Dodaj do ulubionych

Automatyczna sekretarka MPK

13.07.05, 19:16
1. "14" jezdzi co 10 minut w szczycie - czyli tak jak w okresie pozawakacyjnym
2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej, a 15 bedzie do pazdziernika jezdzic rzadziej:/
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.ed-coll.ac.uk 14.07.05, 09:50
      Ludzie, nie przesadzajcie. Zawsze na wakacje zmieniane sa rozklady jazdy. Nie
      sa to takie zmiany, ze nie mozecie dojechac do pracy. Bez przesady. Czepiajcie
      sie lepiej dziur w drogach i dzwoncie do Zarzadu Drog i Transportu! ;-)
    • Gość: fleurette Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 14.07.05, 10:04
      jeżeli operatorzy nie nadażają, to należy zatrudnić wiecej operatorów. albo
      przemyśleć czemu jest tyle skarg.

natomiast obecnie i chyba szybko sie to nie zmieni, tramwaje linii 2,5,8 i 13
      nie kursują (w zamian z5 i z8) myśle, ze warto sprawdzać swoje informacje przed
      opublikowaniem.
    • Gość: wk...ony pasażer obiboki z MPK pracujcie dobrze to nie będzie skarg IP: *.mikomax / *.devs.futuro.pl 14.07.05, 15:41
      codziennie muszę czyścić siedzenie albo w skwarze poruszać się w czarnym ubraniu
      bo taki mają syf. mało że jeżdżą rzadko to jeszcze ma być drożej. do wakacyjnego
      rozkładu trzeba dodać jeszcze dni między świętami (mimo że to dni robocze to MPK
      jeżdzi rozkładem świątecznym) i za co im płacimy? płać od święta to jest raz na
      tydzień i wtedy możesz powiedzieć że to uczciwa taksa. co do telefonu to jedno,
      a internet drugie. mimo kilku prób składania skarg i zapytań nie dostałem żadnej
      odpowiedzi. ja nie mam złudzeń że kogoś obchodzi pasażer!!!!!!!!!!
    • Gość: jakub Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.07.05, 16:32
      No dobrze. Powiedzmy, że w czasie lata z usług komunikacji miejskiej w naszym
      mieście korzysta mniej pasażerów i stąd MPK zmniejszyło częstotliwość kursowania
      swojego taboru.
      Tylko jak to się ma do reformy komunikacji miejskiej - mniej linii
      komunikacyjnych lecz częściej?
    • Gość: student wshe Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:41
      > 2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej

A to barany dopiero!
      • Gość: student Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 16:50
        Baranay to studenci WSHE - nie załapali się na UŁ czy PŁ, to teraz płacą - to widać po takich jak Ty
        • Gość: student wshe Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:05
          1 - naucz sie pisac, jak jestes na panstwowej uczelni, to do czegos cie to
          zobowiazuje mario kiri sklodowska
          2 - niech ci zal tylka nie sciska ze stac mnie na platne studia
          • anpio Re: Automatyczna sekretarka MPK-DZIAŁA 15.07.05, 00:08
            Nie rozumiem dlaczego ten artykuł znalazł się w dziale interwencje GW.
            Interweniować powinno się gdy coś nie działa, a tymczasem...
            Zdarzyło mi się zadzwonić, ze skargą do MPK
            i też trafiłem na sekretarkę, nie zrażony
            przedstawiłem się, podałem tel i opowiadziałem
            w czym problem.
            Tego samego dnia oddzwonił do mnie pracownik MPK
            z przeprosinami oraz zapytaniem czy wysuwam jakieś
            dalsze roszczenia wobec MPK itp itd.
            Miło, kulturalnie i grzecznie. Dla mnie to działa ok.

Może w tym artykule należało raczej łodzian
            ośmielić by nie bali się przedstawić i złożyć skargi.
    • ixtlilto Re: Automatyczna sekretarka MPK 15.07.05, 21:24
      teufel napisał:

> 2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej, [...]
      Nieprawda: www.p.lodz.pl/pol/rok/index.jsp?mainpl=default

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka