Dodaj do ulubionych

Widzew po derbach: Źle, ale nie fatalnie

09.06.05, 19:36
Nie ma co pieprzyc, 3 punkty albo bedzie snic wam sie Mlawa ! Panowie z
Widzewa, mysle ze ja z kolegami bysmy lepiej zagrali wtedy w Mlawie, wiec
albo daliscie dupy sprzedawczykom z Kujawiaka albo udowodnijcie ze tak nie
jest. 0:3 w sobote bedzie ok. 1 liga albo wegetacja
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Nie zasługujecie na I ligę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:42
      Z kilku względów: macie stadion na II ligę, beznadziejny skład i do tego
      kumplujecie się z debilami z Chorzowa, którzy więcej wam złego robią niż
      dobrego... A poza tym nie słusznie w ogóle gracie II lidze - powinniście
      zaczynać od VI!
      • Gość: olo [...] IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.05, 01:32
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: :)))) Re: mozesz mi obciagnac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:23
          do tego, stadiona
          > najbardziej hu..wy w Polsce

fakt z takim kurnikiem nie zaslugujecie na 1. lige
          • Gość: Fulko de Lorsz Re: mozesz mi obciagnac IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 16:46
            To wasze muzeum z al.ch..ni co brzeziną porasta jest może lepsze? Buhahuha!
      • Gość: Jaro Re: Nie zasługujecie na I ligę! IP: *.rev.vline.pl 10.06.05, 09:22
        TY STARA PAŁO ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ-KRETYNIE Z RODOWODEM ŁODZIANINA!!
    • Gość: Normalny Oni nie chcą awansować!!!!! po co tracić pracę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:09
      80% piłkarzy po awansie straciło by miejsce w klubie a poco?
    • Gość: aussie a ja nie moge zrozumiec Majewskiego IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.05, 01:29
      te jego decyzje zmian w trakcie meczu, doprawdy oslabiaja zespol i do tego ten
      fatalny poczatek sezonu bazujac na zoltodziobach,
      Panie Zbyszku czy Majewski jest aby najlepszym kandydatem na stanowisko
      coacha w WIdzewie
      pozdrawiam
      • Gość: dino Re: a ja nie moge zrozumiec Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:50
        Trzeba sobie zdac sprawe ze obecnie mamy 9 zawodnikow na II lige
        (Piekutowski,Michalscy,Kubik,Wyczalkowski,Szwed,Wawrzyniak,Lato,Pawlak)moze
        jeszcze Plewnia ale o nim Majewski zapomnial ze jest!!!Rybski
        to ,,latawiec,,mam wrazenie ze chce wygrac konkurs na eurosporcie na
        najladniejsza bramke roku,tylko musi ja wczesniej strzelic!!!dla wszystkich na
        stadionie jasne bylo ze zejscie Pawlaka to oslabienie zespolu ,tylko nie dla
        Majewskiego!!!fakt ze nie byl dobrze dysponowany ale nawet slaby Pawlak jest o
        2 klasy lepszy od Rybskiego!!do tej 9-tki mozna dolozyc jeszcze Szelige ktory
        najmniej odstaje poziomem!!!Klepczynski to zagrozenie dla Piekutowskiego!!!
        patrzac realnie to nawet jak zdobedziemy 4 miejsce to watpie ze damy rade
        Odrze!!poraz kolejny twierdze ze mozna bylo awansowac bez barazy!!!a wine
        ponosi za to Majewski !! za sadzanie zdrowego Probierza,Bednara,na trybunach!!
        przeciez na poczatku rundy nie gral Kubik ,nie gral Tomek Michalski bez ktorych
        trudno sobie wyobrazic obrone Widzewa!!gdyby od poczatku grali najlepsi Widzew
        bylby przynajmniej trzeci w tabeli i nie bylo by problemu kujawjaka!!
        • Gość: Fulko de Lorsz Re: a ja nie moge zrozumiec Majewskiego IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 16:53
          No Tomek Michalski na stoperze jest wynalazkiem właśnie tych experymntów
          Majewskiego...
          Nic więcej nie wymyślił w tej rundzie ale to mu sie udało!
          Tak - ławowanie Bernara i Probierza na początku było gwoździem do.... tego co
          mamy....
          Ale jeśli przejdą Kukawiak i Odrę to wszyscy wybaczymy Majewskiemu Kardasza,
          Świerblewskiego czy Wawrzyniaka....
          Ale jakoś coś mi się nie zanosi...
          Mecze ze Śląskiem i Lechią także brzmią smakowicie! I derby wkońcu mamy do
          wygrania!
    • Gość: xzs Re: Widzew po derbach: Źle, ale nie fatalnie IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.05, 13:52
      Na prośbę kibiców podjąłem decyzję o dofinansowaniu w kwocie 2000 zł wyjazdu
      sympatyków klubu z Al. Piłsudskiego na mecz z Kujawiakiem Włocławek. Dalej mamy
      szansę na awans do pierwszej ligi i wierzę, że kibice chcą pomóc swojej
      drużynie w walce o ekstraklasę. Jednocześnie wyraźnie podkreślam, iż zachowanie
      naszych kibiców podczas wczorajszego meczu było naganne. Tak jak powiedziałem
      na początku, gdy poproszono mnie o pomoc Widzewowi, że nie będę nigdy tolerował
      tego typu zachowań, dziś przypominam. Piłka ma wywoływać pozytywne emocje a nie
      prowadzić do skrajnych zachowań. Tego, co się działo wczoraj podczas meczu nie
      będę tolerował.

Zbigniew Boniek

Lista komentarzy

10-06-2005 13:07

Autor : mumiak

Zibi zacnie prawi , takich zachowań tolerować nie można.mam pytanie - czy
      sytuacje takie jakie działy się w związku ze sprzedażą biletów można tolerować?
      czemu pan wice prezes nic nie mówi na ten temat...

10-06-2005 11:58

Autor : Darrro

Całkowicie zgadzam sie z wypowiedzią P. Bońka. Jestem z Widzewem całym sercem.
      Bardzo chce aby Widzew znów grał w ekstraklasie. Pokażmy we Włcławku że
      potrafimy najlepiej z całej Polski dopingować nasz ukochany klub bez burd i
      awantur WIDZEW FOREVER

10-06-2005 01:42

Autor : Alser

Zapraszam do Włocławka !Na Kujawiaku jest spokojnie, ale obawiam się prowokacji
      miejscowych gnojków z łks-u. Niech walczą piłkarze na murawie, a nie chłopaki z
      tymi palantami. WALCZYĆ WIDZEW WALCZYĆ!

09-06-2005 21:33

Autor : koza

Co do poziomu meczu nie będę się wypowiadał bo każdy widział. Jeśli chce się
      awansować to mecze na własnym stadionie powinny być wygrywane. Teraz trzeba
      zostawić sporo zdrowia we Włocławku jeżeli chce się grać w barażach. Widzew
      jest moim pierwszym klubem który polubiłem lata temu i dalej darze go
      szacunkiem (choć nie mam możliwości bywać na meczach) i tylko dlatego wierze w
      dobry wynik z Kujawiakiem. Ale do tego potrzeba dużo lepszej gry niż wczoraj.
      CHŁOPAKI BĘDZIE DOBRZE I LIGA I LIGA WIDZEWEK!!! POZDRO TRZYMAM KCIUKI:)

09-06-2005 20:49

Autor : jacrts

Do wszystkich prawdziwych kibiców Widzewa :gdyby nie pomoc Zbigniewa Bońka to
      dzisiaj Widzew albo by grał w jakiejś V lidze lub przestałby istnieć. Żal
      patrzeć jak grupa idiotów swoim zachowaniem szarga tradycje i godność klubu z
      wielkimi tradycjami i wspaniałymi kibicami z całej Polski. Jeżeli nie zależy
      wam na godnym reprezentowaniu Widzewa jako kibice to nie przychodźcie na
      mecze.Mówi wam to wierny kibic Widzewa z Warszawy który mimo różnych przykrych
      sytuacji jakie miały miejsce ze strony kibiców Legii nigdy nie wyparł się
      ukochanego klubu któremu kibicuje od 20 lat i jeżdzi na mecze Widzewa.
      Prawdziwi kibice pozdrawiam was./wierny kibic Widzewa z Warszawy/

09-06-2005 20:48

Autor : mati216

o której będziecie we włocławku na stadionie,dołączyłbym do was w sektorze dla
      gości i kibicowalibyśmy razem WIDZEWOWI.

09-06-2005 20:48

Autor : mati216

jak wiecie ja mati 216 pochodzę z włocławka,ale od zawsze kibicowałem WIDZEWOWI
      ŁÓDŹ.jako ,że jestem mieszkańcem włocławka to wiem,że panowie "działacze
      kujawiaka" ustalili ,że bilety na mecz kujawiak:WIDZEW będą za darmo.co
      niestety oznacza nadkomplet włocławskiej publiczności.do tego nam pozostawili
      okolo 100-110 miejsc w sektorze dla gości.mimo ,że jestem z włocławka to
      kibicuję WIDZEWOWI.pozdrawiam mati 216.

09-06-2005 20:47

Autor : Loocas

Drogi Panie Bońku,oczywiście jestem kibicem Widzewa Łódź i byłem na wczorajszym
      meczu. Nie do końca rozumiem zdania: "Tego, co się działo wczoraj podczas
      meczu, nie będę tolerował.". Zapewne chodzi o chuligańskie rzucanie się racami
      czy wchodzenie na stadion. Ja także tego nie pochwalam, ale prosiłbym nie
      utożsamiać paru idiotów z kibicami. My, kibice, pewnie tak jak i Pan, naprawdę
      chcemy zrobić coś dobrego dla naszego klubu. Chyba najlepsze co w obecnej
      sytuacji mogę zrobić, to po prostu kupować bilety i dopingować Widzew. Nie po
      to jednak zdzierałem sobie wczoraj gardło, by teraz dowiedzieć się, że mojego
      (bo napisał Pan oświadczenie o kibicach, czyli też i o mnie) zachowania się nie
      toleruje. To w takim razie jak mam(y) się zachowywać?

09-06-2005 20:47

Autor : Belial

Jak patrzę na obecny skład to cięzko wzdycham - na pewno zostaje "Summer", na
      pewno Pawlos jeśli będzie miał siłe na kolejny sezon zap..... w II lidze, na
      pewno Arek Kubik - chyba najlepszy obrońca w II lidze, rozwinął się
      TomekMichalski, wielki respect dla Piekuta, jeśli odejdzie to szkoda bo
      uratował nam dobre 5 meczy. Radek Michalski chyba już tylko jako mentor dla
      młodych - no właśnie młodzi - zostać powienin Bednar, szansę powinno się dać
      Szelidze i Wawrzyniakowi i .... koniec.

09-06-2005 20:46

Autor : Belial

Brakuje mi w tej drużynie ikry, przysłowiowych piłkarskich jaj. Sam
      Probierz,Pawlak i Lato nie wystarczą - głównie tych trzech zawodników zapeniwło
      nam to miejsce w tabeli jakie mamy - żeby być wyżej takich jak oni trzeba 18.
      Następny sezon będzie o wiele cięższy - mnie drużyn wchodzi (bo chyba nie
      bardzo da się wierzyć w 3pkt we włocławku chyba że kupimy lol) - neistety
      zacząc trzeba będzie od trenera - na II ligę wybitny taktyk się nie sprawdzi -
      to musi być trener który czuje grę - kto - dla mnie Darek Wdowczyk - dobry w
      kontaktach z zawodnikami, tworzący atmosferę.

Autor : kohass

BRAWO PANIE BOŃKU

Autor : kohass

BRAWO PANIE BOŃKU - TAKIE ZACHOWANIE JEST NAGANNE

09-06-2005 20:45

Autor : damzer

Ludzie!! Zróbmy coś z tymi bandziorami stadionowymi... bo ręce opadają i
      wściekłość ogarnia jak zgraja kilkunastu debili powoduje przerwanie meczu!!!
      Przecież Widzew będzie ukarany! W najlepszym przypadku tylko finansowo.. a co
      by było gdyby policji nie udało się zaprowadzić porządku..?? i już meczu nie
      dograli by do końca?? groziło by wtedy zamkniecie stadionu... a wtedy cierpimy
      my - prawdziwi , normalni kibice. Apel do kibiców spod zegara - którym podobno
      najbardziej zależy na Widzewie - zrezygnujcie wreście z tych glupich
      przyśpiewek na policje w momencie gdy ta właśnie próbuje zaprowadzić porządek..
      przecież działacie w ten sposób na szkode klubu... powinnismy odciąć się od
      zachowań kiboli i sami eliminować ze stadionu te chołotę

Autor : tomasue

zgadzam sie w 100 % z Zbigniewem Bońkiem :) zachowanie bylo beznadziejne bylem
      tam przez jakis czas i napewno nie kupilem biletu poto zeby psmakowac gazu :)
      Policja tez sie nie nie postarala ale do tego musimy sie juz przyzwyczaic:)

Autor : Czarny81

Mam pytanie: gdzie była jakaś oprawa? Po co nieraz są zbierane pieniądze na
      oprawe jak w takim meczu jej nie ma.

Autor : Manieczki

Jestem za tym co powiedział pan Boniek i dziękuje w imieniu normalnych kibiców
      za to dofinansowanie. Derby były słabe a Pawlak grał tak jakby nie chciał
      skrzywdzić swoich kolegów. Słabo grał Szwed tak jak i cała drużyna. Doping
      byłby ok gdyby nie grupka IMBECYLI, którzy niby są kibicami Widzewa. Ci ludzie
      powinni mieć dożywotni zakaz wstępu na stadion Widzewa. Mam nadzieje, że pan
      Boniek tego dokona. Drużyna musi wygrać we Włocławku i baraże ale konieczne są
      już tym razem poważne wzmocnienia. Oczywiście po sezonie

• Gość: dino Re: Widzew po derbach: Źle, ale nie fatalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:02
        P. Zbyszku ma Pan racje tego chamstwa nie mozna tolerowac!!!przeciez wszyscy
        widzieli jak dopingowalismy Widzew my czyli 99% kibicow a mowi sie tylko o
        garsce idiotow ktorzy tak naprawde maja Widzew w du..zreszta LKS-siacy to samo
        wiekszosc przyszla dopingowac swoj LKS a grupka debili szykowala sie do rozruby
        od samego poczatku !!mowie o tych z prawej na samym dole!
    • Gość: beny słyszałem że baraże z odrą mamy na 100%... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:48
      więc nie martwcie się, ja słyszałem to ponad miesiąc temu (że odra z widzewem w
      barażach) i mimo wszystkich potknięć i meczów przegranych np: z Mławą nadal
      jesteśmy na 4 miejscu. Trochę sie na początku denerwowałem jak przegrywaliśmy
      ale okazało się że inni jakoś nie moglą dogonić (no i emocje są duże na roniec
      rundy). Niestety nie dowiedziałem się co będzie w meczu z odrą, pozostaje
      trzymać kciuki...
    • Gość: Krzysiek Re: Widzew po derbach: Źle, ale nie fatalnie IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.05, 17:57
      Nie jest fatalnie, to w takim razie jak jest bo słowo fatalnie myślę że
      najlepiej pasuje. Jeżeli się mylę to chyba byłem na innym meczu. Za to bractwo
      piłkarzyków powinien się wźąć prezesunio bo za taką grę pieniędzy się nie
      bierze. Drugi aspekt tej sprawy jest taki ,że może ta "drużyna" wogóle nie chce
      grać w pierwszej lidze bo to jednak spore pieniądze. Kiedyś derby to było coś
      nawet te za komuny bo grać na pokaz też trzeba było umieć. Na koniec Widzew nie
      powinien grać o lię bo jakby się przez przypadek dostał to dopiero byłby cyrk
      np. w meczu z Wisłą albo cholera z Legią ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka