yavorius Re: ostrożności nigdy dość... 24.08.02, 00:33 Kurnia, Zamek, chcesz żebym oślepł? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ostrożności nigdy dość... 24.08.02, 00:49 yavorius napisał: > Kurnia, Zamek, chcesz żebym oślepł? > :o) Ależ skądrze, na Trygława i Swaroga!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek O Boże, napisałem "skądrze"!!! 24.08.02, 00:51 SKĄDŻE, SKĄDŻE I DO KOŃCA ŚWIATA SKĄDŻE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: O Boże, napisałem 'skądrze'!!! 24.08.02, 01:01 No to już po Tobie. Kropka zabije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Re: ostrożności nigdy dość... 24.08.02, 04:27 "skądrze" z całą pewnością powinno być pisane przez "ż" ♪♪♫♫♫♪ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: ostrożności nigdy dość... IP: *.131.186.195.dial.bluewin.ch 24.08.02, 01:15 O matko moja kochana, jutro biegne do lekarza, zle widze!!! Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ostrożności nigdy dość... 25.08.02, 22:20 Hihihihihihi... Genialne! ale ja nie idę do lekarza :) Stronkę znałam (pod innym adresem) i okulisty byłam wtedy :)P pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ostrożności nigdy dość... 25.08.02, 22:47 A co oznacza jeśli tekst czyta się bez przeszkód? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ostrożności nigdy dość... 25.08.02, 23:37 może, że Tobie każdy tekst skacze przed oczami, więc się wszystko nałożyło na siebie i dla Ciebie nie skacze. a na poważnie im dalej od monitora się siedzi tym tekst mniej skacze. Ixtlilto ps. Hubar: tequila tez się rozmywa z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Hubar - kaskader !!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.08.02, 23:43 ixtlilto napisała:>one tequila...two tequila...three tequila...floor< IxtliltoZtequilą Strasznie trudna onomatopeja!!! Hubar to musi byc kaskader!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ostrożności nigdy dość... 26.08.02, 10:34 Ja przeczytałem, ale rzeczywiście jakby trochę mnie telepało, ale niestety to nie wina internetu, tylko tych cholernych grzybków i bolącej nogi. A na ból kulosa garść grzybków trzeba spożyć. Pargraf 22. Trzeba sporzyć grzybki które uśmierzą ból, ale jak zerwać te grzybki skoro boli noga.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ostrożności nigdy dość... 26.08.02, 16:28 Aric, nie bądź taki cwany! I tak zauważyłam :) Grzybki się spoŻŻŻywa, żeby ŻŻŻyć (lub nie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś