Dodaj do ulubionych

Reklama Biedronki

IP: *.interserwer.pl 30.07.02, 10:53
Widzieliście tą głupią reklamę Biedronki w TV? Kobieta mówi w niej: "Rok
szkolny już się zaczął. Jak to dobrze, że Biedronka jest tak blisko". Z tym
rozpoczęciem roku szkolnego to jakoś niezbyt wcelowali - jest dopiero połowa
wakacji :))
Obserwuj wątek
    • meganka2 najgłupsza reklama ostatnich dni ;-( 30.07.02, 11:10
      słuchajcie... tak jak ja lubię dobrą reklamę (w końcu to poniekąd mój zawód),
      tak ostatnio zniesmacza mnie straszliwie reklama jakiegoś bzdurnego napoju:
      - otóż pędzi gostek na rowerze za uciekającym dużym kotkiem :-) (panterka ???),
      po czym wyciąga zwierzęciu tenże napój z paszczy...
      Prostackie, zniesmaczające, prymitywne...
      chcieli zaskoczyć pomysłowością ?? haha... tak, udało im się, lecz nie w tę
      stronę ...
      dla mnie rekalmowany napój już nie istnieje.... na pewno ja go nie zakupię....

pozdrawiam
      meganka
      • aric Najfajniejsza reklama ostatnich dni(tygodni) 30.07.02, 11:24
        Peugeot 206. Rozwala mnie.
        • Gość: taniej Re: Najfajniejsza reklama ostatnich dni(tygodni) IP: 217.96.37.* 30.07.02, 12:18
          uwielbiam tą reklamę. Hindus jest boski!
          • kitana Re: Najfajniejsza reklama ostatnich dni(tygodni) 30.07.02, 12:21
            A ja się ciągle zastanawiam co za muzyka leci w czasie tej reklamy. Nózki same
            chodzą. Może ktoś wie.
            • Gość: pepe Re: Najfajniejsza reklama ostatnich dni(tygodni) IP: *.lodz.msk.pl 30.07.02, 15:04
              kitana napisała:

> A ja się ciągle zastanawiam co za muzyka leci w czasie tej reklamy. Nózki
              same
              > chodzą. Może ktoś wie.

Idź na film "Monsunowe Wesele" (kino Charlie). Dostaniesz mnóstwo współczesnej
              hinduskiej muzyki rozrywkowej, o trzy klasy lepszej niż to nasze polskie dno.
              pozdr.
              • Gość: Mlody Re: Najfajniejsza reklama ostatnich dni(tygodni) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 18:57
                Dla mnie najfajniejsza jest Coca Cola Light....ksztalt ze smakiem czy jakos
                tak brzmi haslo reklamowe, ale ta brunetka hmmmmmmm
                Bardzo bardzo fajna reklama.......i jeszcze fajniejsza brunetka.

Pozdr. Mlody
    • p8 Massmixturra:( 30.07.02, 13:01
      Serdelku, przecież ty nie masz kości. Iahahahahahhahahahahahahahahahahha

Ohydna bzdura
    • Gość: kasiaprim Niestety, wszystkie reklamy Biedronki ... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.07.02, 13:33
      ...są na żenującym poziomie.
      A ta Pani z charakterystycznym parsknięciem po koncowej frazie- wrecz mnie
      powala...
    • Gość: ^Rafik^ Re: Reklama Biedronki IP: 213.11.39.* 30.07.02, 14:58
      Dla mnie najglupsza reklama jest reklama (zapomnialem produktu) gdzie siedzi
      szczesliwa rodzinka przy stole, synek ma chyba tego samego dnia klasowke z
      geografii ze stolic panstw. Synek zgaduje stolice panstw podawanych przez ojca.
      Nagle pada pytanie "Tajlandia"; synek nie wie ale jego mlodsza siostra
      odpowiada "Bangkok". I w tym momecie tatus robi mine debila i wydaje gardlowy
      dzwiek "ooooooh" - niecierpie tego goscia.

Rafik
      • kropka. Re: Reklama chipsów :) 30.07.02, 15:11
        Dla mnie cudne jest hasło "gdzie chipsy rąbią, tam wiewóry lecą"
        Sama reklama tak sobie, wiewióry koszmarne, ale hasło - BOMBA!
        pozdrawiam
    • ixtlilto Re: Reklama Biedronki 30.07.02, 15:10
      w jednym z hipermarketów tez już są produkty sezonowe (czytaj: szkolne). Aż mi
      się żal zrobiło tych wszystkich uczniów omijających z daleka półki z zeszytami
      i plecakami.. :(

co do reklam to nie oglądam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka