Dodaj do ulubionych

forum sie rozwija!!!!:))))))

12.08.05, 18:58
podczas mojej nieobecności forumowej nasze mała lista dyskusyjna ruszyła pełną
parą!! SUPER!! czyli jednak popularyzacja forum przyniosła pożądane
skutki:)bardzo się z tego powodu ciesze. no i z tego już!! 600 postu:)!!

zadowolony

robert "mordor"
Obserwuj wątek
    • edmurphy Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 13.08.05, 00:35
      No! Ciężko na to pracowaliśmy. A Ty sobie w obłokach bujasz?
      To teraz to odpracuj i powiedz jak żyje się w Bydgoszczy.
    • sztygar39 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 26.08.05, 11:49
      Witam to dobrze ze jest mozliwosc poruszac ciekawe tematy odnosnie warunków
      zycia w miescie Zychlinie,ale z mojej dlugoletniej obserwacji wynika ze po
      spacerze poppludniowym na ulicach miasta widoczny jest smrud i nedza.Wszedzie
      pelno smieci na chodnikach jak i jezdni ,chociasz mamy duze bezrobocie,czas
      najwyzszy z ty zaczac walczyc za posrednictwem wlad gminnych wibieranych przez
      nasz samych wiec razem do dziela.
      • ibir1 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 26.08.05, 12:33
        Dobrze by było aby do nas dołączył ktoś kto mieszkał w Żychlinie lub ma w nim
        rodzinę a obecnie mieszka poza granicami Polski. Może znacie takie osoby, które
        są chętne z nami uczestniczyć w tym forum. Zachęcajcie ich do uczestnictwa w
        tym forum. Byłoby nam miło czytać ich ciekawe posty.
    • ibir1 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 01.09.05, 09:01
      Dzis mamy już blisko 870 postów. Ale osobowo jest kiepsko.
      • zodiak72 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 01.09.05, 14:31
        Czołem

Czasem zaglądam na forum Zychlina,a to za sprawą edmurphyego, ktory zajrzał
        kiedyś do nas do Sieradza (forum). Moj szwagier mieszkający w Sieradzu ma
        rodzinę w Zychlinie.

Mysle, że takich miasteczek, jak Zychlin (z podobnymi problemami) - jest
        więcej. Jednak Wy wyrozniacie się tym ,ze macie calkiem calkiem aktywne forum
        dyskusyjne. Biorąc pod uwagę ilosć mieszkancow - to plasujecie się lepiej niż
        niektore miasta i to o wiele większe. Ile Zychlin ma teraz mieszkancow?

Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale czy w Zychlinie nie bylo kiedys/obecnie
        jakichś zakladow podzespolow elektronicznych?

Wy się zbliżacie powoli do 1000 postow - a my na sieradzkim forum odliczamy dni
        i godziny do magicznej liczby 10 000;-) Jesteśmy na 3 miejscu w łodzkiem,
        powoli gonimy Piotrkow. A wy nawet zostawiliscie w tyle Belchatow;-)
        • dinozaur.57 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 01.09.05, 14:55
          Żychlin obecnie liczy około 10 tys. mieszkańców. W Żychlinie EMIT S.A. - taką
          nazwę posiadał - był jako jeden z największych zakładów produkujących silniki
          elektryczne i tarnsformatory w naszym kraju. Był, bo obecnie nastąpił jego
          podział na cztery mniejsze zakłady. Zachowana jest produkcja silników i
          transformatorów, ale w dwóch odrebnych zakładach.
          • edmurphy Re: forum sie rozwija!!!!:))))))do zodiaka 02.09.05, 00:57
            Cześć Sieradzak!
            Miło nam, że do nas zaglądasz. Ja Was też odwiedzam, ale za mało mam czasu,
            żeby podyskutować, więc tylko czytam co niektóre wątki, ale obiecuję się
            poprawić.
            O Żychlinie więc już trochę wiesz z poprzedniego postu. Na naszym forum
            dyskusja rozwija się bardzo interesująca, jak widzisz poruszamy sporo poważnych
            tematów, ale troszkę nas tu mało,podejrzewamy, że trochę więcej jest
            czytających, którym brakuje odwagi? chęci?, żeby włączyć się do dyskusji, ale
            step by step, jak mówią anglicy. Pozdrowienia, wpadnij do nas od czasu do czasu.
    • dinozaur.57 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 02.09.05, 19:42
      Daleko do tego tysiączka ? Ciekawe kto nim będzie ?
    • dinozaur.57 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 06.09.05, 18:16
      Do tysiąca brakuje około 100.
      • edmurphy Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 07.09.05, 01:32
        No to pora przygotować jakąś imprezkę!!! :-)))
    • ibir1 Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 14.09.05, 08:05
      Ktoś tak powiedział " nie siedź w kącie, bo cię nie znajdą " . Czy miał rację ?
      Chyba tak. A u nas ?
      • edmurphy Re: forum sie rozwija!!!!:)))))) 15.09.05, 00:46
        U nas nie ma kątów, my jesteśmy w centrum wszechśwaiata :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka