sylwiassss 19.07.05, 07:27 Słyszeliście dziś w nocy jak jakieś samochody (pogotowie, czy też policja) jechały przez Zgierz na sygnałach? Coś się stało w Zgierzu? Zamach...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sh4rky Re: co to jechało? 19.07.05, 21:58 wysadzili w pizdu prezydium (yes! yes! yes!) :D Odpowiedz Link Zgłoś
yb Re: co to jechało? 19.07.05, 22:42 Eeee, a po co to " w pizdu" ? A, już rozumiem to chipsowa nowomowa. Od razu widać jak kochasz swoje miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: co to jechało? 20.07.05, 10:57 chipsowa? hmmm, zacytowałem to "w pizdu" z jednej z polskich komedii no ale cóż...widać że masz swoje zdanie na ten temat niech Ci będzie, jesteś najlepszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yb A cóż to za komedia? 20.07.05, 19:13 Może tytuł podrzucisz. Tak, mam swoje zdanie, ale nie w kontekście, że jestem najlepszy. To Twoja opinia. Pytasz co znaczy "chipsowa". To przenośnia. Takimi określeniami jakiego użyłeś "w pizdu" fascynują się na ogół kilkunastoletni chłopcy z lubością zajadający chipsy i popijający je coca-colą, za kieszonkowe od rodzicow, Ty chyba nie jesteś kilkunastolatkiem. Ktoś pytał poważnie co się mogło dziać w Zgierzu i jak sądzę nie chodziło mu o taką "żartobliwą" odpowiedź. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: co to jechało? 20.07.05, 07:26 Widzę że nie uzyskam poważnej odpowiedzi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Smutne, 20.07.05, 21:25 "Kilerów dwóch" (pewnie stwierdzisz, że to film nieadekwatny do Twojego poziomu ynteligencji, taaa) i wyluzuj trochę bo ci żyłka pęknie jak będziesz taki ą ę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yb Widziałem, zabawna komedyjka 20.07.05, 22:09 jednak to co zapamietałeś z dialogów tego filmu nie jest akurat warte pamiętania. Co do pękniętej żyłki, zapewne udusisz się z satysfakcji. Już mi pękła. Jestem po dosyć poważnym wylewie, którego jednak nikomu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Smutne, 21.07.05, 07:25 Sh4rky, gratuluję Ci za strzał w 10 !!!!! Jesteś rzeczywiście lekko "chipsowy". Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Smutne, 21.07.05, 09:12 Dzięki, jak tak na was patrzę to wolę jednak być "chipsowy"...zresztą ta dyskusja i tak nie ma sensu przecież znowu z założenia ja jestm ble a wy git prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Smutne, 21.07.05, 21:31 kurde nie przesadzajcie z napadaniem na szarika, jest lato,wyluzujcie trochę chyba jest wolnosc wypowiedzi tutaj? a nie zauważyłem ,zeby kogokolwiek tutaj to obrazało Odpowiedz Link Zgłoś
yb Bez histerii, 21.07.05, 22:11 taki "kozak" nic złego sobie nie zrobi, bo On ma ugruntowane poglądy. Jak widać na forum, swoboda wypowiedzi kwitnie, a słowa płyną i płyną, jak H2O z kranu. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Bez historii 21.07.05, 22:30 ani rusz. pogrzeb trochę w historii forum tego, a odnajdziesz zarządzenie jak mają wyglądać wątki, autorstwa sharky niejakiego.skonczyło się to zle dla niego, nabrał facet dystansu troszeczkę,próbuje podtrzymywać zycie forum w bardzo ciężkim letnim okresie, i dostaje za darmo po łbie swoboda ci przeszkadza,bo sama woda się leje? podnies poziom forum tego osobą swoją:) Odpowiedz Link Zgłoś
yb A jakże podtrzymuje życie forum 21.07.05, 22:48 podpierając się wulgaryzmami ze scenariuszy filmowych. Zaiste syzyfowa praca, wieniec laurowy już dziewoje wyplatają! Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: A jakże podtrzymuje życie forum 22.07.05, 00:26 brakuje mi w tym momencie pewnej emotki z gg tudzież innego komunikatora o wdzięcznej nazwie <sciana>...taaa....przypominacie sobie? wogóle przez "yb" się straszny off zrobił w temacie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_skorpion81 Re: A jakże podtrzymuje życie forum 28.07.05, 00:39 Wiecie co, głupie kłótnie o byle co... Wiadomo przecież nie od dziś że ogólnie politycy robią dobrze tylko i wyłącznie sobie... dlatego też pewnie komentarz Sharkyego... pozdrawiam. A swoją drogą nie wiem co zdarzyło się odtatnio w Zgierzu i co to jechało :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: A jakże podtrzymuje życie forum 28.07.05, 07:15 kasia_skorpion81 napisała: > A swoją drogą nie wiem co zdarzyło się odtatnio w Zgierzu i co to jechało :):) Tego już się nikt nie dowie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś