Gość: sws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:34 wystarczyloby sprawdzic dochod netto w rocznym zeznaniu podatkowym a nie wysylac do wszystkich emerytow irencistow zawiadomienia i jeszcze narzekac,trzeba troche pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Solar Re: Dodatek zamiast waloryzacji IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 11:16 Przeciez w naszym kraju malo kto mysli wiec nie ma sie za bardzo czego spodziewac. lubimy widocznie niepotrzebnie wydawac pieniadze. Rozeslanie ponad 250 tyś zawiadomien. Po raz kolejny blyszcza ludzie na odpowiednich stanowiskach! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dodatek zamiast waloryzacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:54 Niestety poziom wiedzy obywatelskiej w Polsce jest na bardzo niskim poziomie. Biorąc pod uwagę, że ludzie nie są kumaci, ZUS dobrze robi że wysyła te zawiadomienia. Mają głupią robotę, która kosztuje majątek, ale niestety przeciętny obywatel nie wie co to jest dochód, jak się wypełnia PIT, nie potrafi wypełnić najprostego formularza. Najpierw walczcie z własną ciemnotą a potem z ZUSem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka Re: Dodatek zamiast waloryzacji IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:04 nie wiedziałam,że waloryzują moją rentę na podstawie dochodu mojego męża,czyż nie jesteśmy jednym ciałem?mimo rożnicy w wyglądzie i pracy na różnych stanowiskach.Głupota naszych posłów nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś