Gość: aard IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:16 Ktoś zna jakieś lekarstwo na wqrwienie? Wieloma konkretnymi powodami na raz i ogólnie przefikanym dniem? pozdraiwam i czekam. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:27 Zapomniałem dodać: proponuję ten wątek tradycyjnie na oślą. I do ignora. Dziękuję bardzo. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: aard wqrwiony 02.08.02, 15:31 Na oślą ok, ale ignor ??? zapal sobie i ewentualie pomyśl, że yaa też nie jestem dzisaj w najlepszym nastroju. Może Cię to jakoś pocieszy. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:34 Może to byłby i sposób, gdyby nie to, ze nie palę... :-)) Ale już mi nieco lepiej, dzięki Przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: aard wqrwiony IP: 129.194.53.* 02.08.02, 15:32 Aard: 1)10 wdechow w wydechow glebokich (kontrolujesz wszystkie parametry) 2)nastepnie myslisz dlaczego sie tak wkurzyles i zastanawiasz sie czy gra warta swieczki (czyt: wydarzenie warte takich emocji), 3)jesli tak myslisz jak naprawic. czasem przed punktem 3 nalezy powtorzyc punkt pierwszy. NAJWAZNIEJSZE! Przed cala procedura nie nalezy opieprzac wszystkich dookola, bo to bardzo obniza wydajnosc metody :-))) Pozdr. Do. PS. Co sie stalo aard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard aard metodycznie sie zdewqrwiający IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:41 Gość portalu: Do. napisał(a): > 1)10 wdechow w wydechow glebokich (kontrolujesz wszystkie parametry) Dzięki - zawsze tak robię. Najlepiej w kiblu to i sobie głośniej sapnąć wypada ;-)) > 2)nastepnie myslisz dlaczego sie tak wkurzyles i zastanawiasz sie czy gra > warta swieczki (czyt: wydarzenie warte takich emocji), Wydarzenia nigdy nie sa warte silnych negatywnych emocji i sama ta mysl wystarcza, zeby sie rozluznic. Mnie tez zawsze pomaga. Dzieki > 3)jesli tak myslisz jak naprawic. Tu aqrat nic nie da sie zrobic. Oprocz przejscia do porzadq dziennego nad tym g.... > czasem przed punktem 3 nalezy powtorzyc punkt pierwszy. powtarzam ;-))) > > NAJWAZNIEJSZE! Przed cala procedura nie nalezy opieprzac wszystkich dookola, > bo to bardzo obniza wydajnosc metody :-))) Tego nigdy nie robie :-)) Najwyzej czasem uprzedzam, zeby mieli mnie na uwadze. dziala. > PS. Co sie stalo aard? Duzo glupotek. Kazda z osobna niewarta wzmianki. Razem psuja humor. Z glowniejszych: spadla na mnie praca w sobotni wieczor (zawsze pracuje TYLKO w dni robocze do 16-17, a tu taki despekt...), odmowiono mi wspoludzialu w pewnym wyjezdzie, na ktorym mi (nie bardzo, ale jednak) zalezalo, zostalem nieco nieprzyjemnie zaskoczony przez bliska osobe. pozdrawiam i jeszcze raz dzieqje :-)) aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: aard metodycznie sie zdewqrwiający IP: 129.194.53.* 02.08.02, 16:04 Masz racje, ze zaden problem nie jest wart takich emocji. Dobrze, ze sobie z tym radzisz. Ale tez nie tlum za bardzo, bo jak eksplodujesz to co bedzie?? :-)))) Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard metodycznie sie zdewqrwiający IP: 195.117.14.* 05.08.02, 16:00 Nie tłumię - powoli wysączam i rozładowuję :-)) aA rD Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: aard wqrwiony 02.08.02, 15:34 Masz jakieś naczynia pod ręką? Wal ile sił, nie przejmuj się. Jak potem będziesz sprzątał skorupy uważając, zeby sie nie pokaleczyć - przejdzie jak ręką odjął. Sprawdzone wielokrotnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:43 Nigdy nie byłem aż TAK wqrzony... Raczej panuję nad sobą. A może powinienem powiedzieć "tłumię zdrowe odruchy"? Pozdrawiam, Nieco już uspokojony aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: aard wqrwiony 02.08.02, 15:48 Napisac na forum i poczytac odpowiedzi... Działa? :-) Pozdrawiam, powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 02.08.02, 15:57 Właśnie na to liczyłem, że zadziała. Chyba tak :-)) Dzięki wszystkim. Spadam do domq i się defor(u)muję. DoZo w poniedziałek lub w niedzielę na treningu. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: aard wqrwiony 02.08.02, 15:58 w niedzielę na treningu - bez dwóch zdań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: aard wqrwiony 02.08.02, 16:00 Jasne, że w niedzielę !!! Obecność obowiązkowa !!! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: aard wqrwiony 02.08.02, 16:16 aard, nie daj się. Surrealiści wspierają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: aard wqrwiony 02.08.02, 16:32 Aard, jak nie da rady - przypomnij sobie kogoś z Sosenki 9, kogo nie darzyłeś estymą, ulep jego laleczkę i powciskaj mu szpilki. Musi zadziałać!!! 3m się. Mnie też nie do śmiechu, ale się 3mię. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: aard wqrwiony 02.08.02, 17:45 wez walek i rzucaj, ew. myszka od kompa, a jak bardzo Ci sie nudzi to wez jakas ksiazke o czarach i odczaruj Zakopane, zeby tu znów bylo słońce!! PROSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:23 Ixiku! Zrobiłem co mogłem w sprawie słońca (uruchomiłem dawne koneksje). Jest? Pozdrowionka, już całkem wporzo z nastrojem aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: aard wqrwiony 05.08.02, 08:47 A na trening miało się przyjść. Zamiast biegać w monitor się patrzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 05.08.02, 16:03 Mea cupla. Byłem wykończony trudnym tygodniem (zwłaszcza pracą w sobotę wieczór) Przepraszam. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: aard wqrwiony 05.08.02, 18:04 niestety- bylo tylko jeden dzień... poproszę o takie czary codziennie!!! BAARDZO PROSZE! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
aard jJiż zaraz będę dwuznaczny... ;-) 06.08.02, 10:04 Się robi, Słoneczko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: jJiż zaraz będę dwuznaczny... ;-) 09.08.02, 20:42 aard napisał: > Się robi, Słoneczko :-))) :-D Dopero teraz to przeczytałam :) (niestety nie pomogło), w zakopcu ciągle pada :( Sam zobacz: [ www.zakopane.pl/camera/index.shtml ] Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: aard wqrwiony 02.08.02, 19:41 nie wchodz na forum!! mowie serio - czasem jak jestem wqrwiony i zobacze jak mnie ktos obsmarowuje na forum to nerwy puszczaja... potem mozna zalowac /nawet nie tej ofiary losu, ktora byla celem ataku, ale reszty, ze musiala to czytac/ no, chyba, ze... forum lodz nie wyglada na tak wrogie czlowiekowi, nie to co inne... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: aard wqrwiony IP: 195.117.14.* 05.08.02, 16:03 Łódzkie forum jest bardzo przyjazne. Witaj na nim Imiennnniku Szanowny. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś