niki-ta 10.06.05, 11:02 Widzieliście już dzisiejszy program telewizyjny w Gazecie? Jak Wam się podoba? Ja uważam, ze upodobnił się do takich gazet jak - Tele Tydzień, Tele Ok, czy jakieś inne brukowce. szkoda...i nie ma Talków.... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STUDI Po co to komu? IP: *.prokom.pl 10.06.05, 12:52 Naciska sięjeden klawis zna pilocie i jest program TV z opisami na minimum tydzień w przód..... Dla praktycznie wszystkich stacji dostepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tingel-tangel Re: Po co to komu? IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 14:52 Gość portalu: STUDI napisał(a): > Naciska sięjeden klawis zna pilocie i jest program TV z opisami na minimum > tydzień w przód..... Dla praktycznie wszystkich stacji dostepnych. Co to znaczy "praktycznie wszystkich"? A Kino Polska? Dicovery? Planete? Ale Kino? Europa Europa? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Po co to komu? 10.06.05, 15:19 chciałam powiedzieć, że nie wszyscy mają telegazetę... np.ja nie mam. bo mam mały telewizorek. bo dużego nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nowy Program Telewizyjny GW :( 10.06.05, 15:12 Talki byly cienkie, opakowania szklane tez kiepskawe, najgorzej, ze Kazika nie ma. Bo lubiem. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: nowy Program Telewizyjny GW :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:17 chyba jedynie Kazik byl do strawienia, ale i to nie zawsze. generalnie Gazeta Wyborcza jedzie coraz szybciej po rowni pochylej. juz blizej niz dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nowy Program Telewizyjny GW :( 10.06.05, 15:20 Zawsze zostaje beznadzieja Fedorowicza hehe Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Kazik odszedl bo Cenzura... 16.06.05, 11:47 ZOO JEDNAK DZIAŁA Kazik Staszewski felieton odrzucony przez Gazetę Wyborczą 2005-06-06 Pogłoski jakoby nasz ogród zoologiczny miałby zamknięty być już w czerwcu okazały się jednak przedwczesne. Zwierzęta podniosły w większości taki raban, że zamknie się ten obiekt dopiero we wrześniu i dopiero wtedy nowe czworonogi zostaną wybrane przez gawiedź do zasiedlenia opuszczonych klatek. A gadzina każda niezwykle chętna na ponowne zasiedlenie tych wygodnych przybytków i niemal ślini się na sam fakt kolejnych paru lat luksusu. Animale, które nie zasiedlą się tam ponownie czeka niechybnie cięższy los. Trzeba będzie coś robić żeby jeść, a robić niewiele umieją. Przecież gdyby cokolwiek przedstawiciele meneżerii robić umieli to nie szliby siedzieć jako okazy zoologiczne. Co prawda trochę karmy i innych dobrodziejstw ten i ów żyjątek naodkładał se, ale straszna i bliska rzeczywistość może zmusić leniwca tego lub innego złodziwca do zajęcia się czymkolwiek. A to już takie sympatyczne raczej nie jest. Dozorca parku, w którem umieszczon jest ogród pojechał na imprezę do sąsiada, którą ten był z okazji rocznicy pobicia drugiego sąsiada sprokurował. Wprawdzie najpierw obaj sąsiedzi napadli i zdewastowali nasz park, ale potem poprztykali się zdrowo i między nimi waśnie wybuchły. Waśnie skończyły się ciężkim nokautem sąsiada zachodniego i właśnie z tej okazji imprezka zorganizowana była. Słowem się nikt nie zająknął, że obaj najpierw nasz park splądrowali, co więcej –że i my w tym wiekopomnym nokaucie sąsiadowi ze wschodu troszeczkę pomogliśmy. Nie uczynił tego także i nasz bajońsko opłacany dozorca. Pojechał, jak to w jego zwyczaju bywa w swojej niezmiennej lokajskiej uniżoności i kadził dozorcy parku wschodniego jak kadzić się nauczył i przyzwyczaił co jawiło się spora niestosownością, bo i tak nas tam obecnie nie lubią bez względu na to czy ktoś im tam dupę liżą czy nie. Co więcej, sąsiad raczej poważa tych co stoją w jego obliczu w pozie wyprostowanej, a nie gna się usłużnie. Ale tego nasz dozorca nie wie, bo jego ciasny rozumek pewnych oczywistości pojąć nie jest w stanie. Jest zresztą w tej swojej postawie nieodrodnym pacholęciem systemu, którego dzieckiem był od zawsze. Łaska boska, że wraz z wrześniową likwidacyją zoologu w obecnej postaci i on będzie musiał pakować manatki bowiem jego następca jaki by nie był, to chyba gorszy i bardziej kosztowny już być nie będzie w stanie. Chociaż są rzeczy w naszem ogrodzie, o których nie śniło się filozofom. Aha! Jeden z ważniejszych czworonogów, będący szefem kółka samoobrończego wysunął propozycję aby wprowadzić swojego rodzaju amnestię na drobne kradzieże karmy, tudzież nieodpowiedne szczekania, krakania, miauczenia i inne. Ta propozycja w dużej mierze będzie chronić jego i animale jego przed jakąkolwiek odpowiedzialnością w tem zakresie. Na pytanie czy to stosowne szef (nazywany tu i ówdzie „Lepiejem”) odpowiada, że tak, bowiem są to przewiny maluczkie a on sam i jego hołota niczego nikomu nie ukradli. Na dużą skalę przynajmniej. Tu zawołam, że to kłamstwo! Tak oto żłodzieju jeden MNIE chociażby ongiś okradłeś bezprawnie umieszczając fragment mojej piosenki w swojej gnojowej kampanii gdyś na dozorcę kandydować próbował. I dla mnie złodziejem byłeś, jesteś i będziesz!!! W sumie najlepszem podsumowaniem obecnej sytuacji w naszem parku jest to, że ktoś zmyślny wpadł na pomysł wyprodukowania papieru do podcierania tyłka, który to papier ma na sobie wydrukowane podobizny lokatorów naszego obecnego zoologu. Tu się szanowni państwo nadajecie najlepiej! www.kazik.pl/pl/informacje/felietony/98.html I informacja ze strony kazik.pl: 2005-06-06 Kazik przestaje pisać felietony w Gazecie Wyborczej Powodem rezygnacji jest odmowa zamieszczenia przez Gazetę Wyborczą felietonu zatytułowanego: "ZOO jednak działa". Podstawowym warunkiem dotychczasowej współpracy z Gazetą Wyborczą była wolność, brak ingerencji i jakiejkolwiek cenzury w tematyce poruszanych felietonów. W związku z naruszeniem tych zasad Kazik zrezygnował z dalszego publikowania swoich felietonów dla w/w gazety. Felieton "ZOO jednak działa" jest dostępny na naszej stronie w dziale "Felietony". www.kazik.pl/pl/informacje/aktualnosci.html pozdr. hm` P.S. Post niemal wyciety z forum kraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25252065 Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Zenada.. 10.06.05, 15:33 GW upada na twarz coraz szybciej. Niestety, stracili czytelnika juz calkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: nowy Program Telewizyjny GW :( 10.06.05, 15:41 Telegazetę może nie każdy ma, ale internet - większość z Was. Program TV jest przecież na stronach gazety, z opisami filmów itd. Nie ma Talków? Myślałem, że to żart... szkoda, bo koszerną kupowałem tylko w piątki i tylko ze względu na "co jest grane" i "program TV" z Talkami. Nowe "co jest grane" jest koszmarne, nieczytelne i ohydne. Do tego jeszcze Mossakowski :-/ Skoro i program TV się zmienił, to goodbye, Kosher Zeitung. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Koszmar. 10.06.05, 18:06 Kupowalem GW tylko w piatki wylacznie dla telewizyjnej. Teraz jedyny i ostatni powod odpadl.. Sajonara GW. Witaj Rzepa. pozdr. hm` P.S. Najbardziej zenujace haslo nowej telewizyjnej: "Każdy dzień w innym kolorze" --- "Wiem, że to do Redakji, ale kur** muszę odpowiedzieć. Chociaż obiecywałam sobie, że tego nie zrobię." by ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
jaela Re: nowy Program Telewizyjny GW :( 16.06.05, 13:55 Pogratulować dziań GW. Gazeta Telewizyjna do bani, wkładka lokalna same reklamy i niedługo nie będzie warto jej wyciągać, dobrze,że jeszcze ogólnopolska została w swojej objętości.Po wyrzuceniu reklam można coś poczytać. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś