Gość: ! amator ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 04:00 - 15-ty dawaj - do sejmu i senatu ... Tam dopiero będzie konkretny wypas.. Jak juz tylu leszczy się dorobiło to teraz K.My - Cymbał Radio. Powodzenia. Vivat PLCB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratownik pajace IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.08.05, 13:42 Liczy się dla nich CZY nikt nie pobił żony, ale nie interesuje KTO ją pobił. "Co to znaczy? - Że nie interesuje nas kto okradł Orlen, bo to zupełnie nieważne. Dla nas liczą się proste sprawy, na przykład, by córka mogła bezpiecznie pójść do sklepu czy nikt nie pobił mojej żony." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: pajace IP: .55.162.* / *.elk.mazury.pl 18.08.05, 14:30 bo ustalenie KTO nalezy do organów ścigania.Nie zrobią tego , bo nie mają czasu , będą scigac komitety za fikcyjne podpisy.Oddadzą resztki własnej godności ,żeby tylko nie utracic swoich poselskich stołków.Wydaje mi sie ,że posmarowali sobie zadki klejem ,,Kropelką"zeby nie pozwolic sie dac oderwac od żłobu.Metody jakie stosują w obronie immunitetow poselskich przypominają powszechnie stosowane w dobrze nam znanych z lekcji historii.Moze to dobry moment , zeby ,,masy" wziely z nich przyklad jak nalezy walczyc o swoją godność.Oby był to moment zwrotny w menbtalnosci polskiego spoleczeństwa, ktore coraz mocniej jest zastraszane przez róznych urzednikow z byle okazji.Zapomniano przy tym ,że bezrobotni ludzie już nic nie mają do stracenia procz własnej godności.Powód do obaw o swoje majątki mają ci , którzy ten kraj doprowadzili do ruiny gospodarczej, do takiego stanu, że wszelkie wskażniki stawiają Polskę na najgorszej pozycji, nizej niż kraje III Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani chłopie! 18.08.05, 14:35 co Ty gadasz!? Ja rozumiem że też byś chciał troche się pobawić w sejm - ale nie wciskaj normalnym ludziom steku bzdur! Znajdź sobie jakiegoś idiotę i mu tłumacz że bezrobotni nie mają nic do stracenia - co , chcesz ich na barykady prowadzić? Nie dość że nie powinni Was zarejestrować to jeszcze profilaktycznie pozamykac na 48h. Jedź do tego lepszego IIIgo swiata i nie wracaj tutaj - kandydujcie sobie na parlament Tum-Tumstanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: chłopie! IP: .55.162.* / *.elk.mazury.pl 18.08.05, 14:54 sami wyjdą , a co sie boisz? To faktycznie moze jest powod, żeby zamknąć Ciebie na dlużej niż 48 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: chłopie! 18.08.05, 15:29 już sie oddaje w Wasze wyciągnięte rączki. Bezrobotnym jest potrzebna normalna gospodarka a nie banda straszących kapitalistami idiotów. Jaki macie program? Każdemu po równo? Juz byli przed Wami tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łencki Re: chłopie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.05, 23:06 Ty się zastanowiłeś co mówisz? Zobacz co dzieje się do okoła, same afery na najwyższych stołkach. A ty pierdoły opowiadasz. Takich co pchają się do stołków po trupach obiecując im piękny nagrobek, powinni wieszać a nie sadzać w pierdlu i żywić z naszej kasy (PODATKÓW). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius <jeb> 18.08.05, 14:38 Gość portalu: kandydat wybełkotał(a): > (...) że wszelkie wskażniki > stawiają Polskę na najgorszej pozycji, nizej niż kraje III Swiata. <jeb> W takim razie przeprowadź się do Sudanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: <jeb> IP: .55.162.* / *.elk.mazury.pl 18.08.05, 14:51 a Ty na drzewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to fragment kampanii wyborczej? 18.08.05, 15:38 daj ten link na Wasza stronę wyborczą. Choć jeśli mielibyście byc konsekwentni powinniście nie korzystać z internetu a ulotki rozwozic taczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: CB Partia IP: .55.162.* / *.elk.mazury.pl 18.08.05, 14:42 CO TO MA ZNACZYC PANIE REDAKTORZE?????,,Próbowali też szczęścia w Olsztynie. Miała ich tam reprezentować Barbara Radziewicz z Ruchu Obrony Bezrobotnych." Barbara Radziewicz nie ma zadnego związku z Ruchem Obrony Bezrobotnych. Panstwo Redaktorzy, jescie Panowie zwykłymi nieukami , bo nie potraficie poprawnie wymienic nazwy koalicyjnej organizacji, jestescie zbyt leniwi i aroganccy , zeby zwrócić się do osób reprezentujących komitet wyborczy o potwierdzenie informacji zawartych w Panstwa ,,GNIOCIE".Dziwne , że w tej sprawie nie protestuje Komiet wymieniony przez Redaktorów, ktory to nie ma zadnego związku ze Społecznymi Ratownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Panie Bezrobotny IP: .55.162.* / *.elk.mazury.pl 18.08.05, 14:48 moge miec sto nicków i co komu do tego , mam do dyspozycji kilka komputerow i co zabronisz mi? Na razie zyje w demokratycznym kraju.Idz sie doucz jak masz braki w edukacji,to samo IP moze uzywac kilkunastu ludzi i co???masz mozliwosc namierzac komputery , cos tu nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: Panie Bezrobotny IP: *.krakow.sint.pl 18.08.05, 17:05 zamknij morde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-robert@o2.ol Re: CB Partia IP: *.piotrkow.net.pl 18.08.05, 17:42 jestem ratownikiem od 10 lat cb miałem 15 lat i wstydzę się za was bo my nie jesteśmy od polityki tylko od pomagania ROBERT lat42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka CB Partia IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 22:56 Akurat znam sprawe dokladnie. Korzystam z ich sieci od kilku lat. Jest to autentyczne stowarzyszenie a nie firma ochroniarska. Kazdy moze sie przekonac, wystarczy wejsc na www.ratownictwo.org/.Dzialaja dobrze i skutecznie. Caly ten artykul to stek bzdur i klamstw. Z tego co wiem stowarzyszenie skieruje akt oskarzenia do sadu za pomowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skora i kosc ale.. Ale bzdury ! Widac ktos bardzo boi sie ratownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:32 Laaall! Ale ktos musi sie bac Spolecznych Ratownikow skoro tak glupio idzie na oczywiste pomowienia. Fajne, fajne, nie ma co :))) Joluniu zrobilas blad w adresie ratownikow prawidlowo powinno byc www.ratownictwo.org Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek791 Re: CB Partia 26.08.05, 10:18 co to ma do wyborow to nie wiem.szkalowanie ludzi i nic wiecej.chcieli tematu, to mogli zainteresowac kandydatami na poslow. sami dziwni ludzie, o ktorych nikt wczesniej nie slyszal.oczywiscie oprocz pierwszwej 4. wiele moich znajomych, ktorzy znaja p. monike banasiak zastanawia sie co ona teraz zrobi. czy nadal bedzie ukrywac swoj zwiazek z p.iza kopcik i fakt, ze mieszkaj razem? szczerze mowiac chcielibysmy miec swoja przedstawicielke w sejmie, byloby super. mam tylko pytanie czy teraz przed wyborami bedzie nadal udawac, ze nic ja nie laczy z ta kobieta, mimo ze jest to fakt ogolnie znany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownicy Re: CB Partia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:04 Witam serdecznie. Jestem działaczką z Kampanii Przeciw Homofobii. Chciałabym się dowiedzieć czy nie chcieli by państwo nawiązac z nami współparcy.Możemy poprzeć Waszą kandydatkę Monikę Banasiak. Osobiście znam ją i spadka i wiem, że jest to osoba na którą warto postawic. Zwracam się z ofertą współpracy, ponieważ KPH chciało by miec swój udział w wypromowaniu Moniki na posła. Łącze wyrazy szacunku Renata Odp. Szanowna Pani Dziękujemy za wyrażone poparcie. Aczkolwiek, jak deklaruje Pani Monika jej orientacja jest heteroseksualna. --- Odpowiedz Link Zgłoś
border O PŁÓKARZA mozecie popytac 28.08.05, 20:03 lokatorów ul. Wodnej 27/29. Tam zameldowana jest jego matka i tam mieszka on. tam tez dzialal w miejscowej wspolnocie. byl czas, ze nia rzadzil. okazal sie naciagaczem i oszustem. falszowal dokumentacje, wynosil ja ze wspolnoty, nie chcial oddac kluczy od lokalu wspolnoty w wiele miesiecy po tym, gdy go usunieto. jego nazwisko dotad wywoluje alergie w lokatorach tego bloku ale tez ... na miejscowym posterunku policji. raczej duzo o nim wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: O PŁÓKARZA mozecie popytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:08 Tak !!! I jescze lata miotłą na Łysą Górę... Sama go widziałam, możecie popytać diabła. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
border Re: O PŁÓKARZA mozecie popytac 29.08.05, 23:56 Gość portalu: Czarownica napisał(a): > Tak !!! I jescze lata miotłą na Łysą Górę... Sama go widziałam, możecie popytać diabła. :))) milo, ze podbilas tegn watek. Niewazne, ze twoj post jest bez sensu, grunt, ze watek odswiezylas. dzieki temu duzo wiecej osob przeczyta o tym oszuscie. --b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: CB Partia IP: *.toya.net.pl 30.08.05, 09:04 Ja tylko znam Panią Monikę Banasiak. Wiem, że skonczyła studia o kierunku ekonomicznym i pracuje w biurze.Prywatnie jest osoba bardzo symaptyczną i nie kryje się z tym, że jest związana z kobietą. Uważam, że chociażby za to, że nie ukrywa tego powinnismy na Nią głosować. To prawda, że ta Jej "żona" to troche dziwny człowiek, ale cóż jak to mówią miłość nie wybiera. Co do reszty kandydatów nie mam żadnych informacji. Podobno to sami ratownicy medyczni. Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Już to gdzieś słyszałem IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 30.08.05, 11:10 Nie osmieszaj sie "zbyszku". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=28219196&v=2&s=0 A poza tym bycie homoseksualista to troche za malo by byc dobrym poslem. Szczegolnie, ze sie nie jest jeszcze zdecydowanym co do tego bycia. Dzierż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
15-ty Re: CB Partia 21.10.15, 01:10 Płókarz został uniewinniony, zarzuty opisane w tym artykule okazały się wyssane z palca, sąd uznał działania Policji za niezgodne z prawem, a nikt nawet go nie przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś