Gość: Łódź TO ŁKS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:14 RUDY, I TAK SKOŃCZYCIE TAM GDZIE BYĆ POWINNIŚCIE - NA DNIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 16.06.05, 23:19 już po awansie a wielu piłkarzy chce odejść bo może i jakaś kasa jest ( zaręczam że niewielka) ale nie ma żadnej ale to żadnej ATMOSFERY wśród piłkarzy.ten zespół jest rozbity,skłócony i w większości skonfliktowany z trenerem.Lato liczy dni do odejscia,Pawlak na widok Majewskiego dostaje białej gorączki a Piekutowski już się pakuje............O czym tu mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolewianinŁKS Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:27 Kolejny artykul sponsorowany... Daj sobie juz luzu. Tak od pały zupelnie ten temat, komus zalezyna dobrym wizerunku fidzefa... Kazdy normalny kibic wie ze w fidzefie walek na walku i tyle... Pozdro1908 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maac Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:40 a Kto najwięcej sapie ? zakompleksione cepki z Al. Unii - Wracac prymitywy na swoje forum albo do komentarzy poświęconych waszemu klubikowi a od Widzewa wam wara ! za mali jesteście by wypowiadać się na Jego temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.intercon.pl 16.06.05, 23:51 jeszcze głupsi jeszcze śmieszniejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maac Re: Derdzikowski przestań już pie...lić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:41 Panie Zbyszku I Panie Wojciechu - Serdecznie Dziękujemy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq RTS Wałek Łodz 17.06.05, 15:36 ten klub jest mistrzem swiata w robieniu walkow. przewalic 20mln bez zadnych konsekwencji nie kazdy by umial. widzew zreszta pierwsza scieme ma juz w herbie - 1910, to tez ewenement pewnie na skale swiatowa. no to czego sie spodziewac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sponsorów Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 16.06.05, 23:45 Kibice chętnie zrobią panom po lodzie.My widzewiacy dla klubu wszystko......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illney Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 23:52 Niestety, ŁKS ma rację, z żalem przyznaję. Po kiego groma taki tekst w dniu barażu? Sponsoringiem na kilometr zajeżdża. Sprawa już przegrana, a tu chymny pochwalne. To się kupy nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Czemu Boniek tak mocno stoi za Majewskim? IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.06.05, 00:22 bo cos mi sie to kupy nie trzyma moze kos mi powie? , artykol moze sponsorowany ale duzo w nim i prawdy jest Ja sie tylko boje ze najlepsi naprawde odejda a my znowu z Kardaszami bedziemy lanie od Mlawy dostawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13wojownik Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 09:25 CHYMNY? To tylko ŁKSiak mógł tak napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illney Re: Panie Zbyszku i Panie wojciechu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:35 Czy naprawdę uważasz, że wszyscy widzewiacy muszą być bezkrytyczni wobec swojego klubu i tego co się tam dzieje? Powtarzam, że w tym momencie ten tekst jest bez sensu, to można pisać po sezonie, kiedy przyjdzie czas na podsumowania. A poza tym o tym powstaniu z popiołów było już setki razy i niestety zawsze tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Kaszana IP: *.telia.com 17.06.05, 01:23 No dobrze, a kto stracil te 20 mln zlotych ? Komu Widzew jest (powinien byc) winny forse ? Na dzisiaj to Wiedzew gra jak kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derdzik fan Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 07:29 Zakładam, że ten artykuł powstał zaraz po meczu. 1:3 wynik, czy jakoś tak :) :) . Szkoda, że GW olała mecz i zgloryfikowała jeden z większych wałków w polskiej kopanej. 20 mln. to stracili dłużnicy prywatni oraz skarb państwa. Olejnik ostatnio zajął się PZPN-em, a więc zobaczymy co z tego wyniknie. W sumie GW od jakiegoś czasu żyje w bańce mydlanej i widzi tylko jedną stronę. To się tyczy generalnie artykułów, a nie tylko łódzkiego sportu. Chociaż mój ulubieniec Derdzik wyjątkowo ma maślaną głowę. Powinieneś eseje rewolucyjne pisać! :D Tak czy siak, Widzew zostanie w II lidze bez długów, z czego oczywiście można się cieszyć. szkoda, że nikt nie opisał wczorajszego meczu, bo chyba to było ważne. Ale przecież po co pisać o złych rzeczach. Jak o tym nie napiszemy, to przecież możemy udać, że tego nie ma. Proste? zacznijcie opisywać życie, a nie kreować rzeczywistość... No chyba, że jest to artykuł sponsorowany, no to chwd sprzedajnej koleżance z redakcji Łódź moim miastem, ŁKS moim życiem Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W 17.06.05, 16:51 ŁKS-łabędzi śpiew schizofreników... Największy wałek to było kupienie paru meczy w drodze po mistrzostwo w 1998 roku... Ale swoich smrodów się nie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody a pamiętasz 1996 i 1997...albo vice mistrza IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:18 jak w temacie.... albo właśnie kupienie sobie licencji na ten sezon... przywłaszczenie daty 1910.... uciekanie od długów wy przekręty macie we krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.bremultibank.com.pl 17.06.05, 08:17 To skandal ze Widzew tak zadluzony moze przeniesc druzyne do innej spolki pozbywajac sie ogromnego zadluzenia i dalej grac w II lidze. Gdyby takie przekrety chcial robic klub bez ukladow w PZPNie to dwno bylby w IV lidze. :-) Moze wszystkie druzyny powinny zaczac zmieniac sowj status na podobny WIdzewowi zeby nie brac odpowiedzialnosci za straty ktore ponosza.Jak beda klopoty przenosimy druzyne do innej spolki i wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 199.197.163.* 17.06.05, 09:02 widać że Wybiórcza za wczasu przygotowała "fascynujacy" artykuł który miał odwrócić uwagę narodu od blamażu na ich fidzefskim kurniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin do wszystkich zakompleksionych łks-iaków IP: 83.16.165.* 17.06.05, 12:53 jakbyś dzieciaczku nie wiedział to jest artykuł w wyborczej o przegranej Widzewa - tutuł "Żegnaj ekstraklaso" więc najpierw sprawdź a potem zabieraj głos czy głosik. Nie rozumiem po co włazicie na strony i artykuły o Widzewie, ja kibicuję Widzewowi i bardzo rzadko czytam o ŁKS-ie bo to nie moja brocha, nie interesuje mnie ten klub- bez sukcesów, z marnymi kibicami i z przeciętną atmosferą meczową. A już zabierać głos w sprawach ŁkS to już chore dla mnie. Aco do porażek Widzewa to lepiej zajmijcie się swoimi np Chorzów. Pozdro dla kibiców Ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody polecz najpierw swoje kompleksy IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:17 wiesz....3/4 z "Twoich kolegów" wchodzi na nasze tematy i wyzywa nas od najgorszych... pewnie dlatego my tu wchodzimy pomijając fakt że GW jest gazetą jednostronną a nawet wy w swoich komentarzach sami często zaczynacie wjazdy na ŁKS...najczęściej po przegranych...tak jak by musieli swoje odreagować kompleksy na nas... więc miej troche pokory i nie zachowuj sie wedle hasła...jak pies ogrodnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek żydzi z łks-u gula wam skacze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:06 i to jest piękne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody ewolucja się cofa? IP: 195.69.80.* 17.06.05, 09:24 czy tak głupiego czlowiek jak ty to trzeba klonować czy jak? bo natura takiego debilstwa nie mogła stworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K'LESZCZ żydzi z widzewa gula nam nie skacze... IP: 194.63.132.* 18.06.05, 10:39 ...tylko się cieszymy z faktu że Odra spuściła wam taki wpie..ol:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody mów za siebie IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:14 jestem za ŁKSem więc się nie cieszę... to nie mój klub i nie poza derbami mnie on nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miter Re: odpier...cie sie od Widzewa IP: 195.69.80.* 17.06.05, 09:26 głupi jesteś i głupi pozostaniesz... trzymaj się swojej wioseczki a jak do Łodzi przyjedziesz to nie zapomnij o lakierkach i białych skarpeteczkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /stach/ Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:08 znam w-prezesa i jego oszołoma z tych jusz przlozyli sie do upadku teltech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon "JAK WIDZEW PODNIÓSŁ SIĘ Z KOLAN"... IP: 194.63.132.* 17.06.05, 10:50 taki tytuł miały ulotki firmowane przez "Wyborczą"; wciskane wczoraj za drzwi mieszkań. Kretynom z "Gazety" gratulujemy pomysłu. W Niedzielę po barażu proszę o bis tzn. "Widzew na kolanach":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Łodziani Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 10:52 I tylko zakopleksieni pseudo rodowici bazarowcy szczekają. Wczoraj życzyła nam zwycięstwa prawie cała Polska. Ale wy nadal swoje. Wczoraj wszyscy mówili, ze takiej atmosfery nie ma nigdzie. A wy nadal swoje.Jesteście żałośni! A już ta wasza pseudo rodwowitość to totalny śmiech. Zyjcie dalej w nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 194.63.132.* 17.06.05, 11:03 >cała Polska życzyła nam zwycięstwa... Jak szukasz kretyna to znajdziesz go bankowo na Widzewie-to święta prawda bo tylko kretyn może wypisywać takie bzdury. Szególnie tego "zwycięstwa hahaha" życzyła wam Warszawa i inni przyjaciele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:27 Warszawa życzyła Widzewowi zwycięstwa, bo dość już ma jeżdżenia na mecze do małych miasteczek, i śmiesznych klubików z śmiesznymi prezesami którzy jak by mogli to weszli by w tyłki ludkom z pZPN. Zasze lepiej jest oglądać mecze Legia - Widzew lub ŁKS niż L- Odra W.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 194.63.132.* 18.06.05, 10:45 Jak ty jesteś z Warszawy to ja jestem z Mozambiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody śmiech na sali IP: 195.69.80.* 19.06.05, 16:12 i kto to mówi... człowiek który myśli np. że jego klub słusznie dostał licencje lub że powstał w 1910 roku mówi o zyciu w świadomości... to się uśmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
coverdale Dobry artykuł 17.06.05, 11:10 Bardzo dobry artykuł...mogę nawet powiedzieć, że znakomity. Dopóki w polskiej piłce będziemy odnajdywać ludzi, którzy robią coś z pasją i cierpliwością to nie będzie tak źle z tą naszą ''kopaną''. Wywołał we mnie marzenie o dobrej piłce w Olsztynie gdzie mieszkam. Widzew to może nie jest mój ulubiony klub ale z pewnością zawsze miał wiernych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KN Re: Ucieczka z piekła, czyli najnowsza historia W IP: 195.117.159.* 17.06.05, 11:59 Wszyscy w e-klasie wolą mieć za rywala Odrę niż Widzew... "Znów za rok matura..." KN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furio Re: NIE DLA PSA KIEŁBASA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:06 To jest dobry artykuł? Śmierdzi na kilometr. Pan Derdzikowski nigdy nie zacznie profesjonalnie i bezstonnie podchodzic do swoich obowiązków i zawsze będzie gloryfikować Widzew. Ile razy to już tak było ze GW krzywdziła ŁKS albo że milczała gdy w Widzewie działo się nie w porządku? Generalnie mam w dupie to co piszecie, bo ŁKS był, jest i będzie, nieważne co by GW pisała. Ale jest mi zwyczajnie przykro gdy widze taka postawe Panów Dziennikarzy. Łódź to Widzew i ŁKS. A wy postawiliście sobie za cel jak najmocniej zaszkodzic ŁKSowi. Przykre to. Był, będzie, jest ŁÓDZKI ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furio Derdzikowski zastanów się po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś