Gość: Rodowity Łodzianin IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 00:21 super WŁODARIO byłby prawdziwym wzmocnieniem !!! Oby ten transfer doszedł do skutku, podobnie jak LIBERDY ! WIDZEW !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heeh Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:29 hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino-Widzew Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:31 No smiac to sie moga wszyscy,ale ci z LKS??no to przypomne wam jak LKS kupowal Late a teraz Bialka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:31 wlasnie, wlasnie dino w przypadku wymienionej dwojki, wykazaliscie sie typowa judowska mentalnoscia podkupowacza. Ot i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Chojny Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:33 Nie martwi mnie to czy włodarzczyk przejdzie do Widzewa czy nie. Ale bardziej mnie martwi ze nie bedzie szkółek piłkarskich . To kogo zamierzaja zatem szkolic, gdzie małe dzieciaki maja grac w piłkę ? Widzew jest utozmsamiany z klubem typowo piłkarskim, a oni chca zniszczyc w tym momencie młody narybek, junirów i trampkarzy . To przeciez głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: originalP No ja slyszalem ze Ronaldo tez chca IP: *.ds1-arno.adsl.cybercity.dk 30.06.05, 11:23 A ja chce wlasnego Jumbo jeta i chce byc przezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź to Widzew Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 00:43 to dobra wiadomość, w końcu zaczynamy rozmawiać o realnych wzmocnieniach - nie takich jak te dokonane w zimowej przerwie. Byłoby naprawdę dobrze, gdyby transfery Włodarczyka i Liberdy doszły do skutku. Pozdrawiam kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:47 Tu masz rację: " zaczynamy rozmawiać o realnych wzmocnieniach" - i na rozmowach się, w przypadku Włodarczyka, skończy. A że kasy mało świadczy likwidacja drużyny rezerw i zespołów młodzieżowych. Czyżby zasadne znów było pytanie: Kto ostatni gasi światło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED 1910 Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 01:02 Miejmy nadzieje, ze nie skonczy sie tylko na szumnych zapowiedziach transferowych. Faktycznie likwidacja druzyn mlodziezowych to jest problem, ale dzis niemal wszystkie kluby szukaja oszczednosci. Wole, zeby pierwsza druzyna Widzewa byla silna, niz zebysmy mieli dwadziescia nic nie rokujacych na przyszlosc zespolow rezerwowych. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO RTS Boniek wie co robi IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 01:09 Powiedzmy sobie szczerze ilu zawodników z kadry rezerw jest realnym wzmocnieniem pierwszej drużyny ??? Boniek zapowiedział likwidację tylko dwóch drużyn młodzieżowych. Chyba wie co robi. Tak prawdę powiedzawszy w wielu z tych druzyn gra masa chłopaków, którzy przenigdy nie zaistnieją nawet w półprofesjonalnym futbolu. Podoba mi się pmysł, żeby juniorzy grali tym samym ustawieniem co pierwszy skład. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecchh e takie tam pitolenie IP: *.ds1-arno.adsl.cybercity.dk 30.06.05, 01:33 e takie tam pitolenie, nikogo nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 a Ronaldhinio nie chce czasem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:19 ale pieprzenie z tymi transferami i w ogole. a wypozyczenia ronaldhinio albo Dudka zamiast liberdy nie rozwaza? hehe LOL:) rudy jest gdzies w polsce, tylko nie w klubie ale to nie znaczy ze nie pracuje... ta pracuje pewnie na korcie z fibakiem albo na jakims polu golfowym ustala wyimaginowane transfery i popijajac drina z parasoleczka ma same genialne pomysly: rezerwy sie polikwiduje, kluby mlodziezowe to samo ustawienie co 1.druzyna. fajnie, mam tak u siebie w CMie, tylko ze u mnie klub nie zmienia trenera co 3 miechy a tu tylko czakac jak majewski poleci i sie zacznie karuzela... mlodzi zglupieja:)) albo chyba, ze ich juz nie bedzie bo druzyny mlodziezowe jak szkolki pilkarskie tez sie polikwiduje. ciekawe tylko kiedy boniek wymysli, ze 1. druzyny tez sie nie oplaca miec, bo nic ta druzyna nie potrafi, nigdzie nie awansuje leiej tez ja zlikwidowac i supermarket postawic.:))) boniek juz kiedys oglaszal swoje zlote mysli dot. tego, zeby polaczyc klub z dzielnicy w. z JEDYNYM ŁÓDZKIM KLUBEM SPORTOWYM. hmm z niego taki dzialacz jak z koziej dupy trabka. na pohybel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: a Ronaldhinio nie chce czasem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:26 buehehehehehehehehehheehehheeheeeehehehehheeeeee - proszę Cię pisz jeszcze - nie ma to jak zacząć dzień od dobrego kabaretu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:46 Znów dużo gadki w prasie a nie tak negocjuje się kontrakty. Dla mnie to kupa bzdur. A szkoda ... Jeżeli uważamy ze nie warto szkolic młodzieży to stajemy się klubem bez przyszłości. Pozostaje tylko handel. Tak więc na Piłsudskiego otwarty będzie musiał byc bazar... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO ŁKS A RONALDO nie chce? Ale brednie! IP: *.lze.lodz.pl 30.06.05, 10:32 Widzew to najżałośniejszy i najbardziej zakłamany klubik w tym kraju... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egia Re: A RONALDO nie chce? Ale brednie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:58 a ŁKS był na derbach na Niciarce w 3500 :))))))) prawdomówni :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO ŁKS To zobacz sobie zdjęcia dupku! IP: *.lze.lodz.pl 30.06.05, 11:25 www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: To zobacz sobie zdjęcia dupku! IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 13:06 Zdjecie potwierdzają że było Was ponad 2 tysiaki. Moze nawet 2500. ŁKS mistrz prawdomówności :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: To zobacz sobie zdjęcia dupku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:18 no nie moge prawdomownosc zarzucaja mi tu jakies widzewskie buraki. kolezko mietowy abstarchujac juz od tego, ze tam bylo 3.5 tys ludu i twoje jeczenie nic w tej kwestii nie zmienia, to widzew ma super hiper przewalke we wlasnym herbie. w 1910 to do powstania klubu widzew byla jeszcze daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka droga. jakies parenascie lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: To zobacz sobie zdjęcia dupku! IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 14:24 Widzę, że z Ciebie taki sam ekspert w matematyce, jak i w historii. Nie mówiąc o dobrym wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: To zobacz sobie zdjęcia dupku! IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 15:39 Dzien po derbach twierdziliscie, ze było Was ponad dwa tysiace, tydzien po derbach, że trzy tysie, teraz, że 3,5...aż się boję pomysleć co bedzie za pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A RONALDO nie chce? Ale brednie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:20 Brzydziłemsię bo babsko wstrętne ale Zbyszku nie dziękuj tą 2 kochaj jak swoje Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: A RONALDO nie chce? Ale brednie! 01.07.05, 00:46 a może by tak na temat...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: 195.94.220.* 30.06.05, 10:59 Warszawa, nieutulona w żalu po stracie tego fenomenalnego, kreatywnego i bramkostrzelnego napastnika, czeka z drżeniem serca na dalszy rozwój wypadków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack SUPERWŁODARIO - HEHEHEHEHE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:01 Superwłodario?? - we Wrocławiu nazywaliśmy go Calineczką, bo był taki dobry że z 5 "setek" wykorzystywał 1, więcej takich wzmocnień a napewno Widzew zagra w przyszłym sezonie w 1 lidze. Włodar - czekamy na Ciebie z gwizdami na Oporowskiej.Viva WKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Widzew I liga czeka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:01 wzmocnić skład i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasialdo Bierzcie go i nie oddawajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:27 Mam nadzieje, ze ten transfer dojdzie do skutku, bo w Warszawie juz nie mozemy patrzec na tego super-snajpera. W drugiej lidze moze sie odbuduje. Tylko zeby sie nie zachlal na smierc - musicie go pilnowac :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re CO CZEKA ? IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 30.06.05, 11:27 A JA CHCE JAGUARA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Re CO CZEKA ? IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 11:56 Chcesz jaguara? To idź na Konstantynowską i wskocz mu do klatki! Nadajesz się tylko jako karma dla kotów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Re CO CZEKA ? IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 30.06.05, 11:59 TO U WAS NA WIOSZE TEŻ JEST KONSTANTYNOWSKA ? A OD KOTÓW TO SIE ODPIE..MAŁY ICKU BO TO FAJNE ZWIERZĄTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Re CO CZEKA ? IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 12:31 Tak konstantynowska jest u nas w Łodzi! Jak byś wyhodził z ghetta to może byś tam dotarł pejsie, bo masz niedaleko z kOZIN... Koty są spoko i ty jako ich karma także mi nie przeszkadzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Re CO CZEKA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:35 Fuko, ratuje cie tylko przeszczep mozgu gekona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew I liga czeka ! ale nie na was.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:22 zrobcie sobie fuzje z pocztowcem lodz, bedziecie mieli nawet szanse na mistrza hehe co prawda w pilce wodnej ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdul wisimulacha Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: 80.51.81.* 30.06.05, 12:31 temu Bońkowi się troche w głowce przewraca,myśli że do II ligi przyjdą grać piłkarze pokroju Włodarczyka,przecież to niedawny reprezentant......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: lulko de dorsz IP: white.d* / *.mofnet.gov.pl 30.06.05, 13:39 WIDZE SRULKO ZE SIE BARDZO TU UDZIELASZ I NADAL ŻYJESZ WSPOMNIENIAMI , MUSISZ BRAĆ MOCNIEJSZE LEKI TAKA MOJA RADA P.S PAMIETAJ TY ZAWSZE Z DUŻEJ LITERY ( NIE ty) !!!! to ważne w kontaktach inrerpersonalnych!!no i razem lubimy koty ( ale nie robisz im krzywdy prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowany wiem wszystko IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 16:29 a ja słyszłame, że chłopoczki z Widzewa zgłosili się nawet do antka ptaka o kaskę. I słyszałem także, że Lukullus jest zawiedzony nazbyt małą sprzedażą swoich wędlinek w Łodzi, a także, że rudy ma dosyć... ale to pewnie tylko plotki :] tak jak kupno włodarczyka... :) Tylko ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furio PANOWIE WSZYSTKO W NORMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:40 spokojnie to tylko gazeta wyborcza. ŁKS nie podpisal zadnego kontraktu, wszyscy piłkarze chcą odejść, klub jest bankrutem i podobno komornik wchodzi na plyte i bramki zabiera. Za to w widzewie prawdziwe odrodzenie. Boniek daje kase na włodara i liberde, stadion bedzie rozbudowywany do 30 tysiecy miejsc. Pilkarze z calej Polski chca grac za darmo w klubie z al. pilsudskiego. Szkoda sie przejmowac tymi bzdurami i je***ymi sensacjami. Kiedys mnie krew zalewala ale teraz mam wasze artykuły serdecznie w d**ie!! Won od ŁKSu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowany Re: wiem wszystko IP: *.toya.net.pl 01.07.05, 07:30 "a ja słyszałem, że chłopoczki z Widzewa zgłosili się nawet do antka ptaka o kaskę. I słyszałem także, że Lukullus jest zawiedzony nazbyt małą sprzedażą swoich wędlinek w Łodzi, a także, że rudy ma dosyć... ale to pewnie tylko plotki :] tak jak kupno włodarczyka... :) Tylko ŁKS!"<br> <br> To pisałem wczoraj, natomiast dzisiejsza gw reweluje: "Sam szuka też pomocy. M.in. namawia do zainwestowania w Widzew Antoniego Ptaka oraz Mirosława Stasiaka. " :) :) W mieście Łodzi liczy się tylko ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balance Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 30.06.05, 17:01 serve them right only ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: 195.69.80.* 30.06.05, 18:06 Bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury. "Gazeta" po raz kolejny przegrała z konkurencją w nowinkach z Widzewa i wszystko w ostatnich dniach publikuje dzien po niej. Wiec trzeba było coś wymysleć. Czyż nie panie "derdzik"?Taka jest prawda i pismaki z "Gazety" niestety muszą tylko tak walczyć o czytelnika.A nie tak dawno krytykowano inne dzienniki za wyssane z palca newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.widzew.net / *.widzew.net 30.06.05, 19:13 Mam nadzieję , że w końcu coś wyjdzie z tych trasferowych przymiarek i w końcu trafi do WIDZEWA jakiś wartościowy zawodnik. Ubolewam natomiast nad dzieciakami z łks-u ,którzy swoje kompleksy wywalają na wszelkiego rodzaju forach .Apeluje do was dzieci - wyluzujcie , macie wakacje , tyle piaskownic , karuzel , właśnie tam możecie świetnie się bawić , proszę z daleka od komputerka bo to niezdrowe !Pozdro dla prawdziwych kibiców ! Tylko WIELKI WIDZEW ŁÓDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronsky Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:17 Przyloz koche lodu do lba niby lodzianinie w krotkich majteczkach...Nasze Miasto to Lodz - Nasz Klub to LKS:) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka 30.06.05, 19:50 Chałbiński do Widzewa - od początku wiedziałem że to tzw. kaczka dziennikarska. Ale żeby takie brednie wypisywać, że reprezentanci Polski trafią do drugoligowego zespołu, to nawet w sezonie ogórkowym jest przegięcie. Wyborcza schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:49 boniek CHCE być też mężczyzną ale NIEJEST Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Widzew chce Piotra Włodarczyka 01.07.05, 21:20 Gość portalu: doinformowany napisał, że "Gazeta" napisała: > "Sam szuka też pomocy. M.in. namawia do zainwestowania w Widzew Antoniego Ptaka > oraz Mirosława Stasiaka. Mirosława Stasiaka? To rozwiązałby się przy okazji problem braku doświadczonego napastnika! Taki Stasiak nic nie kosztuje, po przecież płaciłby sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś