hubar 14.08.02, 20:46 Niestety stało się. Prawdopodobnie w tym roku zniknie ten napój ze sklepowych półek. profit.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=10071 Jaki był (niestety) Twój ulubiony smak? Moim był czarny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Koniec z FRUGO :-( 14.08.02, 20:50 Swojego ulubionego nie miałam, i jak wprowadzili różowy i niebieski to już całkowiecie pogubiłam się w smakach. Ale za to podoba mi się nowa (televizyjna) kampania reklamowa :) Ixtlilto -- "Ixik, przynieś mi rudą fruzię" (czytaj: "Ixik, przynieś mi różowe frugo") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Koniec z FRUGO :-( IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 14.08.02, 20:53 hubar napisał: > Jaki był (niestety) Twój ulubiony smak? > > Moim był czarny. Żaden :P Czytałem ten art ze dwa tygodnie temu, ale ostatnio znowu zaczęły się pojawiać reklamy (coś z liściem jako środek transportu), co zadawałoby kłam opinii, że właściciele postanowili nie inwestować w tą markę. Sam już więc nie wiem. Faktem jest, że ten napój był "ni w pięć, ni w dziewięć" (marketingowo), stąd rynkowa porażka. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Koniec z FRUGO :-( 14.08.02, 21:05 Ja tam za frugo nie przepadam, więc mi i nie żal. Brak ulubionego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Koniec z FRUGO :-( 14.08.02, 22:34 ZIELONY :) też czytałem niedawno ten artykuł... ech... mnam nadzieję, że jednak nie zniknie z rynku ten napój... Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Koniec z FRUGO :-( 26.01.03, 03:42 geograf napisał: > ZIELONY :) > też czytałem niedawno ten artykuł... > ech... > mnam nadzieję, że jednak nie zniknie z rynku ten napój... Tyż zielony- częściowo dla walorów smakowych, częściowo politycznych... Buuuuuuu..!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Koniec z FRUGO :-( 14.08.02, 23:40 Prezesie, to tylko hipotetyczne doniesienia... Nie pijam Frugo, ale jeśli już to zdecydowanie zielone (albo czarne). Nowy spot telewizyjny jest świetny - jak pierwszy raz zobaczyłem tę reklamę to stwierdziłem, że nareszcie jakaś normalna reklama. Nie oglądam dużo TV, więc pewnie mi się nie znudzi :)) (do bani natomiast są nowe reklamy Sprite'a - jak na mój gust za bardzo ma być 'cool' i młodzieżowo... kicha i tyle) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Koniec z FRUGO :-( 15.08.02, 11:39 unikorn napisał: > (do bani natomiast są nowe reklamy Sprite'a - jak na mój gust za bardzo ma > być 'cool' i młodzieżowo... kicha i tyle) Są do dupy. "Moje życie to ulica i deska" Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Koniec z FRUGO :-( 15.08.02, 20:48 a moim zdaniem jest to bardzo dobra reklama!! trafiona akurat w umysły właśnie takich "skate'owców" i innych luzaków. Jest ona własnie w takim klimacie utrzymana... przemawia nawet do mnie... uważam, ze jest nawet lepsza od tej reklamy FRUGO, choć ta z roślinami jest niczego sobie... (ale z za małym "charakterem", który miałaby nadawac temu napojowi...) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_j Re: Koniec z FRUGO :-( 15.08.02, 14:49 hehe ale dziwnie sie tu poruszac,no ale coz...co do tego Frugo to nie zalamuj mnie!! B. fajne byly te nowe smaki,akad masz takie wiadomosci??ja mysle ze to sciema,aby wiecej kupowac teraz,przeciez oni maja z tego tyle hajsu, ze... glowa mala! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Koniec z FRUGO :-( 15.08.02, 18:13 Nelly wystarczy że perzeczytasz link (czerwony) który podałem w poście głównym. Odpowiedz Link Zgłoś
aric A ja Fru Go przez okno 23.08.02, 10:08 Niestety nie znoszę tego trunku. Jest drogi, mały i sładki. I napakowanych chemią do granic. I nie zawiera CO2. Za ta samą cenę masz piwko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Koniec z FRUGO :-( IP: 217.153.10.* 23.08.02, 10:12 Czarne frugo bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Koniec z FRUGO :-( IP: *.toya.net.pl 23.08.02, 11:38 Muszę przyznać, że Frugo nie piłem chyba ze 2-3 lata i jakoś niespecjalnie przejąłem się tym artykułem. Mówiąc wprost jest mi obojętne co stanie się z marką. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Koniec z FRUGO :-( 26.01.03, 03:27 Ja już nic nie rozumiem. Frugo można nadal kupic w sklepach, bynajmniej nie jest to wyprzedaz zapasów. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Koniec z FRUGO :-( 26.01.03, 12:24 Może ktoś wykupił markę, może pierwotny właściciel zdecydował o kontynuacji sprzedaży...a może ta wakacyjna informacja paradoksalnie przyczyniła się do wzrostu sprzedaży produktu??;-) Ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś