Gość: my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:13 jak zmienic smak meskiego nasienia, tzn. zeby nie bylo takie gorzkie..... (najlepiej, zeby mialo smak czekolady ;p buahahahahaha)a tak na serio, to czy w ogole jest jakis sposob na to???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: jak zmienic smak????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:16 czytalam w Cosmo ze facet powinien jesc duzo ananasow i pic sok ananasowy, wtedy bedzie slodka, nie powinien palic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my(on) Re: jak zmienic smak????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:18 ja nie pale a ananasow nienawidze... nie ma innych sposobow???? /dzieki za odpowiedzi ;p/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: jak zmienic smak????? IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 17:38 Gdzieś tu na Forum czytałam radę że można ssać cukierka w trakcie - próbowałam, działa. Ewentualnie najedz się wcześniej czekolady albo czegoś innego o zdecydowanym smaku długo pozostajcym w ustach i wtedy praktycznie też nie czujesz smaku spermy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akirka Re: jak zmienic smak????? IP: *.dialup.telenergo.pl 29.12.03, 20:39 nie pic piwa kilka dni przed konsumpcja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nitkakitka Re: jak zmienic smak????? 29.12.03, 21:34 jeśc anannasy albo inne bardzo słodkie owoce. nie palić papierochów, trawy, nie jeść różnych halucynogennych świńst to chyba wystarczy... aha i alkoholtez nie Odpowiedz Link Zgłoś
niesmiertelna77 Re: jak zmienic smak????? 30.12.03, 10:35 mozna, mezczyzna nie moze palić, powinien codziennie jeśc ananasy lub pić sok ananasowy... to powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś