Gość: Sasza IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 20.08.02, 22:44 Gdzie w Łodzi można kupić butelkowanego Kipera Full (jasne/ pils)? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: HELP! KIPER. 20.08.02, 23:00 dowiedziałem, że zmieniła się nieco nazwa, ale KIPER pozostał na swoim miejscu. Reszta to tylko zmieniony podtytuł :P Powinno być w każdej, zwykłej, pijalni... pozdrawiam :) a reszta byłaby reklama, więc reszty nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: HELP! KIPER. IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 21.08.02, 00:38 Dzisiaj odweidziłem z 5 sklepów i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: HELP! KIPER. 21.08.02, 18:40 te pieniądze które ci pożyczyłem podobno miałeś wydać na operację przysadki mózgowej a Ty zwyczajnie je przepijasz :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: HELP! KIPER. 21.08.02, 19:08 saluto napisał: > te pieniądze które ci pożyczyłem podobno miałeś wydać > na operację przysadki mózgowej a Ty zwyczajnie je przepijasz :))))))))))))) I to jeszcze takim zajzajerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: HELP! KIPER. IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 21.08.02, 23:05 zamek napisał: > saluto napisał: > > > te pieniądze które ci pożyczyłem podobno miałeś wydać > > na operację przysadki mózgowej a Ty zwyczajnie je > przepijasz :))))))))))))) > I to jeszcze takim zajzajerem... Panowie! Ale to nie dla mnie! Powaga! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: HELP! KIPER. IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 21.08.02, 23:04 saluto napisał: > te pieniądze które ci pożyczyłem podobno miałeś wydać > na operację przysadki mózgowej a Ty zwyczajnie je przepijasz :))))))))))))) Wiedzialem... wiedzialem, że Cię tu spotkam. Wyczułem to w moczu :-))) Dzisiaj w barze Anna spotkałem samotnego lorda siedzącego przy szybie i popijającego piwko. - Co tu robisz?- zapytałem. -... wakacje... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: HELP! KIPER. 22.08.02, 10:46 Gość portalu: Sasza napisał(a): > saluto napisał: > > > te pieniądze które ci pożyczyłem podobno miałeś wydać > > na operację przysadki mózgowej a Ty zwyczajnie je przepijasz :)))))))))))) > ) > > Wiedzialem... wiedzialem, że Cię tu spotkam. Wyczułem to w moczu :-))) > > Dzisiaj w barze Anna spotkałem samotnego lorda siedzącego przy szybie i > popijającego piwko. > - Co tu robisz?- zapytałem. > -... wakacje... > > :-)))) lubię morze góry długie spacery i poezję przy ognisku :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lordjohnjohns Re: HELP! KIPER. 22.08.02, 13:37 Sasza Sprobuj Spolem na Lagiewnickiej Na pewno kojarzysz - sa takie zachecajace napisy we witrynie: "Alkohol. Przetwory. Mrozonki. Chemia" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: HELP! KIPER. IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 22.08.02, 14:18 lordjohnjohns napisał: > Sasza > Sprobuj Spolem na Lagiewnickiej > Na pewno kojarzysz - sa takie zachecajace napisy we witrynie: > "Alkohol. Przetwory. Mrozonki. Chemia" > Pozdrawiam Dzienx lordzie, ale już to piwo nie jest mi potrzebne. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: HELP! KIPER. 23.08.02, 08:24 co oznacza że tłamsisz się spirytusem :))) Odpowiedz Link Zgłoś