mordor81 23.06.05, 22:24 kurka, skoro to forum już jest, to moze by je jakoś rozbujać... możnaby było podyskutować w większym gronie a tak to dupa:)bo widze ze tylko kilka osób jest tu aktywnych...co z tym zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibir1 Re: co z forum?? 24.06.05, 16:25 Próbowałem informować o forum żychlińskim poprzez GG, ale efekt jest mizerny. Myślę, iż można jeszcze próbować poprzez znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: co z forum?? 09.07.05, 02:40 Rozbujać, by się przydało, bo tak będziemy gadać jak u cioci na imieninach, ale uszy do góry, będzie coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: co z forum?? 09.07.05, 19:14 Zachęcam do informowania przyjaciół, że takie forum jest i się powoli rozrasta. Jeżeli nie wystarczy słownie to może w inny wypróbowany sposób. Rozplakatować na słupach ogłoszeń. A może znacie kogoś poza Żychlinem a jest z nami. Naprawdę to forum to dla żychliniaków nieskrępowana forma kontaktów w formie pisanej. A może próbować poprzez e-maile lub Gadu-Gadu. A może do nas dołączy się ciałko pedagogiczne. Byłoby nam niezmiernie miło. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: co z forum?? 09.07.05, 23:51 Podpisuję się pod wszystkimi pomysłami. Informujmy, romawiajmy, zachęcajmy. To dobra forma dyskusji, a poruszamy tu już wiele bardzo ciekawych tematów, byleby się nam forum nie zachwaściło, bo jak na razie zagląda tu towarzystwo ludzi myślących czyli z klasą i dobrze byłoby gdyby taki poziom dyskusji się utrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: co z forum?? 11.07.05, 17:25 Forum małymi kroczkami drepcze aby za nie długi czas było maratonem żychlińskim. A propo maratonu. Czy wiecie, że w naszej Gminie są osoby, które biegają maratony. Jeżeli ktoś nie wierzy niech śledzi stronę www.maratony.pl Ach Ci żychliniacy ............... Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: co z forum?? 11.07.05, 17:34 Przepraszam za pomyłkę strony internetowej maratonów. Podaję właściwy adres: www. maratonypolskie.pl oraz nazwiska naszych maratończyków : Guliński z Dobrzelina oraz Dałek Jan z Żychlina. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: co z forum?? 11.07.05, 22:45 Serio? Zaraz to sprawdzę! A wiecie, że są u nas członkowie "Klubu Malawi"? Czy wiecie co to są malawi. ja tez nie wiedziałem. Bo o obserwatorach słońca to chyba słyszeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: co z forum?? 11.07.05, 22:52 tak, słyszałem. Mała grupka, ale działająca prężnie w polsce i poza granicami. mają nawet jakieś znaczne osiągnięcia w tym temacie. I szkoda że nei pokazują się na "forum publicznym" czyli nei wychodzą z tym do ludzi!! a to jest naprawde ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
szefuu Re: co z forum?? 12.07.05, 12:28 mordor81 napisała: > tak, słyszałem. Mała grupka, ale działająca prężnie w polsce i poza granicami. > mają nawet jakieś znaczne osiągnięcia w tym temacie. I szkoda że nei pokazują > się na "forum publicznym" czyli nei wychodzą z tym do ludzi!! jak bys byl zainteresowany i przypadkiem nie wiedzial gdzie czlonkowie mieszkaja a szczegolnie jeden to Ci pomoge :))) >a to jest naprawde ciekawe! tak tak to 'naprawde ciekawe' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: co z forum?? 12.07.05, 00:02 Tak, wiem. Pisał o tym na naszym forum Solomniaregit. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: co z forum?? 12.07.05, 01:34 Znacie więcej takich żychlińskich tajemnic? Odpowiedz Link Zgłoś