą z ceny
    • Gość: kibic Re: Włodarzom Widzewa, policji i straży miejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:19
      art. 133 kodeksu wykroczeń: Kto nabywa w celu odsprzedaży z zyskiem bilety
      wstępu na imprezy artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie
      sprzedaje z zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
      Usiłowanie, podżeganie i pomocnictwo sa karalne.
      Włodarzom Widzewa, policji i straży miejskiej pod rozwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka