Dodaj do ulubionych

Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normalności

18.06.05, 11:34
Przed Sejmem rozpoczyna się Parada Normalności. Jest ona odpowiedzią Młodzieży
Wszechpolskiej na Paradę Normalności.

cytat z:

info.onet.pl/1116111,11,item.html

rotfl w kontekście oraz pomimo :D
Obserwuj wątek
    • totalna_apokalipsa Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:40
      No, jak MW jest normalna, to ja jestem Hans Kloss...
      • huann Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:43
        "rozpoczyna się Parada Normalności.(...)jest ona odpowiedzią (...) na Paradę
        Normalności."

konkretnie to o ten fragment cytatu mi chodzi :)))
        • totalna_apokalipsa Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:47
          To nieistotne:))))Onet nie opublikowal jeszcze ani jednej informacji bez
          pięciu błędów ortograficznych i 3 rzeczowych...czyli normalna informacja z
          Onetu:)
          • huann Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:49
            a, to ja przepraszam. za rzadko zaglądam :)
            • Gość: marecki Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 12:15
              Jak napisał w dzisiejszej "GW" Michał Ogórek - była parada homoseksualistów, a
              teraz jest parada sadystów.
              • Gość: lavinka Normal inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:29
                Jak się tak przyglądam MW i homoseksualistom-to jedni do drugich są uderzająco
                podobni. Tyle tylko,ze jedni się przyznają do tego,że sa gejami a inni za
                wszelką cenę próbuja temu zaprzeczyć.... Z góry uprzedzam zatwardziałe dewotki
                na tym forum,że nie zamierzałam tym postem nikogo obrazić, ale przytaczam tu
                tylko własne spostrzeżenia (na zasadzie: moge się mylić)

lav
    • Gość: J.S. Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: 195.69.82.* 18.06.05, 19:32
      Ostatnia rzecz z uwagi na ktora Mlodziez Wszechpolska jest wykwalifikowana
      urzadzac Parady to Normalnosc
    • Gość: LUKAS_lodz LPR+MW+PiS=FASZYZM IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 20:02
      Nie rozumiem Giertycha... jest przeciw homoseksualizmowi - którego
      przecież "wyplenić" sie nie da... (no chyba, że do władzy dojdą "mądre (łyse)
      głowy" z MW - gdzie wprost mówia o gazowaniu...). Geje chcą związków
      partnerskich - faszyści sie na nie zgadzają... tylko nie wiem jak tym
      sprzeciwem chcą zwiększyć przyrost naturalny ;) Przecież od prawnego
      uregulowania związków jednopłciowych ok. 5% odesetek gejów/lesbijek sie nie
      powiększył w żadnym kraju :/ A kto najbardziej krzyczy o adopcji dzieci przez
      pary homo? Oczywiscie, że prawicowcy... bo jak wykazały badania, geje wcale
      dzieci nie chcą, a jeśli ktoś chcieć będzie to mu na to adopcja potrzebna nie
      jest ;) (W Polsce sa tysiące homo, które dzieci mają! W Szwecji jest kilkaset
      tysięcy dzieci wychowujących się w takich domach.)

Nadchodzi Kaczyzm... nadchodzi faszym... - zero tolerancji dla mniejszosci.
      Zapanuje era chamstwa, ciemnoty, głupoty, bezprawia... aż słabo się robi.
      Trzeba uważać żeby nie dostać kamieniem - bo jest się innym.
    • Gość: LUKAS_lodz Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 20:32
      foto.obin.org/parada-2005/P1010753

Poznaj znajomość języka polskiego Wesz-polaków - Spójrz na środkowy transparent!
      • Gość: ciekawska Re: Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:48
        Czemu wszo węszysz?
        • Gość: LUKAS_lodz Re: Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 21:03
          Nietoleruję nietolerancji - temu ;)
      • lenny-g Re: Młodzież WESZ-polska ;-) 18.06.05, 21:16
        Transparent zaj...sty, rzeczywiscie :)
    • Gość: ciekawska Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:39
      A przez różowe okulary co widać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka