Gość: Wojtas IP: *.retsat1.com.pl 24.08.05, 21:30 Po co to piszą tutaj, skoro Wólczanka teraz z łódzkością ma wspólne tylko wspomnienia? Kolejny artykuł reklamowy w stylu Gazety - komercha i tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hara Re: Ekspansja Wólczanki IP: *.homeip.net 24.08.05, 22:48 specjalnosc adamczewskiej, moza dostala garsonke za darmo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Właśnie to miałam napisać IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.08.05, 23:15 Pani Adamczewska promuje się w różne sposoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 to jest urok GW 24.08.05, 23:27 piszą tu beznadziejni ludzie, najlepszym polskim portalem jest Interia dlaczego autorka tego artykułu milczy ? mogłaby by spojrzeć na komemnty i coś odpisać na swoją marną obronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Ozdek Re: to jest urok GW IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.09.05, 01:02 Czlowieku, miast medzic wez sie do roboty! Pozdrowienia zza zelaznej kurtyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Re: Ekspansja Wólczanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:54 Ta ekspansja ciekawe czy taka jak Orlenu bo umoczył grube miliony na sieci stacji Star ale o tym sza i prezes Wróbel nawet o tym nie pierdnął. A swoją drogą to miłe , że coś drgnęło w pomysłowości menedżerów Wólczanki i zaczynają korzystać z narzędzi PR-owskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Wólczanka sponsorem Widzewa IP: *.toya.net.pl 25.08.05, 14:10 Byłoby cudownie wrócić z Wólczanką do 1 ligii a potem zgarnąc MP Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Ekspansja Wólczanki 25.08.05, 14:50 Wólczanka robi fajne koszule :) Tyle powiem. LETTFIELD to też dobre i eleganckie ubrania. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Ekspansja Wólczanki 25.08.05, 14:53 Nie rozumiem tylko "zarzutu", że to komercha :) Jest to normalna działalność gospodarcza (komercyjna), chcą sprzedawać koszule i postępują tak by sprzedaż utrzymać i powiększyć. Normalna rzecz. Każdy z nas jest komercyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Ekspansja Wólczanki 25.08.05, 14:55 Chyba trochę nie zrozumiałem waszych wypowiedzi :) Myślałem, że piszecie o Wólczance, a zdaje się, że chodziło o artykuł Pani Izabeli A. ;) Mnie się artykuł podobał, autorka przekazała optymistyczną informację, z której i ja się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś