Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:00 Czy ktoś z Was posiada takie cudo? Czy suszarka jonizująca faktycznie nie niszczy włosów, a co więcej czy naprawdę odżywia je i sprawia że kondycja włosów sie poprawia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 07:46 taaak, taaak, taaak - telezakupy mango nigdy nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 08:13 do włosów nie wiem, ale suszarke do ciuchów polecam. 90% ubrań po suszeniu jest wyprasowane. produkuje takie coś Bosch w Łodzi Jak ma się tam kolegę to mozna takie coś dostać na próby za 500 zł, a po roku wypełnic ankietę i sprzęt jet twój:) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 09:26 cassini.. a zmywarke do naczyn tez tak mozna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 09:29 można. pralkę też :) wiem o tym dobrze. System jest prosty - raz na ileśset urządzeń 1 szt. dają na testy (oczywiście nie przypadkowo;), taki mają system kontroli jakości, dostajesz sprzęt zaok 500-600 zł, i po roku wypełniasz ankietę. Ja tak za 1600 zł skompletowałem zmywarę, pralke i suszarkę. suszarke to juz tak z zachłanności szczerze mówiąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:07 Casasani, czy Twoj kolega moglby byc takze moim kolega?;-)) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:00 ten kolegą jest kolegą nas wszystkim. dzięki niemu cassani chodzi oprany i omyty i nie śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 12:17 pralkę już mam-też Bosh'a,ale taka zmywarka to by było "coś" jak się zaprzyjaźnić z tym Twoim znajomym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:03 wszystkim zainteresowanym powiem tak: to bardzo ładny chłopiec i wyróżnia się na tle całego Boscha. Ps. Nie chce Was denerwować, ale nadmienię że na wszytkie inne produkty nieprodukowane w Łodzi jest -14% od ceny hurtowej. Także np na Siemensa, Blaupunkta etc. Ale kończę bo mnie znajdziecie i zadźgacie! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:11 mów mi jeszcze! a ja póki co dałam zarobić marżę sklepowi "nie dla idiotów" :) szczegółowy opis kolegi poproszę-najlepiej z nr telefonu;)wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:17 Żonaty ale nie ekstremista :) Przystojny, baaaaaaardzo dobrze zarabiający, 29 lat etc. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:21 Nie jestem materialistką,sama dobrze zarabiam więc ten temat mnie nie rusza.Tu chodzi tylko i wyłącznie o aspekt AGD:) 29 wiosenek mówisz...hmm...nieźle;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:27 29 i już się za nim headhunterzy oglądają... właśnie kończy ACCA - międzynarodowy jurs biegłego księgowego.... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:29 cassani ależ ja niczego od niego nie chcę prócz...zmywarki;) może oczywiście wpaść ją zainstalować,ale jak nie to też płakać nie będe;) księgowy,ja bankowiec-niezły zestaw co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:32 może otworzymy agencję łączenia w opary? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 14:05 agencję?Można:) Znam sie na cyferkach,więc buissnesplan mamy już prawie gotowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 13:31 >> właśnie kończy ACCA - międzynarodowy jurs biegłego księgowego.... Wiec moge swoja znajomosc z tym moim nowym kolega rozpoczac od tego tematu:-) Dzierżżżnoweznajomościobfitującewkuchenki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Mogę zaoferować tak dużo... 29.07.05, 13:40 ..jak grzybów po deszczu:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Odpowiem w tym samym duchu 29.07.05, 13:28 Nie jestem materialista, sam dobrze zarabiam, jestem mezczyzna wiec takze temat wieku i przystojnosci mnie nie rusza. Tu chodzi tylko i wylacznie o aspekt AGD:) Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nicoby 29.07.05, 13:43 Co innego gdyby okazal sie gejowym. Zatrudnie. Podpisano: dziad_borowy Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tak 29.07.05, 13:47 a na koncu teczy jest garniec ze zlotem. Dierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:09 kichał pies jego orientację ale co z moja zmywarką?? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:17 Twoja zmywarka zmywa u mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:23 to ja pakuje szkło i jade do Ciebie.Mogę prawda?Piffo Ci kupie zimnę chcesz? Żeby nie było że za darmo zmywasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:29 lecisz bo chcesz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:30 lece bo brudne talerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:33 odpalam już zmywarrrrę! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:36 ale mów co mam kupić-trzeba zająć sobie czas jak się będzie zmywało..;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: AGDyby się okazał gejem... /nictam 29.07.05, 14:38 kup Domestosa, to się zajmiesz łazienką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: 81.219.76.* 29.07.05, 10:43 Za każdym razem gdy wysuszę włosy zwykłą suszarką, mam je zjonizowane czyli naelektryzowane. Nijak się nie chcą ułożyć. Może to jest tak, że każda suszarka jonizuje, a producent wciska tylko kit, żeby podwyższyć cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:33 Jak znam życie to jest rakotwórcza ;-PP lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 13:44 ...a jej monotonna praca popycha do samobojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:19 A racja i do trwałej ślepoty ;-PP lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Dziadzie jeden, 29.07.05, 13:46 może się skupimy na jednym wątku bo mnie oczy stękają od patrzenia prawym w górę , lewym w dół? :) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Dziadzie jeden, 29.07.05, 14:09 oj skupcie sie, skupcie.. w kupie razniej! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Chciałem pokazać, że sie dwoje, 29.07.05, 14:16 troje, tak mi zalezy na znajomosci z moim nowym kolega:-) Dzieżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Chciałem pokazać, że sie dwoje, 29.07.05, 14:22 ale to niebezpieczne tak w rozkroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:50 Nie chcę wam przeszkadzać w tej bardzo interesującej rozmowie, ale... może ktoś wie jeszcze coś na temat tych suszarek jonizujących...? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA 29.07.05, 19:19 pewno dzialaja tak samo jak aktywan piana i czynnik TAED w niebieskich granulkach. najlepiej zapytaj jakiegos fryzjera. ale podejrzewam, co uslyszysz.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń WSZYSCY PODKREŚLACIE ŻE DOBRZE ZARABIACIE... IP: *.Interpl / 217.17.41.* 30.07.05, 00:50 a zachowujecie się jak przysłowiowe kutwy... Odpowiedz Link Zgłoś
orientman chyba Cie nie zrozumialem.. 30.07.05, 10:49 czy mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: chyba Cie nie zrozumialem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:20 Oj, facet chciał się wyżyć a Ty mu nie pozwalasz... a pfe lav Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: chyba Cie nie zrozumialem.. 30.07.05, 14:23 jak chcial sie wyzyc, to niech pomoze lac asfalt na rokicinskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: chyba Cie nie zrozumialem.. IP: 194.63.132.* 30.07.05, 23:14 słownik PWN: kutwa-kobieta skąpa,chciwa,sknera... >analityczka napisała: sama dobrze zarabiam..., tu chodzi wyłącznie o sprzęt AGD. Tematem rozmowy był sprzęt AGD "załatwiany na boku" po niższej cenie; więc dobrze zarabiająca analityczka jest typową kutwą bo żal jej parę groszy na zakup sprzętu w sklepie. Truteń miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: chyba Cie nie zrozumialem.. 30.07.05, 23:31 Rozumiem, ze ty majac do wyboru dwa produkty w roznych cenach wybierasz ten drozszy, zeby nie wyjsc na skapca? Moje gratulacje. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: chyba Cie nie zrozumialem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:02 Ale mu od snobów pojechałeś ;-)) Serio, też mam takich sąsiadów co kupno tańszego produktu uważają za chańbę. Właśnie ostatnio wydali na słomiankę 1000zł... lav Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: chyba Cie nie zrozumialem.. 30.07.05, 23:37 to niech odnosci sie do osoby, do ktorej chce sie odniesc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: 194.63.135.* 31.07.05, 09:08 moja dziewczyna ma taka suszarke od 2 m-cy. zeptera. na allegro kupiona. i tak jak nigdy nie lubila suszyc wlosow bo jej sie niszczyly tak teraz uwielbia jej uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SUSZARKA JONIZUJĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:44 Bardzo dziękuję ci za odpowiedź. To chyba pierwsza w tym wątku odpowiedź na temat :-) Ja też myślałam, o tej suszarce zeptera... Może więc się na nią zdecyduje... jeszcze raz dziękuję za rzeczową odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snob Towarzystwo wzajemnej adoracji się zbulwersowało.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:48 bo ktoś nazwał członkinię tego towarzystwa kutwą. Jeśli ktoś na łamach forum chwali się swoimi wysokimi zarobkami a potem "wazelinuje" żeby zaoszczędzić kilka złoty to faktycznie jest kutwą i nie rozumiem dlaczego człowieka który to wytknął nazywa się snobem. Snobem jest raczej ta cała analityczka bo wiele osób dobrze zarabia i nikt się tym nie przechwala. Odpowiedz Link Zgłoś