onion75 10.07.05, 14:08 czy niebieska kreska na tym tescie wychodzi zazwyczaj gruba czy cieniutka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gviazdka3 Re: quick vue pytanie 10.07.05, 14:24 Ja miałam cieniutką o ile dobrze pamiętam! Pozdrowionka! Odpowiedz Link
ally23 Re: quick vue pytanie 10.07.05, 14:53 u mnie zawsze była cienka i niestety tylko ona jedna Odpowiedz Link
onion75 Re: quick vue pytanie 10.07.05, 15:06 no nic, pocieszam sie, ze to dopiero 10 dzien po owu Moze jeszcze pojawi sie ta druga kreska... Odpowiedz Link
ally23 Re: quick vue pytanie 10.07.05, 15:15 no jasne, 10 dni od owu to jeszcze bardzo wcześnie zaczekaj do terminu @ wtedy testy są najwiarygodniejsze albo lepiej-jak sie spoźni no i wiadomo przynajmniej że ciąża ma wtedy sznase się utrzymać trzymam kciuki alla Odpowiedz Link
onion75 Re: quick vue pytanie 10.07.05, 16:10 Ally, wiem, ale juz nie moge sie doczekac Po owulacji przez kilka dni bylam senna i na nic nie mialam sily. Potem przez dwa dni mdlosci i przez jakis tydzien mialam podwyzszona temperature. Co prawda nie mierzylam jej, ale czulam sie tak, jakbym miala lekki stan podgoraczkowy. No i sluz - niby jest metny, ale wilgotny i szklisty. Nigdy sie tak nie czulam, ale moze moja psyche mi robi psikusy. Odpowiedz Link