IP: *.mobile.net.pl 22.06.05, 14:47
Ktoś wie od kiedy Ryanair lata do Londynu z Poznania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Milele Re: Od kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:58
      A czy tak trudno jest wpisać adres www.ryanair.com ? Tam wszystko masz
      napisane...
      • Gość: Bydgoszczanin Re: Od kiedy IP: *.brda.net 22.06.05, 16:10
        Ale zawialo chlodem! Tak sie nie odpowiada jak ktos grzecznie pyta - troche mnie to dziwi zwazywszy na fakt jaka reputacje ma Łodz w Polsce.
        Ps. A co do innych watkow na tym forum: Czy jedno polaczenie taniego przwoznika to naprawde jest powod do takiej ekscytacji?
        • protz Re: Od kiedy 22.06.05, 16:28
          Chłodem to dopiero teraz zawiało.

> Tak sie nie odpowiada jak ktos grzecznie pyta

A co, odpowiedz byla niegrzeczna?

> Czy jedno polaczenie taniego przwoznika
          > to naprawde jest powod do takiej ekscytacji?

Tak, rozpoczecie połaczen przez Ryana to jest powod do ekscytacji. A w Wielkiej
          Bydzi czym sie z reguły ekscytujecie?

--
          Protz
          Skargi i wnioski składać na: GG - 2186383
          • Gość: Bydgoszczanin Re: Od kiedy IP: *.brda.net 22.06.05, 23:08
            >Chłodem to dopiero teraz zawiało.

chyba nikogo nie obrazilem...

> A co, odpowiedz byla niegrzeczna?

ja to tak odebralem - jesli nie wie to po co w ogole odpisuje

> Tak, rozpoczecie połaczen przez Ryana to jest powod do ekscytacji. A w Wielkiej
            > Bydzi czym sie z reguły ekscytujecie?

kiedy ryan oglosil loty z Bydgoszczy owszem byla mala euforia...ale bez przesady
            Ps. a co z lotami z Łodzi do Warszawy? Czytalem gdzies ze Łodz nie jest juz zainteresowana. Jak tak to dodatkowych lotow do Bydzi tez nie bedzie :(
            No i gratuluje nowego polaczenia.
            Pozdrawiam
            • Gość: Zagłoba Re: Od kiedy IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 23:28
              > kiedy ryan oglosil loty z Bydgoszczy owszem byla mala euforia...ale bez
              przesad
              > y
              > Ps. a co z lotami z Łodzi do Warszawy? Czytalem gdzies ze Łodz nie jest juz
              zai
              > nteresowana. Jak tak to dodatkowych lotow do Bydzi tez nie bedzie :(

Widzisz Kolego, w Bydzi to już był kolejny lowcost i kolejny Boeing. Dla Łodzi
              to historyczna chwila - pierwszy Boeing w historii lotniska, pierwszy samolot
              rejsowy po rozbudowie pasa i zarazem pierwszy lowcost. Jednym słowem nie dziw
              się, że wszyscy dostaliśmy szmergla na tym punkcie ;)

Natomiast co do LOT'u - no cóż - istotniejsze jest w naszej sytuacji
              zainwestować kasę w doposażenie lotniska, niż wydawać ją na dofinansowanie
              LOT'u.

Pozdrawiam.
            • topjes Re: Od kiedy 23.06.05, 09:31
              > Ps. a co z lotami z Łodzi do Warszawy? Czytalem gdzies ze Łodz nie jest juz zai
              > nteresowana. Jak tak to dodatkowych lotow do Bydzi tez nie bedzie :(

Mają być od września podobno. Ale nam tu LOT nie jest aż tak potrzebny jak
              kiedyś. Powoli zaczynają wchodzić low-costy. Myślę też, że Lufa za niedługo
              otworzy połączenie do Monachium (od Was może i też). Nie mam nic przeciwko
              połączeniom LOTu do Wawy, ale płakać za nimi nikt tu chyba nie będzie.

pzdr
              topjes
            • Gość: Miele Re: Od kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:31
              > ja to tak odebralem - jesli nie wie to po co w ogole odpisuje

Wyobraź sobie, że wie. A odpisuje w ten sposób, żeby wyrobić w kimś elementarne
              zdolności do wykazania jakiejkolwiek inwencji w korzystaniu z internetu. Dziwię
              się tylko Twojego przypięcia się do mnie i naszego miasta.
              Mimo wszystko pozdrawiam.
              • Gość: Miele Re: Od kiedy [errata] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:33
                > Dziwię
                > się tylko TwojegMU przypięciU się do mnie i naszego miasta.

PREPRASZAM POŚPIECH :)
        • Gość: matej Re: Od kiedy IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 17:29
          eh Reptutacje ma łódz jaka ma wykreowana przez media z warszawki a druga sprawa tak to wkoncu pierwsza linia na lotnisku (konkretna) i jeszcze przekształcenie lotniska sportowego na miedzynarodowe ;] taki sukces pierwszy B737 w lodzi
    • Gość: xxx Re: Od kiedy IP: *.mobile.net.pl 23.06.05, 16:13
      Już wiem!

RYANAIR LATA Z POZNANIA DO LONDYNU OD 23 WRZEŚNIA 2005 r.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka