Gość: darek IP: *.toya.net.pl 28.06.05, 20:57 Celnicy to sie powinni zająć pewnym miejscem pod Warszawą.Tam handlują oficjalnie ale czy zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: Ścigają staczy IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:14 A ja myślałem, że chodzi o tych staczy np. w Wydziale Komunikacji, którzy wręcz szantażują klientów od parkingu do okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ścigają staczy IP: *.toya.net.pl 28.06.05, 23:35 Nie oni są pod ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: mówi Karol Chądzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:00 Skarbówka i Izba Celna muszą coś zrobić z problemem - mówi Karol Chądzyński, wiceprezydent Łodzi - a ja swoją pensję v-prezydencka przeznaczę w lipcu i sierpniu na zasiłki dla przegonionych staczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: mówi Karol Chądzyński 29.06.05, 01:04 Ale staczy chyba nie jest trudno ścignąć skoro sa staczami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kick me Re: mówi Karol Chądzyński IP: 66.213.218.* 29.06.05, 15:44 oni i tak pewnie pobieraja zasilki i sobie zarabiaja na boku, jak ich nie przegonisz to bedziesz ich konkurencji zasilki placil... Latwo byc konkurencyjnym cenowo jak nie trzeba nic legalnie... Odpowiedz Link Zgłoś