teufel 13.07.05, 19:16 1. "14" jezdzi co 10 minut w szczycie - czyli tak jak w okresie pozawakacyjnym 2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej, a 15 bedzie do pazdziernika jezdzic rzadziej:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.ed-coll.ac.uk 14.07.05, 09:50 Ludzie, nie przesadzajcie. Zawsze na wakacje zmieniane sa rozklady jazdy. Nie sa to takie zmiany, ze nie mozecie dojechac do pracy. Bez przesady. Czepiajcie sie lepiej dziur w drogach i dzwoncie do Zarzadu Drog i Transportu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 14.07.05, 10:04 jeżeli operatorzy nie nadażają, to należy zatrudnić wiecej operatorów. albo przemyśleć czemu jest tyle skarg. natomiast obecnie i chyba szybko sie to nie zmieni, tramwaje linii 2,5,8 i 13 nie kursują (w zamian z5 i z8) myśle, ze warto sprawdzać swoje informacje przed opublikowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk...ony pasażer obiboki z MPK pracujcie dobrze to nie będzie skarg IP: *.mikomax / *.devs.futuro.pl 14.07.05, 15:41 codziennie muszę czyścić siedzenie albo w skwarze poruszać się w czarnym ubraniu bo taki mają syf. mało że jeżdżą rzadko to jeszcze ma być drożej. do wakacyjnego rozkładu trzeba dodać jeszcze dni między świętami (mimo że to dni robocze to MPK jeżdzi rozkładem świątecznym) i za co im płacimy? płać od święta to jest raz na tydzień i wtedy możesz powiedzieć że to uczciwa taksa. co do telefonu to jedno, a internet drugie. mimo kilku prób składania skarg i zapytań nie dostałem żadnej odpowiedzi. ja nie mam złudzeń że kogoś obchodzi pasażer!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.07.05, 16:32 No dobrze. Powiedzmy, że w czasie lata z usług komunikacji miejskiej w naszym mieście korzysta mniej pasażerów i stąd MPK zmniejszyło częstotliwość kursowania swojego taboru. Tylko jak to się ma do reformy komunikacji miejskiej - mniej linii komunikacyjnych lecz częściej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wshe Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:41 > 2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej A to barany dopiero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 16:50 Baranay to studenci WSHE - nie załapali się na UŁ czy PŁ, to teraz płacą - to widać po takich jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wshe Re: Automatyczna sekretarka MPK IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:05 1 - naucz sie pisac, jak jestes na panstwowej uczelni, to do czegos cie to zobowiazuje mario kiri sklodowska 2 - niech ci zal tylka nie sciska ze stac mnie na platne studia Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Automatyczna sekretarka MPK-DZIAŁA 15.07.05, 00:08 Nie rozumiem dlaczego ten artykuł znalazł się w dziale interwencje GW. Interweniować powinno się gdy coś nie działa, a tymczasem... Zdarzyło mi się zadzwonić, ze skargą do MPK i też trafiłem na sekretarkę, nie zrażony przedstawiłem się, podałem tel i opowiadziałem w czym problem. Tego samego dnia oddzwonił do mnie pracownik MPK z przeprosinami oraz zapytaniem czy wysuwam jakieś dalsze roszczenia wobec MPK itp itd. Miło, kulturalnie i grzecznie. Dla mnie to działa ok. Może w tym artykule należało raczej łodzian ośmielić by nie bali się przedstawić i złożyć skargi. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Automatyczna sekretarka MPK 15.07.05, 21:24 teufel napisał: > 2. W tym roku studenci PŁ zaczynają rok akademicki 2 tyg. wczesniej, [...] Nieprawda: www.p.lodz.pl/pol/rok/index.jsp?mainpl=default Odpowiedz Link Zgłoś