vladip 12.06.05, 12:59 vladip i szokokasia mają zaszczyt zaprosić wszystkich znajomych forumowiczów na swój ślub, który odbędzie się 25 czerwca 2005 roku o godz. 19:15 w kościele Matki Boskiej Nieustającej Pomocy przy ul. Chochoła 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael00 Atoci 12.06.05, 13:07 No, to oczywiście wszystkiego, co się szczęściem zwie życzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 15:24 A kiedy rozwód? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 15:32 sto lat już dziś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Osobiście nie znam, 12.06.05, 16:03 niemniej gratuluję i życzę wszystkiego naj naj naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
witch_i_szakal Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 19:40 Nasze najserdeczniejsze gratulacje Vladipski;) Cieszymy sie waszym szczesciem. Wszystkiego co najlepsze na tej Waszej nowej drodze życia :D Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 20:11 Szczęścia i zdrowia :). Odpowiedz Link Zgłoś
mrum_mode Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 20:19 azaliz jakzesmy sie ucieszyli... wszystkiego naj zyczyc niniejszym chcielismy. [jednakze na slub raczej nie damy rady dotrzec, bo.... pracujemy ): ] Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim No, gratuluje, jak nie wiem co!!! 12.06.05, 21:12 A to sie narobiło!!! I to przez Forum!!! No, to ja- jako jeszcze starsza dinozaura- powinnam poprosic o reke co najmniej Kropkę i ChrisaBTO razem !!! Niech Wam sie szczesci !!! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 22:19 Wszystkiego Najlepszego Vladip :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 12.06.05, 22:53 Gratulacje, szczescia Wam zycze. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 13.06.05, 08:36 Wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 13.06.05, 08:39 też żem się żenił i wiem co robisz.... teraz będziesz musiał sie zawsze spytać żonki zanim wciśniesz ENTER... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 13.06.05, 09:01 gratulacyje składam i jak tylko dowiem się gdzie jest ulica chochoła to postaram się dotrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ja już wiedziałem trochę wcześniej ;) 13.06.05, 09:41 ale i tak się bardzo cieszę :))) PS. Jeżeli skorzystacie z usług pani na stałe grającej tam na organach, to będziecie mieli naprawdę znakomitą organistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: ja już wiedziałem trochę wcześniej ;) 18.06.05, 11:39 zamek napisał: > ale i tak się bardzo cieszę :))) > PS. Jeżeli skorzystacie z usług pani na stałe grającej tam na organach, to > będziecie mieli naprawdę znakomitą organistkę. Tak, własnie ona będzie nam grała, a swoją drogą żebyś wiedział z jakim zachwytem Pani Paula mówi o Tobie... PS jak sie uda to będziemy mieli niespodziankę muzyczną ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 13.06.05, 20:34 Na nowej drodze bądzcie zawsze razem pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 HIP HIP..... 13.06.05, 21:15 na tę okazję:)))))))))))))))) HIP HIP ...............HURA! wszystkiegom najlepszego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 13.06.05, 21:39 no to Por. Borewicz sie z tej okazji zaloguje, a co! Ja wiedzialem, ze tak bedzie uhmmm, uhmmmm.... Niech Wam sie szczesci moi mili. Zyczymy Wam tego MY, ja, czyli kto, czyli Por. Borewicz & Tulka :-))) P.S. Jesli czas pozwoli, bedziemy wtenczas z Wami. Miejmy nadzieje, ze sie uda. Jesli nie, to zyczymy udanej uroczystosci i szampanskiej zabawy weselnej. Pozdrawiam po dinozaurowemu GRRRROOOOO! Wak! Wak! (co jo godom?!) To ja mowilem: Odpowiedz Link Zgłoś
hanya to ci niespodzianka… 13.06.05, 22:23 zaglądam po roku na forum a tu taka novinka! gratulacje serdeczne!!!!!!! pozdrawiam wybrańców losu, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 ot 13.06.05, 22:53 hanya napisała: > zaglądam po roku na forum A to takie czuwanie ... >:/ ... hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 14.06.05, 00:10 łaaaaaaał! Wszystkiego dobrego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 14.06.05, 01:06 superaśnie... WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA MARZEŃ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
mak_bis Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 14.06.05, 16:26 Co za nowina! Też tu prawie nie zaglądam, a tu proszę... Sto lat w szczęściu i pomyślności Młodej Parze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: vladip się żeni a szoko wychodzi czyli… 14.06.05, 23:13 Wow!! Bede z Wami calym sercem!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś