huann 18.06.05, 11:34 Przed Sejmem rozpoczyna się Parada Normalności. Jest ona odpowiedzią Młodzieży Wszechpolskiej na Paradę Normalności. cytat z: info.onet.pl/1116111,11,item.html rotfl w kontekście oraz pomimo :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:40 No, jak MW jest normalna, to ja jestem Hans Kloss... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:43 "rozpoczyna się Parada Normalności.(...)jest ona odpowiedzią (...) na Paradę Normalności." konkretnie to o ten fragment cytatu mi chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:47 To nieistotne:))))Onet nie opublikowal jeszcze ani jednej informacji bez pięciu błędów ortograficznych i 3 rzeczowych...czyli normalna informacja z Onetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal 18.06.05, 11:49 a, to ja przepraszam. za rzadko zaglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 12:15 Jak napisał w dzisiejszej "GW" Michał Ogórek - była parada homoseksualistów, a teraz jest parada sadystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Normal inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:29 Jak się tak przyglądam MW i homoseksualistom-to jedni do drugich są uderzająco podobni. Tyle tylko,ze jedni się przyznają do tego,że sa gejami a inni za wszelką cenę próbuja temu zaprzeczyć.... Z góry uprzedzam zatwardziałe dewotki na tym forum,że nie zamierzałam tym postem nikogo obrazić, ale przytaczam tu tylko własne spostrzeżenia (na zasadzie: moge się mylić) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: 195.69.82.* 18.06.05, 19:32 Ostatnia rzecz z uwagi na ktora Mlodziez Wszechpolska jest wykwalifikowana urzadzac Parady to Normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS_lodz LPR+MW+PiS=FASZYZM IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 20:02 Nie rozumiem Giertycha... jest przeciw homoseksualizmowi - którego przecież "wyplenić" sie nie da... (no chyba, że do władzy dojdą "mądre (łyse) głowy" z MW - gdzie wprost mówia o gazowaniu...). Geje chcą związków partnerskich - faszyści sie na nie zgadzają... tylko nie wiem jak tym sprzeciwem chcą zwiększyć przyrost naturalny ;) Przecież od prawnego uregulowania związków jednopłciowych ok. 5% odesetek gejów/lesbijek sie nie powiększył w żadnym kraju :/ A kto najbardziej krzyczy o adopcji dzieci przez pary homo? Oczywiscie, że prawicowcy... bo jak wykazały badania, geje wcale dzieci nie chcą, a jeśli ktoś chcieć będzie to mu na to adopcja potrzebna nie jest ;) (W Polsce sa tysiące homo, które dzieci mają! W Szwecji jest kilkaset tysięcy dzieci wychowujących się w takich domach.) Nadchodzi Kaczyzm... nadchodzi faszym... - zero tolerancji dla mniejszosci. Zapanuje era chamstwa, ciemnoty, głupoty, bezprawia... aż słabo się robi. Trzeba uważać żeby nie dostać kamieniem - bo jest się innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS_lodz Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 20:32 foto.obin.org/parada-2005/P1010753 Poznaj znajomość języka polskiego Wesz-polaków - Spójrz na środkowy transparent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:48 Czemu wszo węszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS_lodz Re: Młodzież WESZ-polska ;-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.05, 21:03 Nietoleruję nietolerancji - temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lenny-g Re: Młodzież WESZ-polska ;-) 18.06.05, 21:16 Transparent zaj...sty, rzeczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Parada Normalności odpowiedź na Paradę Normal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:39 A przez różowe okulary co widać? Odpowiedz Link Zgłoś