Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Łodzi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:42
Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego stomatologa?Cena nie gra roli,byle by
znał się na swoim fachu.Będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: amrita Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.08.05, 19:40
      dobra jest dr Rygalska, przyjmuje na piotrkowskiej w bramie koło Empiku (brama
      jest koszmarna, ale w środku bardzo miło i profesjonalnie)
      • Gość: cezet Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:33
        nie ma.
        • memento77 Re: Dobry dentysta w Łodzi 17.08.05, 00:06
          Jest kilku, jeśli jeszcze szukasz inge to daj znać (zdaje się, że się znamy).
    • Gość: predator Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:15
      Polecam Roberta Rejniaka, niestety nie mam pod ręką teraz do niego numery
      telefonu, zero borowania tylko ubytki leczone są 'piaskarką' tak jak się leczy
      zęby w Stanach. Lęczę się u niego już piętnaście lat. Przyjmuje na
      Lutomierskiej chyba 123 róg Klonowej na pierwszym piętrze w pawilonie, dobry
      dentysta z ludzkim podejściem. Nie polecam (sorry Inge) kobiet jak dentystów.
      pozrawiam, zero bólu obiecuję.
      • Gość: inge Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:10
        Dziękuję za informację.Pozdrawiam
      • Gość: predator Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:48
        Namiary na Roberta Rejniaka: Lutomierska 115D 659-50-59.
        pozdrawiam.
        • sky81 Re: Dobry dentysta w Łodzi 19.08.05, 11:38
          predator, a ile u niego kosztuje takie leczenie bez borowania????
          • Gość: predator Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.08.05, 13:42
            Jeden ubytek to 150 zł. Maszyna jest podobna do wiertła, ale zamiast wiercić
            pod ciśnieniem chyba 4 atmosfer specjalny piasek wypłukuje chorą część zęba. Ta
            metoda jest mniej inwazyjna, jeśli ubytek jest blisko dziąsła to też można
            zrobić ze znieczuleniem.
    • aga-ka Re: Dobry dentysta w Łodzi 18.08.05, 10:32
      Polecam dr Katarzynę Garstecką. Przyjmuje na Narutowicza 18 (przy filharmonii).
      Bardzo dokładna i solidna. Sprawnie i uczciwie bez wymyślania "dodatkowych"
      ubytków i bez oszczędzania na "materiałach". Ostatnio byłam u niej z 4 letnim
      synem. MIał zabieg w znieczuleniu. Robiła mu 8 zębów w tym 3 kanałowo. Jesteśmy
      b. zadowoleni :)
      Agnieszka
      • silie Re: Dobry dentysta w Łodzi 18.08.05, 11:24
        3 zęby kanałowo u 4-latka??
        • aga-ka Re: Dobry dentysta w Łodzi 18.08.05, 12:14
          Tak potocznie się mówi. W mlecznych nie ma typowych "korzeni" tylko taki mini.
          Ale próchnica dotarła daleko i trzeba było nerw usunąć (smarowane czymś
          co "spaliło" - kurcze mało fachowo wyszło haha,) wypełnić te mini kanały i
          dopiero właściwą plombę.
          Sprawa dotyczyła 4-ki i 5-ki więc zębów które zostają najdłużej z mleczaków.
          Wiem że pokutuje przekonanie że mlecznych się nie leczy bo i tak wypadają ale
          do mnie to nie przemawia. Niektórzy też twierdzą że się nie myje bo nie
          trzeba :0 bo i tak wylecą (zgroza!!)
          Dopóki go nie bolą to ok ale duże prawdobodobieństwo że zrobi się zgorzel lub
          coś podobnego i wtedy zęba trzeba usunąć. A to już problem bo powstaje luka w
          której stały ząb wyrośnie dopiero za kilka lat. Zęby się przesuwają i takie tam
          i kłania się ortodonta itp.
          I kwestia: jakie masz o takie dbasz. Mleczaki są narazie i one maja służyć jak
          najlepiej. No i kwestia chodzenia z całym tym spróchniałym paskudztwem w buzi
          dopóki samo nie raczy wylecieć :(

Sorry trochę się rozwinęłam. Ale temat dla mnie świeży. No i często słyszę
          opinie że mleczków się nie leczy. Ja leczę (synowi). Jak ktoś chce to niech nie
          leczy.
          NIektórzy mówią częste mycie skraca życie.. A ja się myję! I to nawet
          codziennie! A nawet czasami 2 razy! O kurcze! ;))

Silie to nie był atak na ciebie. Mam nadzieję że zrozumiesz. Akurat mnie naszło
          na wygadanie się. Pozdrawiam.
          Agnieszka
          • Gość: TOYAnin Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 22:31
            Baardzo fachowa wypowiedź!
            Myślę, że przy niewielkich nakładach (narzędzia, materiały itp.) możesz spoko
            leczyć zęby swoim dzieciom osobiście! :)
            Dr Gastecka niech tylko konsultuje...
            • aga-ka Re: Dobry dentysta w Łodzi 19.08.05, 08:21
              Ha ha ha
              Na pewno byłoby taniej! :)
              Muszę spróbować. ALe jako że syn już wyleczony szukam ochotników żeby się
              wprawić. Zgłaszasz się?? Obiecuję gratisy...
              :))
              MIłego dnia.
              ...i zdrowych zębów
              AGA
    • kobieta-filolog Re: Dobry dentysta w Łodzi 18.08.05, 10:46
      Dr Laszkiewicz z Ultimedu.
      ul. Lubeckiego 8
      tel. 678 77 74

Nie jest tani, ale uratuje każdy ząb!
      • kicia7 Re: Dobry dentysta w Łodzi 18.08.05, 23:05
        Dr Joanna Dorcz - przyjmuje w spółdzielni na Nastrojowej i na Retkini. Leczy
        genialnie, a jak już nie daj Boże trzeba rwać, to robi to bezboleśnie (wiem co
        piszę - usunęła mi bezboleśnie dwie ósemki).
        • Gość: inge Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:49
          Jeszcze raz wielkie dzięki Wszystkim za informacje i namiary.Teraz na pewno
          będę już miała w czym wybierać.Pozdrawiam serdecznie forumowiczów.
        • Gość: agila Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 19.08.05, 23:33
          a gdzie na retkini?
          prosze daj namiary
    • Gość: były Anna Dudko IP: 217.153.131.* 19.08.05, 12:52
      chcesz to dam telefon/ leczę się u niej od paru lat.
    • Gość: vlado Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.cigna / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:27
      Małgorzata Materka, przyjmuje na piotrkowskiej (nie pamiętam numeru, między
      zamenhofa a mickiewicza
    • Gość: magdate Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: 212.191.130.* 23.08.05, 13:04
      Witajcie! Nie wiem czy poszukiwania dentysty aktualne, ale na przyszłaość z
      pełną odpowiedzialnościa polecam gabinet S-dent na ul 10-go lutego 15 a w nim
      dr Jóźwiak i dr Sowińskiego. RE-WE-LA-CJA. Pozdrawiam
      • irex22 Re: Dobry dentysta w Łodzi 06.12.17, 21:29
        Oj, nie polecam szczególnie Sowińskiego. Facet robi dobre pierwsze wrażenie ale o leczeniu zębów to chyba ma blade pojęcie
    • Gość: magdate Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: 212.191.130.* 23.08.05, 13:24
      Witaj! Nie wiem czy poszukiwania stomatologa nadal aktualne, jednakże na
      przyszłość z pełną odpowiedzialnością mogę polecić gabinet stomatologiczny na
      ul 10-go lutego 15, a w nim dr Jóźwiak i dr Sowińskiego - RE-WE-LA-CJA.
      Pozdrawiam
      • Gość: inge Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:01
        Jeszcze raz wielkie dzięki Wszystkim.Pozdrawiam,
    • darek121870 Re: Dobry dentysta w Łodzi 25.09.13, 10:29
      gra-med.pl/
    • Gość: oddany pacjent Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: 193.238.66.* 08.08.14, 13:16
      Justyna Tronczyńska do niej na wizyty chodzi się z przyjemnością.
    • mkubiak62 Re: Dobry dentysta w Łodzi 23.09.17, 17:30
      ok.stare Złotno Pan doktor Cynkier
    • styczek78 Re: Dobry dentysta w Łodzi 26.10.17, 01:53
      Cena nie zawsze idzie w parze z jakością. Nowoczesne wyposażenie i dobrych dentystów znajdziesz w gabinecie Dentica na ul. Broniewskiego.Trafiłam tam jakiś czas temu przypadkiem i jestem stałym pacjentem.
    • justyna.kolodziejczyk Re: Dobry dentysta w Łodzi 16.11.17, 11:23
      W 100% polecam dr. Magdę Tyrkę. Stomatolog z powołaniem, pasją, naprawdę dobra w tym co robi.
    • madamus87 Re: Dobry dentysta w Łodzi 19.11.17, 10:45
      Rafał Łaszkiewicz z Zagajnikowej 24. Super dentysta, zna się na swojej pracy :)
    • Gość: burrer Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: *.play-internet.pl 21.12.17, 10:43
      ja tam gdziekolwiek jestem to wyłącznie luxmed, zatrudniają tam dobrych dentystów
    • Gość: Artur Re: Dobry dentysta w Łodzi IP: 91.225.185.* 24.04.18, 08:18
      Ja polecam Denticaclinic z Broniewskiego w Łodzi. Dobre ceny, przyjemni dentyści.
      denticaclinic-lodz.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka