Dodaj do ulubionych

Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia Wid...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:14
RUDY, I TAK SKOŃCZYCIE TAM GDZIE BYĆ POWINNIŚCIE - NA DNIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: max Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 16.06.05, 23:19
      już po awansie a wielu piłkarzy chce odejść bo może i jakaś kasa jest (
      zaręczam że niewielka) ale nie ma żadnej ale to żadnej ATMOSFERY wśród
      piłkarzy.ten zespół jest rozbity,skłócony i w większości skonfliktowany z
      trenerem.Lato liczy dni do odejscia,Pawlak na widok Majewskiego dostaje
      białej gorączki a Piekutowski już się pakuje............O czym tu mówić?
      • Gość: karolewianinŁKS Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:27
        Kolejny artykul sponsorowany... Daj sobie juz luzu. Tak od pały zupelnie ten
        temat, komus zalezyna dobrym wizerunku fidzefa... Kazdy normalny kibic wie ze w
        fidzefie walek na walku i tyle... Pozdro1908
        • Gość: maac Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:40
          a Kto najwięcej sapie ? zakompleksione cepki z Al. Unii - Wracac prymitywy na
          swoje forum albo do komentarzy poświęconych waszemu klubikowi a od Widzewa wam
          wara ! za mali jesteście by wypowiadać się na Jego temat !

• Gość: lol Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.intercon.pl 16.06.05, 23:51
            jeszcze głupsi jeszcze śmieszniejsi...
        • Gość: maac Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:41
          Panie Zbyszku I Panie Wojciechu - Serdecznie Dziękujemy !!!!

• kraq RTS Wałek Łodz 17.06.05, 15:36
          ten klub jest mistrzem swiata w robieniu walkow. przewalic 20mln bez zadnych
          konsekwencji nie kazdy by umial. widzew zreszta pierwsza scieme ma juz w
          herbie - 1910, to tez ewenement pewnie na skale swiatowa. no to czego sie
          spodziewac:)
    • Gość: fan sponsorów Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 16.06.05, 23:45
      Kibice chętnie zrobią panom po lodzie.My widzewiacy dla klubu wszystko.........
      • Gość: Illney Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 23:52
        Niestety, ŁKS ma rację, z żalem przyznaję. Po kiego groma taki tekst w dniu
        barażu? Sponsoringiem na kilometr zajeżdża. Sprawa już przegrana, a tu chymny
        pochwalne. To się kupy nie trzyma.
        • Gość: marek Czemu Boniek tak mocno stoi za Majewskim? IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.06.05, 00:22
          bo cos mi sie to kupy nie trzyma moze kos mi powie?
          , artykol moze sponsorowany ale duzo w nim i prawdy jest
          Ja sie tylko boje ze najlepsi naprawde odejda a my znowu z Kardaszami bedziemy
          lanie od Mlawy dostawac
        • Gość: 13wojownik Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 09:25
          CHYMNY?
          To tylko ŁKSiak mógł tak napisać
          • Gość: Illney Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:35
            Czy naprawdę uważasz, że wszyscy widzewiacy muszą być bezkrytyczni wobec
            swojego klubu i tego co się tam dzieje? Powtarzam, że w tym momencie ten tekst
            jest bez sensu, to można pisać po sezonie, kiedy przyjdzie czas na
            podsumowania. A poza tym o tym powstaniu z popiołów było już setki razy i
            niestety zawsze tak samo.
    • Gość: Rex Re: Kaszana IP: *.telia.com 17.06.05, 01:23
      No dobrze, a kto stracil te 20 mln zlotych ? Komu Widzew jest (powinien byc)
      winny forse ? Na dzisiaj to Wiedzew gra jak kaszana.
    • Gość: derdzik fan Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 07:29
      Zakładam, że ten artykuł powstał zaraz po meczu. 1:3 wynik, czy jakoś tak :) :)
      . Szkoda, że GW olała mecz i zgloryfikowała jeden z większych wałków w polskiej
      kopanej. 20 mln. to stracili dłużnicy prywatni oraz skarb państwa. Olejnik
      ostatnio zajął się PZPN-em, a więc zobaczymy co z tego wyniknie.

W sumie GW od jakiegoś czasu żyje w bańce mydlanej i widzi tylko jedną stronę.
      To się tyczy generalnie artykułów, a nie tylko łódzkiego sportu. Chociaż mój
      ulubieniec Derdzik wyjątkowo ma maślaną głowę. Powinieneś eseje rewolucyjne
      pisać! :D

Tak czy siak, Widzew zostanie w II lidze bez długów, z czego oczywiście można
      się cieszyć.

szkoda, że nikt nie opisał wczorajszego meczu, bo chyba to było ważne. Ale
      przecież po co pisać o złych rzeczach. Jak o tym nie napiszemy, to przecież
      możemy udać, że tego nie ma. Proste?

zacznijcie opisywać życie, a nie kreować rzeczywistość...
      No chyba, że jest to artykuł sponsorowany, no to chwd sprzedajnej koleżance z
      redakcji

Łódź moim miastem, ŁKS moim życiem
      • thomaspawel Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W 17.06.05, 16:51
        ŁKS-łabędzi śpiew schizofreników...
        Największy wałek to było kupienie paru meczy w drodze po mistrzostwo w 1998
        roku...
        Ale swoich smrodów się nie czuje...
        • Gość: młody a pamiętasz 1996 i 1997...albo vice mistrza IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:18
          jak w temacie....

albo właśnie kupienie sobie licencji na ten sezon...

przywłaszczenie daty 1910....

uciekanie od długów

wy przekręty macie we krwi...

• Gość: red Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.bremultibank.com.pl 17.06.05, 08:17
      To skandal ze Widzew tak zadluzony moze przeniesc druzyne do innej spolki
      pozbywajac sie ogromnego zadluzenia i dalej grac w II lidze. Gdyby takie
      przekrety chcial robic klub bez ukladow w PZPNie to dwno bylby w IV lidze. :-)
      Moze wszystkie druzyny powinny zaczac zmieniac sowj status na podobny WIdzewowi
      zeby nie brac odpowiedzialnosci za straty ktore ponosza.Jak beda klopoty
      przenosimy druzyne do innej spolki i wszystko jest OK.
    • Gość: AJ Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 199.197.163.* 17.06.05, 09:02
      widać że Wybiórcza za wczasu przygotowała "fascynujacy" artykuł który miał
      odwrócić uwagę narodu od blamażu na ich fidzefskim kurniku
      • Gość: Łodzianin do wszystkich zakompleksionych łks-iaków IP: 83.16.165.* 17.06.05, 12:53
        jakbyś dzieciaczku nie wiedział to jest artykuł w wyborczej o przegranej
        Widzewa - tutuł "Żegnaj ekstraklaso" więc najpierw sprawdź a potem zabieraj
        głos czy głosik. Nie rozumiem po co włazicie na strony i artykuły o Widzewie,
        ja kibicuję Widzewowi i bardzo rzadko czytam o ŁKS-ie bo to nie moja brocha,
        nie interesuje mnie ten klub- bez sukcesów, z marnymi kibicami i z przeciętną
        atmosferą meczową. A już zabierać głos w sprawach ŁkS to już chore dla mnie.
        Aco do porażek Widzewa to lepiej zajmijcie się swoimi np Chorzów. Pozdro dla
        kibiców Ruchu!
        • Gość: młody polecz najpierw swoje kompleksy IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:17
          wiesz....3/4 z "Twoich kolegów" wchodzi na nasze tematy i wyzywa nas od
          najgorszych...

pewnie dlatego my tu wchodzimy pomijając fakt że GW jest gazetą jednostronną a
          nawet wy w swoich komentarzach sami często zaczynacie wjazdy na
          ŁKS...najczęściej po przegranych...tak jak by musieli swoje odreagować
          kompleksy na nas...

więc miej troche pokory i nie zachowuj sie wedle hasła...jak pies ogrodnika...
    • Gość: Widzewek żydzi z łks-u gula wam skacze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:06
      i to jest piękne:)))))
      • Gość: młody ewolucja się cofa? IP: 195.69.80.* 17.06.05, 09:24
        czy tak głupiego czlowiek jak ty to trzeba klonować czy jak? bo natura takiego
        debilstwa nie mogła stworzyć!
      • Gość: K'LESZCZ żydzi z widzewa gula nam nie skacze... IP: 194.63.132.* 18.06.05, 10:39
        ...tylko się cieszymy z faktu że Odra spuściła wam taki wpie..ol:)
        • Gość: młody mów za siebie IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:14
          jestem za ŁKSem więc się nie cieszę...

to nie mój klub i nie poza derbami mnie on nie interesuje...
    • Gość: miter Re: odpier...cie sie od Widzewa IP: 195.69.80.* 17.06.05, 09:26
      głupi jesteś i głupi pozostaniesz...

trzymaj się swojej wioseczki a jak do Łodzi przyjedziesz to nie zapomnij o
      lakierkach i białych skarpeteczkach....
    • Gość: /stach/ Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:08
      znam w-prezesa i jego oszołoma z tych
      jusz przlozyli sie do upadku teltech
      • Gość: leon "JAK WIDZEW PODNIÓSŁ SIĘ Z KOLAN"... IP: 194.63.132.* 17.06.05, 10:50
        taki tytuł miały ulotki firmowane przez "Wyborczą"; wciskane wczoraj za drzwi
        mieszkań. Kretynom z "Gazety" gratulujemy pomysłu. W Niedzielę po barażu proszę
        o bis tzn. "Widzew na kolanach":)
      • Gość: Prawdziwy Łodziani Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 10:52
        I tylko zakopleksieni pseudo rodowici bazarowcy szczekają. Wczoraj życzyła nam
        zwycięstwa prawie cała Polska. Ale wy nadal swoje. Wczoraj wszyscy mówili, ze
        takiej atmosfery nie ma nigdzie. A wy nadal swoje.Jesteście żałośni! A już ta
        wasza pseudo rodwowitość to totalny śmiech. Zyjcie dalej w nieświadomości.
        • Gość: leon Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 194.63.132.* 17.06.05, 11:03
          >cała Polska życzyła nam zwycięstwa...
          Jak szukasz kretyna to znajdziesz go bankowo na Widzewie-to święta prawda bo
          tylko kretyn może wypisywać takie bzdury. Szególnie tego "zwycięstwa hahaha"
          życzyła wam Warszawa i inni przyjaciele...
          • Gość: (L)egionista Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:27
            Warszawa życzyła Widzewowi zwycięstwa, bo dość już ma jeżdżenia na mecze do
            małych miasteczek, i śmiesznych klubików z śmiesznymi prezesami którzy jak by
            mogli to weszli by w tyłki ludkom z pZPN. Zasze lepiej jest oglądać mecze Legia
            - Widzew lub ŁKS niż L- Odra W.itp.
            • Gość: leon Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 194.63.132.* 18.06.05, 10:45
              Jak ty jesteś z Warszawy to ja jestem z Mozambiku...
        • Gość: młody śmiech na sali IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:12
          i kto to mówi...

człowiek który myśli np. że jego klub słusznie dostał licencje lub że powstał w
          1910 roku mówi o zyciu w świadomości...

to się uśmiałem
    • coverdale Dobry artykuł 17.06.05, 11:10
      Bardzo dobry artykuł...mogę nawet powiedzieć, że znakomity. Dopóki w polskiej
      piłce będziemy odnajdywać ludzi, którzy robią coś z pasją i cierpliwością to
      nie będzie tak źle z tą naszą ''kopaną''. Wywołał we mnie marzenie o dobrej
      piłce w Olsztynie gdzie mieszkam. Widzew to może nie jest mój ulubiony klub ale
      z pewnością zawsze miał wiernych kibiców.
    • Gość: KN Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 195.117.159.* 17.06.05, 11:59
      Wszyscy w e-klasie wolą mieć za rywala Odrę niż Widzew...
      "Znów za rok matura..." KN
      • Gość: K'LESZCZ NIE DLA PSA KIEŁBASA... IP: 194.63.132.* 17.06.05, 12:43
        • Gość: furio Re: NIE DLA PSA KIEŁBASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:06
          To jest dobry artykuł? Śmierdzi na kilometr. Pan Derdzikowski nigdy nie zacznie
          profesjonalnie i bezstonnie podchodzic do swoich obowiązków i zawsze będzie
          gloryfikować Widzew. Ile razy to już tak było ze GW krzywdziła ŁKS albo że
          milczała gdy w Widzewie działo się nie w porządku? Generalnie mam w dupie to co
          piszecie, bo ŁKS był, jest i będzie, nieważne co by GW pisała. Ale jest mi
          zwyczajnie przykro gdy widze taka postawe Panów Dziennikarzy. Łódź to Widzew i
          ŁKS. A wy postawiliście sobie za cel jak najmocniej zaszkodzic ŁKSowi. Przykre
          to. Był, będzie, jest ŁÓDZKI ŁKS!!!
          • Gość: furio Derdzikowski zastanów się po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka