Gość: barbaren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:38 Suma cen torby i butów to prawie moja miesięczna pensja!!!! Ceny są zdecydowanie przesadzone,dajcie propozycje ciuszków w cenach dla ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pancitka Re: Kamizelka na cztery sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:38 JESTEM ZSZOKOWANA ŻE LUDZIE PISZĄCY ARTYKUŁY O MODZIE NIE MAJĄ ŻEDNEGO WYCZUCIA JEŻELI CHODZI O PRZECIĘTNEGO ZJADACZA CHLEBA.PRZECIEŻ WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA TO WYNAGRODZENIE 700-800ZŁ. MIESIĘCZNIE. WIĘC DLACZEGO NIE MACIE WYCZUCIA RYNKU I PISZECIE O TAK DROGICH RZECZACH? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kamizelka na cztery sposoby 02.10.04, 11:58 Bo wychodzą z założenia, że jak ktoś nie ma pieniędzy, to nie wydaje kasy na takie gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Kamizelka na cztery sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:51 Dlaczego o tym piszą? Bo taki artykuł nie musi Cię zachęcać od razu do kupna konkretnie tych rzeczy!! Mnie np. inspiruje do poszukania czegoś podobnego, za duuużo mniejszą kasę. I to jest możliwe, trzba mieć tylko odrobinę wyobraźni..Powodzenia w poszukiwaniach i więcej optymizmu na przyszłość.PS. Wcale nie tak mało osób, jak Wam się wydaje, stać na takie ciuchy. Znam też takich, którzy choć niezbyt bogaci, potrafią na coś extra odkładać miesiącami. Odpowiedz Link Zgłoś