Gość: jjkk IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.08.05, 00:39 Czy loty Łódź-Kopenhaga sa już definitywnie skończone? Bo miały być tylko zawieszone :( Chętnie bym poleciał w listopadzie do Kopenhagi z Łodzi, bo po co sie tłuc do obrzydłej Warszawki :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: A co z Kopenhagą? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.08.05, 09:18 a kto chce latac przez Kopenhage, jesli mozna szybciej i taniej mozna poleciec przez FRA, MUC czy LHR. A to ze z Okecia to juz trudno. Przywyklem juz do tego. Pozdr, Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: A co z Kopenhagą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:55 bo to bylo tylko oficjalne stanowisko zarządu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: A co z Kopenhagą? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 03.09.05, 06:13 o Cimber Air juz nawet nikt nie pamieta! A teoretycznie jeszcze w nie ktorych rozkladach polaczenie widnieje do 2005-10-29!!! Dobre! Przewoznik wycofal sie po...cichutku - tu niby rozbudowa pasa, wszystko sie przeciagalo i tyle widziano CIMBER AIR. Troche szkoda, bo z wieksza czestotliwoscia lotow polaczenie mialo szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciechboski Re: A co z Kopenhagą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:32 Połączenie miałoby szanse gdyby było troszkę tańsze, przez co bardziej dostępne dla większej rzeszy łodzian. Pozdr. wojciechboski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 332 Re: A co z Kopenhagą? IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 10:08 Moze bedzie mozna LCJ-WAW-CPH CPH-WAW-LCJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: A co z Kopenhagą? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 11:52 Też uważam że było to całkiem sympatyczne połączenie i przy nieco niższych cenach biletów miało realne szanse się rozwinąć (sam leciałem dwa razy). Kopenhaga dawała przełożenie na cały świat, no i to bardzo przyjazny port lotniczy, a i samo miasto również atrakcyjne. Szkoda, że zniknęło. :-( Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: A co z Kopenhagą? IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 04.09.05, 17:31 A nocowales w tam? W zeszlym roku chcialem leciec SAS przez Kopenhage do Lodzi i spowrotem. Bardzo tanie polaczenie, latwo dostepne bilety ale ta przesiadka z noclegiem byla beznadziejna (i to w obie strony). Inni przewoznicy jakos potrafili dopasowac rozklady lotow europejskich do transkontynentalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: A co z Kopenhagą? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 18:35 Nie, leciałem dalej do Sztokholmu i wszystko było bardzo dobrze skomunikowane :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: A co z Kopenhagą? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 04.09.05, 19:42 Tak czy inaczej SAS nie oferowal dobrych polaczen do USA i do AZJI, pomijajac juz fakt, ze do wielu miast wogole nie ma polaczen!R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: A co z Kopenhagą? IP: *.mobile.net.pl 05.09.05, 11:57 Nie czuje sie wladny dyskutowac o siatce polaczen Kopenhaga USA Azja, ale wydaje mi sie niegorsza niz z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: A co z Kopenhagą? IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 05.09.05, 14:07 Nie jestem pewien ale chyba wiekszosc polaczen SAS z USA i Azja wymaga noclegu w Kopenhadze. Jesli komus sie nie spieszy to jest to dobra opcja bo nawet z hotelem wychodzilo to taniej niz u konkurencji. Ja jednak czekam na codzienne polaczenie z Lodzi do dowolnego hubu w Europie. Takie by wylot z Lodzi byl rano a przylot poznym wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: A co z Kopenhagą? 05.09.05, 16:17 Coś mi się wydaje że nic innego niż kurs Łódź - Warszawa nie pozostanie - no chyba że ambitne pomysły, które już się pojawiały, aby połączenie do Londynu traktować jako port przesiadkowy. Całe szczęście, że rozkład Polskiego Expresu jest w miarę łaskawy dla pasażerów lecących do/z Kopenhagi. Odpowiedz Link Zgłoś