Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:30 Mój bernardyn ma na imię Oskar. Bardzo mu przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 21:33 a czy rodowodowy tzn. z uwieszona beczulka rumu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:35 Wszystko mu można podczepić :) Nawet posadzić na nim dziecko. Będzie je ostrożnie niósł. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 21:46 Huann, Ty pijaku, juz chcesz wybadać komu(czemu) by tu podwędzić beczułkę rumu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: łaciaty kot. zwie się Kot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:53 Szarobury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: łaciaty kot. zwie się Kot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:50 kot czarby w białe łaty albo biały w czarne łaty. bez szarości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etc_etc Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.telia.com 23.07.05, 23:03 Moj jamnik czyli taks nazywa sie Taxi Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 21:53 Pies rasy kundel wabi się "Mafia":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:57 I wołasz na nią ma fijko? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 22:04 "Mafia" do nogi. Co ważne słucha:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:24 Ale... dlaczego ją tak nazwałeś? ') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:38 Bo wiesz... Dziwnie jakoś dać komuś, z kim się przebywa cały czas, na imię Mafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 22:41 Mafia najlepszy przyjaciel:) Kwestia przyzwyczajenia. Piesek nie zgłaszał protestu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:48 Skoro mówisz, że tak jest, to pewnie...ja też nie zgłoszę sprzeciwu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:50 mówiłam o Mafii :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.126.* 14.07.05, 22:52 Kundelka o imieniu Całka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihhes Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.lodz.mm.pl 14.07.05, 22:53 kundelek o imieniu Nika Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 13:10 Znam kogoś o takim nazwisku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 22:55 dawchowna kota o imieniu Kota, Makrela bądź Qrwamać (na to ostatnie najbardziej reaguje) oraz troje jej dzieci różnej płci in order of appearance: Kotangens, Mlekota i Blekota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Szprota, lubisz i oglądasz filmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:11 Bo w "Seksmisji" ten piękny wabik był hasłem przywołującym :) No i "Arabella" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Szprota, lubisz i oglądasz filmy? 14.07.05, 23:13 a nie, nie, ja tylko MMSy oglądam, na filmach to za bardzo trzeba się koncentrować, a ja nie umiem dłużej niż trzy minuty Odpowiedz Link Zgłoś
zipek4 Re: Szprota, lubisz i oglądasz filmy? 15.07.05, 08:27 szprota napisała: > za bardzo trzeba się koncentrować, a ja nie umiem dłużej niż trzy minuty Współczuję :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Szprota, lubisz i oglądasz filmy? 15.07.05, 12:55 zipek4 napisał: > szprota napisała: > > > za bardzo trzeba się koncentrować, a ja nie umiem dłużej niż trzy minuty > > Współczuję :-( ironia zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów. Etym. - łac. ironia 'jw.' z gr. eirōneía 'udawanie; przybieranie postawy ignoranta, profana (jak Sokrates wobec swych rozmówców; por. oida ouden eidos); kpina; wykręt' od eírōn 'filut; szelma'. za: www.slownik-online.pl/kopalinski/49198740171A13C5C12565E70063D5A7.php Odpowiedz Link Zgłoś
zipek4 Nie rozumiem 15.07.05, 12:56 Chodziło mi o to, że ja jestem kinomaniakiem w znaczeniu: nie wiesz, co tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a ja 15.07.05, 13:25 próbuję tylko powiedzieć, że posłużyłam się ironią, bo pytanie, czy oglądam filmy jest równorzędne sensownością z pytaniem, czy oddycham. liczyłam na to, że ktoś zrozumie trudne słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 14.07.05, 23:02 whiskasowaty kot Melon Odpowiedz Link Zgłoś
kotred Dziś przybywszy 14.07.05, 23:16 czarna albo brązowa albo i nie, z wstawkami białymi, dwojga imion. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dziś przybywszy 14.07.05, 23:19 no to pogratulowac, od wujka huann wytargac za wAsy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dziś przybywszy 14.07.05, 23:34 dajcie popatrzeć! słowo, zwrócę wam za mmsa, jak wrócę do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotred nielog niniejszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:38 idzie Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 14.07.05, 23:46 Kicia starsza - Zdzisława czyli Dzidka :) Kicia młodsza - Migotka Słonkowa aka Karakan/Karaczan :P A jak jeszcze miałem myszy... hej! - to byłby temat na cały nowy wąt :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 23:54 Moja suka wabi się Szprota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Ela, nie wierzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:02 Bo skąd niby? Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 01:08 Duzy Szwajcarski Pies Pasterski - sunia - FETA Bokserka - sunia - Sara I to by bylo na tyle.... Pozdrawiam z zaswatow Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 01:13 por_borewicz napisał: > Duzy Szwajcarski Pies Pasterski Z Wielką Ilością Innych Przymiotników - sunia - FETA > Bokserka - sunia - Sara o, to chyba coś przeoczyłam :) a co z kicią? Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: wróć, nie było żadnej kici [pomylonemisie] 15.07.05, 01:20 wlasnie, wlasnie, nie przypominam sobie zadnej KICI... ;-) No moze kilka, ale one sie nie wabia tylko maja imiona... ;-P Pzdr i dobrej nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz BTW 15.07.05, 01:22 BTW pozdrawiamy z Gdyni, chwile po powrocie ze Skanynawii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: BTW 15.07.05, 01:56 byśma się szprotkali jak już powróconymi będziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Hej por_borewicz, ładne to było [n/t] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Doprawdy ? :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:56 bardzo znane, ale bardzo ładne :) --------------- a co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 01:24 wiec: kocur syjam - herman, tudziez dziad borowy, poczwar, dziad, swinia kotka burmska - rodowodowo dzeta vockenfuss*pl, zwyczajowo demolka, puma, mysza kotka devon rex - rodowodowo daisy mialpol*pl, zwyczajowo deizik, czarnuch, malpa, czarna pies guffy, tudziez bialas, smierdziel no i balbina, cora demolki z nieprawego loza, rezydujaca u olru - kota, kotolru Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Dziady są zachwycone:-) 15.07.05, 01:38 I dziekuja wielce:-) heh Syjamiści do Syjamu!!!! To bylem ja: Dziad_syjamonowy Dzierżbór występuje w kocura kłaku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dziady są zachwycone:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:59 Dziadzie, Syjon to ja znam z Matriksa, kłaczki kocurze są mi bliskie, ale reszty nie panimaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dziady są zachwycone:-) 18.07.05, 13:15 [co ciekawsze czesciej nazwy dziad borowy uzywa moja siostra, ktory o rutopijnym dziadzie borowym nigdy nie slyszala (: ] Odpowiedz Link Zgłoś
szprota zazdrość_mode_ON 15.07.05, 01:59 a ja się tylko suni swoim imieniem doczekałam (jeśli wierzyć Eli) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana5 Moj zwierzyniec ;))) 15.07.05, 07:44 Ja mam w domku naprawde spory zwierzyniec... ;) na szczescie mieszkam w dosc sporym domu z dzialka wiec zadnemu sasiadowi z bloku to nie przeszkadza ;))) Moje trzy koty: FELUS, MARGAJ i GILBERT - i tylko ten pierwszy byl zaplanowany (;heh;)Margaj i Gilbert zostaly znalezione - jeden w lesie porzucony a drugi mlody na smietniku - nie moglam ich zostawic w takim stanie dlatego sa teraz ze mna...Pies ma tradycyjne imie MISIU...\oprocz tego mam jeszcze tchorzofretke- SYFKA (imie ze wzgledu na zapach jaki roznosi;)legwana obroznego - jest nowy malutki i jeszcze nie ma imienia...i najbardziej "kontrowersyjne" zwierze - KAJMAN (taka odmiana krokodyla i przy okazji imie) ma na razie jakies 40 cm dlugosci i rosnie bardzo wolno ale po osiagnieciu pewnch rozmiarow czeka go "przeprowadzka" do zoo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Moj zwierzyniec ;))) 15.07.05, 07:48 Kot czarny lat 12 - emeryt - McGiver. Nie umie otwierać lodówki, ale szafki - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
huann może konkurs forumowy na imię dla Legwana 15.07.05, 13:29 by tak zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: może konkurs forumowy na imię dla Legwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:31 Uściślij proszę, czy chodzi o jaszczurkę li tylko, czy o inne stworzenie zwane Legwanem ;-D Bo piątkowe myśli są różne ( jeśli dobrze zrozumiałam myśli cassaniego ),) Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 08:33 Mojego kota nie zwabisz. Zpomnij. Przyjdzie tylko wtedy, kiedy jemu będzie pasować. W papierach ma wpisane Fidel (od kastro...) ale równie obojętnie reaguje na każde inne. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 13:29 default_user napisał: > W papierach ma wpisane Fidel (od kastro...) znaczy: kastrat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:39 A moje zwierzątka nazywaja się jak następuje : Łaciatka, Krasula, Siwula, Malina,Czarnula, Grubaska, Wiśniocha, Łysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:18 A byczka Fernando nie ma ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:09 Nie, tylko inseminator Heniek. Ale przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
unna Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 11:14 przybłąkana - Kala przydrożny - Ciapek Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:16 u mnie to różnie, co partnerka, to GO nazywa po swojemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:18 ale słucha się tylko Ciebie, rozumiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:22 szkolony wręcz! (nie w walce wręcz!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:28 Moje "zwierzątko" wabi sie Misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:36 nie chce być tego, ale nie jest to odkrywcze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:38 not o nie badź tego, bo nie musi być odkrywcze przecież.... wazne, żeby zwierzątkowi się podobało.. prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 12:48 świetna prawda, wszakże i jam bywał misiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:01 Gutek, ale reaguje tylko na "Zejdz z tej ch.olernej kanapy!" lav Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 15.07.05, 14:21 Mój (także) barnardyn wabi się Winter(mówione przez "w") Było kiedys takie towarzystwo ubezp.Winterthur czy jakoś tak,a reklamował właśnie pies o takiej rasie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 16.07.05, 01:33 Ja mam dużą posiadłość , więc mogę sobie pozwolić na dużą ilość różnorakich zwierząt ponieważ nie przeszkadza to żadnemu sąsiadowi (z bloku również). Ostatnio rozbudowałem stajnię dla koni ponieważ będąc ostatnio w Paryżu w Salonie Konia dokupiłem dwa nowe czarne ogiery (Aliton i Ryjkart) . Bardzo się to spodobało mojej klaczy ( Rumunka ) i staremu ogierowi którego kupiłem w grudniu (Geju). Oprócz tego posiadam psy: trzy dobermany: Himmler, Gustav i Rambo; jednego nowofunlanda: Tyson; cztery yorki: Sandra, Britney, Cipka i Ślepa. W ogrodzie chodzą trzy pawie: Sunflower, Gizmo i Patiomkin. W sypialni wyleguje się pyton - Zerwikaptur oraz króliczki: Budzio, Smółka, Pszczółka, Linka i Fąfelek. Chociaż tych dwu ostatnich ostatnio dawno nie widziałem. Poza tym na dębie tuż za stawem ma swoje gniazdo wiewiórka - Bekchamka, a w dziupli na brzozie ( o ile mnie słuch nie myli) rozmnażają się właśnie krety (Krzyś i Wacuś). Poza tym mam duże akwarium o pojemności 15000 litrów w którym hoduję jednego szczupaka - Reeboka. Mam też drugie akwarium, mniejsze o pojemności 5000 litrów w którym pływają sobie żabki: Hermenegilda i Messalina. Pod lasem jest łąka na której wypasam bydło Krowy : Greta, Bułgarka, Dresiara i Poziomka lubią żreć mokrą zieloną trawę kiedy jest jeszcze trochę oszroniona, natomiast buhaj- Sanchez oraz jałówka – Sycylijka wolą wpie..ć seradelę. No cóż są różne gusta. Stado baranów na wybiegu to: Kantor, Lombard, Mefisto, Panzer, Prażak, Zychu, Przerywacz, Wolej, Hultaj, Krupnik, Rychu und Augenfeller. Owieczki mają następujące imiona: Szecherezada, Mewka, Lubieżnica, Ajkiu, Szpara, Góralka, Sędzina, Pershing. Ostatnio kupiłem 120 małych kurczaków..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:14 Stary, jeszcze koniecznie musisz mieć pszczoły ! Zaraz tu zrobimy konkurs na imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: 193.151.115.* 23.07.05, 08:53 Śmiej się śmiej, ja miałem kiedyś mrówki faraona, trochę było pisaniny przy nadawaniu imion.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:11 I każda miała na szyi kokardkę w innym kolorze? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.chello.pl 20.07.05, 02:02 to ciekawe taka Arka Noego powodzenia FR Odpowiedz Link Zgłoś
marriot Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 18.07.05, 09:17 Lola...mój królik wabi się Lola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:20 Króliczka chyba? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marriot Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 18.07.05, 11:00 no własnie myślałam,że to króliczka i ją tak nazwałam,a potem sie okazało,ze to facet i teraz jest Lol <lol>... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01 wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucynka Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 11:56 wow wow Odpowiedz Link Zgłoś
brite Wydaje mi się 18.07.05, 13:03 ...że ten wątek ma na celu odgadnięcie haseł do kont emailowych właścicieli często do onych haseł używających imion swoich ulubieńców właśnie. Dlatego nigdy nie zdradzę imienia mojego Kosmyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wydaje mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:58 ojej! wykryłaś to. Nazwa zwierzątka +nick+ilość słów szybko przetworzone i zanalizowane daje jak nic nie tylko kod do kont, ale i ... a nie powiem, może na resztę jeszcze nikt nie wpadł ') Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_szczakowska Re: Jak się wabi Wasze zwierzątko? 19.07.05, 17:34 jamniczka byla Lufa, a skundlona coreczka to Cuma. Odpowiedz Link Zgłoś